NL
NL

Over ons

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek. We helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. We zijn betrokken, gaan no-nonsense te werk en staan altijd in verbinding met elkaar. 

Onze missie en visie

Verbinden, daar draait het bij Trinamics om. We verbinden mensen met techniek. De juiste kandidaat met het juiste bedrijf. De juiste functie met de juiste persoon. De juiste uitdaging met het juiste talent. Bij Trinamics vinden we dat een verbinding pas sterk is als de lijnen kort zijn. Persoonlijk, open en eerlijk. Dat geldt voor onze kandidaten, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Elk technisch bedrijf wil zo snel mogelijk vooruit, leidend zijn. Daarvoor heb je de beste technische mensen nodig. Echter is talent in de huidige markt schaars en niet altijd gemakkelijk te vinden. Met een persoonlijke, open en eerlijke manier van werken laten wij onze opdrachtgevers en talenten voorop lopen.

De interne betrokkenheid en loyaliteit van het Trinamics team leveren de brandstof voor de kwaliteit die we bieden. Waar deze brandstof uit bestaat? Kennis, ervaring en een groot netwerk. We schuiven geen dozen, maar gaan gericht op zoek naar de juiste persoon. Vertrouwend op onze kracht, bewijzen we elke keer dat we het kunnen. Snel en goed. Zo weten opdrachtgevers dat ze op ons kunnen vertrouwen, ook bij een moeilijker traject of een lastig in te vullen vacature. Bekijk onze dienstverlening. 

Relaties waar je op kunt bouwen

We zijn ervan overtuigd dat relaties goed gedijen bij flexibiliteit, meedenken en verbondenheid. Daarom zijn en blijven de lijnen bij Trinamics altijd kort en is de communicatie helder en transparant. Iedere medewerker kent een grote mate van betrokkenheid naar zowel opdrachtgevers toe, als naar onze professionals en directe collega’s.

We zijn toegankelijk en doen op een no-nonsense manier gewoon goed ons werk. Een duurzame relatie vinden wij belangrijker dan snelle winst. We geloven in onszelf en waar we voor staan, maar buigen ook mee als de situatie daar om vraagt. Meer informatie voor opdrachtgevers vind je hier

Wij helpen niet alleen onze opdrachtgevers te slagen, maar doen dit ook voor technisch talent. Wij zijn er om hen in het doolhof van technische vacatures te begeleiden naar een baan om trots op te zijn. Omdat het bij een toonaangevend bedrijf is, omdat de nieuwe functie de eigen invloed vergroot of omdat het inhoudelijk beter aansluit. Want hoewel werktuigbouwkunde, elektrotechniek en software de technische pijlers van Trinamics zijn, de toepassing ervan is divers. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we al snel de perfecte match. Hoe we bij Trinamics werken? Dat vind je op onze Voor Professionals pagina.

Eenmaal aan het werk blijven we betrokken, onder andere door het aanbieden van opleidingen en ontwikkeltrajecten. Talenten die huis en haard in een ander land verlaten om hier hun ambities waar te maken, bieden we extra begeleiding en een sociaal netwerk. Niet meer dan logisch in onze ogen!

Deel jij onze missie?

Dan zou je goed bij ons of bij één van onze opdrachtgevers passen! Kijk bij de openstaande vacatures of er iets voor jou bij zit of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Anton Helpt je graag verder!
Anton Hooijmans
Contact opnemen