Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 5 vacatures

Filters

Fulltime Elektromonteur in Flevoland

Maritiem Starter Flevoland

Ben jij bekend met het uitvoeren van het elektrotechnische deel van een project en wil je dit graag leren binnen een bijzondere organisatie, dan is de positie van Fulltime Elektromonteur voor sportieve jachtboten in Flevoland perfect voor jou! Voor een bijzondere opdrachtgever in Flevoland zijn we op dit moment actief op zoek naar een Fulltime Elektromonteur. Deze opdrachtgever is namelijk gespecialiseerd in de fabricage van sportieve jachtboten vervaardigd uit aluminium materiaal, met uitstekende wendbaarheid en een uiterst comfortabel interieur. Deze organisatie onderscheidt zich door innovatie, vrijheid, snelheid en op maat gemaakte oplossingen. Samen met een team van 100 collega's zal je dagelijks bezig zijn met het waarborgen van de unieke eigenschappen van diverse boten. In de rol van Fulltime Elektromonteur draag je dagelijks de verantwoordelijkheid voor het elektrotechnische aspect binnen een project voor diverse bootmodellen. Elk jacht beschikt over een uniek systeempaneel dat individueel moet worden geassembleerd. Je neemt de voorbereiding op je, identificeert benodigdheden en begrijpt de projectvereisten nauwkeurig. Vervolgens stel je het systeem samen en installeer je het in samenwerking met collega's.

Fulltime Quality Manager in Flevoland 55k - 80k

Maritiem Medior Flevoland

Als jij het belang van kwaliteit voorop stelt en ernaar verlangt om dit dagelijks te borgen binnen een bijzondere organisatie, dan is de positie van Fulltime Quality Manager voor sportieve jachtboten in Flevoland perfect voor jou!

Engineer Shipbuilding

Maritiem Medior Flevoland 3000,- / 4000,-

Our client designs and constructs high-speed aluminum sport boats known for their exceptional maneuverability and superior comfort. These ultra-fast boats are crafted with commitment to innovation, freedom, and speed—all approached with a personal touch. Moreover, our client maintains an informal workforce of over 115 employees, prioritizing individual growth and development.

Reliability Engineer

Maritiem Medior Zuid-Holland

Ga aan het werk als Reliability Engineer bij onze relatie gespecialiseerd in geodata. Binnen deze vooruitstrevende organisatie neem jij de leidende positie in bij het implementeren en borgen van de Maintenance-strategie voor diverse assets. Met jouw analytische instelling en persoonlijke aanpak slaag je erin om continue afstemming te creëren tussen onze interne afdelingen, en tegelijkertijd het succes van de afdeling te versterken.

Software plc Engineer

Maritiem Medior Zuid-Holland

Ben jij iemand die graag werkt in een dynamisch en internationaal bedrijf? Je hebt een passie voor maritieme techniek en houdt van een goede werksfeer met korte lijnen. Jij hebt de no-nonsense mentaliteit? Lees dan snel verder.

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.