Nederlands

Kies jouw taal

meeting kantoor techniek

Onze missie en visie

Wie wij zijn

Sinds 2005 is Trinamics actief als technisch advies- en detacheringsbureau. Vanuit vier kantoren in Nederland werven wij nationaal en internationaal technisch talent en helpen wij onze opdrachtgevers vooruit.

Wil je meer weten?
230907trinamicsmanouk 49838

Manouk Beekwilder

Sales and account manager

Onze missie

Verbinden, daar draait het bij Trinamics om. De juiste kandidaat met het juiste bedrijf. De juiste functie met de juiste persoon. De juiste uitdaging met het juiste talent.

Onze visie

Elk technisch bedrijf wil zo snel mogelijk vooruit, leidend zijn. Daarvoor zijn de beste technische mensen nodig. Echter is talent in de huidige markt schaars en niet altijd gemakkelijk te vinden. Met een persoonlijke, open en eerlijke manier van werken laten wij onze opdrachtgevers en talenten voorop lopen.

Onze kernwaarden

Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen een bedrijf. Het zijn onze drijfveren die laten zien waarvoor we staan. Hoe vullen we deze kernwaarden in binnen Trinamics?

Verbinding
Bij Trinamics vinden we dat een verbinding pas sterk is als de lijnen kort, open en transparant zijn. We blijven in contact en ondersteunen wanneer dat nodig is. Een duurzame relatie vinden wij belangrijker dan snelle winst.

Betrokken
Elke medewerker voelt zich betrokken bij de professionals, opdrachtgevers en bij elkaar. We luisteren naar, denken mee en leven ons in in ieders verhaal. We geloven in onszelf en waar we voor staan, maar buigen ook mee als de situatie daar om vraagt. 

No-nonsense
We zijn toegankelijk en doen op een no-nonsense manier gewoon goed ons werk. Snel tot de kern komen zonder het doel uit het oog te verliezen, is de manier waarop we bij Trinamics werken. Het gezamenlijk zorgen voor goed en kwalitatief resultaat staat voorop.

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Per opdracht kijken we met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Zo lukt het ons om niet alleen vanuit Nederland, maar vanuit alle hoeken van de wereld razendsnel de beste en grootste talenten te werven. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we al snel de perfecte match.

De interne betrokkenheid en loyaliteit van het Trinamics team leveren de brandstof voor de kwaliteit die we bieden. Waar deze brandstof uit bestaat? Kennis, ervaring en een groot netwerk. We schuiven geen dozen, maar gaan gericht op zoek naar de juiste persoon. Vertrouwend op onze kracht, bewijzen we elke keer dat we het kunnen. Snel en goed. Zo weten opdrachtgevers dat ze op ons kunnen vertrouwen. Ook bij een moeilijker traject of een lastig in te vullen vacature.

Relaties waar je op kunt bouwen

We zijn ervan overtuigd dat relaties goed gedijen bij flexibiliteit, meedenken en in verbinding blijven. Daarom zijn en blijven de lijnen bij Trinamics altijd kort en is de communicatie helder en transparant. Eenmaal aan het werk blijven we betrokken. Professionals bieden we opleidingen en ontwikkeltrajecten aan. Talenten die huis en haard in een ander land verlaten om hier hun ambities waar te maken, bieden we extra begeleiding en een sociaal netwerk. Niet meer dan logisch in onze ogen. Hoe we bij Trinamics voor professionals werken? Dat vind je op onze Voor Professionals pagina.

Opdrachtgevers hebben altijd contact met hun eigen consultant en kunnen terecht met alle vragen. We staan altijd klaar om mee te denken over de best passende oplossing voor iedere organisatie. Lees hier meer over hoe we opdrachtgevers vooruit helpen. 

230907trinamicsmanouk 49838

Deel jij onze missie? Neem contact met ons op!

Dan zou je goed bij ons of bij één van onze opdrachtgevers passen! Kijk bij de openstaande vacatures of er iets voor jou bij zit of neem contact met ons op over de mogelijkheden.