Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 669 vacatures

Filters

Senior Field Service Specialist

(Hightech) Industrie Junior Noord-Brabant 4000,- / 53000,-

Onze opdrachtgever is een dynamische organisatie met een hands-on aanpak en een sterke focus op projecten, en dit alles binnen een internationale context. Zij hechten grote waarde aan klantgerichtheid, innovatie, betrouwbaarheid en teamwork. De toegewijde medewerkers zijn gedreven door het behalen van resultaten en zijn echte teamspelers. Elk individu bij onze opdrachtgever draagt bij het succes en wordt oprecht gewaardeerd. De organisatiestructuur is plat en de bedrijfscultuur is open en informeel, waardoor de medewerkers de mogelijkheid hebben om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien. Het hoofdkantoor is gevestigd in Raamsdonksveer, waar 150 medewerkers actief zijn. Daarnaast beschikken ze over productielocaties in Roemenië en hebben ze verkoop- en servicekantoren verspreid over verschillende delen van de wereld.

PLC Programmeur & Web Designer

Software/IT Medior Zuid-Holland 4500,- / 6000,-

Bij ons bedrijf bieden we een unieke kans voor een veelzijdige professional met een passie voor PLC-programmering, webdesign en mechatronica. Als dynamisch bedrijf werken we samen met verschillende organisaties en bieden we een afwisselende werkomgeving waar je jouw talenten kunt inzetten en ontwikkelen.

TECHNICAL INTERNAL SALES

Technisch / Commercieel Junior Zuid-Holland 2500,- / 3500,-

Onze opdrachtgever stelt hun klanten in staat om duurzame projecten te realiseren in de overgang naar een koolstof neutrale toekomst. Ze nemen de uitdagingen van de toekomst aan binnen de maritieme, energie- en industriële sectoren door systematisch de efficiëntie en prestaties te verbeteren. Als een vooraanstaande speler in geavanceerde engineering gedurende meer dan 250 jaar, bieden ze een uniek portfolio van technologieën aan. Met het hoofdkantoor in Duitsland hebben ze wereldwijd ongeveer 14.000 medewerkers op meer dan 120 locaties. Hun after-sales merk onderhoudt een uitgebreid netwerk van servicecentra voor hun klanten over de hele wereld. Momenteel zijn ze op zoek naar een Technical Internal Sales professional voor hun Customer Service afdeling in omgeving Schiedam

Software Engineer C++ with Automation experience

Software/IT Medior Utrecht 4000,- / 6000,-

This job opportunity is for a leading innovative software company located in the vibrant Utrecht region. With a passion for technology and a strong focus on innovation, we are seeking a talented and driven Medior/Senior Software Engineer C++ with experience in automation to join our dynamic team. RESIDING IN THE NETHERLANDS IS A MUST!

Technicus voor Gebouwgebonden Installaties

Installatie en Energie Junior Noord-Brabant 2500,- / 3200,-

Sluit je aan bij ons dynamische team van Gebouwgebonden Installaties (GGI) binnen de Landelijke Unit Terreinen & Gebouwen van Qirion. In het hart van Team GGI, bestaande uit circa 15 toegewijde experts, werk je samen aan het waarborgen van de veiligheid en functionaliteit van terreinen en gebouwen. Hierbij verzorgen we essentiële aspecten zoals camerabeveiliging, (nood)verlichting, klimaatregeling en brandmeldinstallaties. Wat onze collega's vooral waarderen, is de autonomie om hun werk uit te voeren en de sterke teamgeest die heerst. Daarbij staat humor hoog in het vaandel - bij ons wordt de afkorting voor Terreinen & Gebouwen (T&G) liefkozend omgedoopt tot "Trots & Gedreven." Deze kans biedt jou een werkgebied in de regio West, met focus op Amsterdam, Rijnland en Noord-Holland.

Maintenance coördinator

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant 3000,- / 4750,-

Als Maintenance Coördinator kun je bij onze opdrachtgever aan de slag bij verschillende gerenommeerde organisaties binnen de maakindustrie; van grote farmaceuten tot aan een fabrikant van vliegtuigen en alles daar tussenin.  Jij vindt het fantastisch om deze verschillende fabrieken in te duiken en hier het maintenanceproces omhoog te schroeven.  In deze functie zijn je werkervaringen zeer gevarieerd en je investeert actief in je persoonlijke ontwikkeling! Onderdeel van de functie: Een auto van de zaak, mét de mogelijkheid deze privé te rijden Je werklocatie is altijd binnen een uur rijden van jouw woonplaats. Soms rijd de 5 minuten, soms 45 minuten.  Goed salaris, tussen de €3000,- en €4750, afhankelijk van kennis en ervaring Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeien naar een functie als Maintenance Engineer

C++ AI Developer - Pioneering Tomorrow's Data Revolution

Software/IT Medior Utrecht 3500,- / 6000,-

Prepare for an exciting journey into the heart of technological innovation, where AI and C++ take center stage. We are leaders in the technology sector, dedicated to delivering cutting-edge solutions. If you're passionate about AI and wield C++ like a pro, this is your chance to be part of a groundbreaking initiative.

Commissioning Engineer

(Petro) Chemie Medior Noord-Brabant

Do you have a few years of experience as a commissioning Engineer? Do you like to install our products and inform the customer? Read on! The role is focused on commissioning and servicing system software within contractual agreements, adhering to budget and time constraints.

Embedded Software Engineer

Software/IT Medior Utrecht 4000,- / 6000,-

Ben je een gepassioneerde Embedded Software Engineer met uitgebreide kennis van C++ en Python? Wil je werken aan boeiende projecten en je stempel drukken op innovatieve oplossingen? Wij hebben we een geweldige kans voor jou!

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.