Nederlands

Kies jouw taal

techniek detachering bureau

Wij verbinden mensen met techniek

Techniek. Dat is waar het om draait in onze vacatures.

Of je nu schoolverlater bent of een ervaren specialist. Met zowel een afgeronde mbo-, als hbo- of wo-opleiding. Bij ons vind je werk. Passend bij jouw opleiding, ervaring en ambities.

Vind jouw droombaan in 825 vacatures

Elektrotechnicus met ervaring in ECAD

(Hightech) Industrie Medior Overijssel

Heb jij ervaring met ECAD (Electronic Computer-Aided Design) en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Wil jij graag werken in de High-tech binnen een internationaal team?  Onze opdrachtgever ontwerpt elektronica op de rand van wat technisch mogelijk is. Wij noemen dit “Designing on the edge”.

Supplier Quality Engineer

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant

Voor een van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een Supplier Quality Engineer met ten minste 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Heb jij ervaring in het aangaan en onderhouden van contacten bij technische leveranciers en staat het waarborgen van kwaliteit van de onderdelen op de eerste plek? Neem jij de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de onderdelen voor de machines en coördinatie van lopende projecten en heb je ervaring? Heb jij daarnaast een technische studie op MBO, HBO of WO niveau, bij voorkeur als Mechanical Engineer? Dan kom ik graag met jou in contact om deze vacature te bespreken!

Trinamics Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek.

We helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. We kijken per opdracht met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Zo lukt het ons om niet alleen vanuit Nederland, maar alle hoeken van de wereld razendsnel de beste en grootste talenten te werven.

Waarom mensen kiezen voor Trinamics

Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. We kijken per opdracht met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Vooruitgang is wat Trinamics drijft. Zo lukt het ons om vanuit alle hoeken van de wereld talenten te werven.

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd in de technische industrie. Trinamics bied je de beste begeleiding, van begin tot eind.

Ervaren

Al jaren is Trinamics jouw partner op het gebied van techniek. Wij bieden een groot scala aan vacatures, bij verschillende werkgevers.

Regionaal

De beste en leukste banen in het zuiden en westen van Nederland, vind je bij ons.

Persoonlijk

Bij Trinamics houden we van persoonlijke dienstverlening. Je wordt altijd uitgenodigd op een persoonlijk gesprek, begeleiden je gedurende het volledige proces én zelfs daarna. Tot je tevreden bent.

Verhalen van professionals

Lees hier wat anderen over ons zeggen.

"The consultant at Trinamics is on top of everything and is great to deal with."

Trinamics helped me find my current position. So far every process I've had with Trinamics has been smooth and easy.

I really appreciate that I only have to put my working hours in one system, this is one of the things that I found very annoying in my previous job.

Hugo Licona
‘’Trinamics really looks at your wishes and needs.’’

I am with Trinamics for the last 6 months and its been a great experience so far, I am given multiple opportunities to explore and My job satisfaction and happiness is given priority by trinamics which I really appreciate.

Pius George Augustine

Laatste nieuws

Hier vind je interessante blogs over waar wij ons mee bezighouden. Van (interne) events tot aan bijzondere samenwerkingen en van actualiteiten tot aan tips voor jouw carrière als technische professional.

danijankoviclinkfotografie1906 105754
Nieuws

Onze nieuwe Manager Global Sourcing

beurs
Events

Carrière Expo 2023

110722trinamics 91844veerle
Nieuws

Onze nieuwe Recruiter!

Enkele van onze opdrachtgevers

daf
hoppenbrouwers
nxp
parker
siemens
skalar
spie
vdl