Werkvoorbereider

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren, bewerken en distribueren van hoogwaardig staal dat al ruim 100 jaar een succesvol bestaan heeft. Het is dan ook 1 van de grootste staalconcerns ter wereld.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider zorg je ervoor dat je werkplannen opstelt, het inplannen van de juiste hoeveelheid personeel, materiaal en onder aanneming en instructies geeft aan beheerder en onderaannemers. Dit doe je uiteraard door alles samen in overleg met je team te doen, om het verzorgen van voorbereiding van uit te voeren projecten en onderhoudswerkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Buiten dit alles wordt er ook van je verwacht dat je een draaiboek maakt en deze actueel houdt in het geval van verstoringen of afwijkingen in de planning en werkuitvoering. Verder ben je budgetverantwoordelijke voor een deel van het onderhoudsplan en rapporteer je over het budget en de kosten van het jaarplan. Je bent continue op zoek naar het optimaliseren van de werkvoorbereidingsprocessen en de uitvoeringsmethodes binnen het contract.

Eisen

  •  HBO denk werkniveau, in de richting van procesmanagement
  •  Beschikt over het vermogen om ad-hoc te schakelen
  •  Beschikt over een helikopterview en kan goed overweg met complexe data
  •  Goed kunnen organiseren en neemt een productieve houding aan

Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen bij

Dennis Hofman 010-3072727

Solliciteren bij

Zie je jezelf terug in deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan je CV naar d.hofman@trinamics.nl of bel naar 010-3072727 en vraag naar Dennis Hofman