Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 105 vacatures

Filters

Lead Engine Diagnostic Robustness

Automotive Medior Noord-Brabant 5700,- / 7200,-

As a Lead Engineer specializing in engine diagnostic robustness within the Engine Development division, you'll be pivotal in shaping heavy-duty diesel engines with a strong emphasis on diagnostic reliability. Your role encompasses a wide array of responsibilities, ensuring robust diagnostic performance, exploring avenues for improvement, and contributing to the resolution of field issues.

Junior engineer - Automotive innovatie

Automotive Starter Noord-Brabant 2400,- / 3200,-

Hey enthousiaste afgestudeerde in de autotechniek! Ben jij klaar om je passie voor auto's om te zetten in een bloeiende carrière? Bij onze partner, stap je niet zomaar in een baan; je betreedt een wereld waar innovatie, technische uitdagingen en jouw liefde voor auto's samenkomen. Wij zijn we op zoek naar gedreven en nieuwsgierige geesten die willen bijdragen aan de toekomst van de automobielindustrie. Als je net bent afgestudeerd en klaar bent om de wegen van succes te betreden, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team. Denk dan aan: Ontwerp en optimaliseer mechatronische systemen voor voertuigen. Werk aan de nieuwste technologieën in elektrische en hybride voertuigen. Speel een sleutelrol in het vormgeven van de toekomst van transport en mobiliteit.

Senior Engineer Chassis Dynamics & Design Integration

Automotive Medior Noord-Brabant 3000,- / 5400,-

We zoeken een Senior Engineer met een brede inzetbaarheid voor diverse groepen binnen de afdeling Chassis Ontwikkeling. Als Engineer ben je bekend met de principes van productontwikkeling voor diverse chassisonderdelen, zoals frames, wielophanging, koelsystemen en meer. Je bent een veelzijdige professional die snel nieuwe onderwerpen oppikt in de genoemde vakgebieden. De door jou ontwikkelde oplossingen, vertaald naar 3D CAD-bestanden, transformeer je naar product- en samenstellingstekeningen, passend binnen de relevante voertuigvarianten en in een digitale voertuiglayout.

Transmission Systems Engineer

Automotive Junior Noord-Brabant 3000,- / 5400,-

We're on the lookout for a Lead Engineer for transmission components in the Axle & Transmission department. In this role, you'll take charge of the journey from concept to implementation of transmission components in the powertrain. Collaborating with other departments and suppliers, you'll define the requirements for the transmission components, ensuring they meet functional and lifespan criteria.

Productontwikkelingsingenieur

Automotive Starter Noord-Brabant 2800,- / 3800,-

Als Junior Ontwikkelingsingenieur bij de afdeling Niet-Standaard Orders en Inquiries ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van op maat gemaakte voertuigen volgens de specifieke wensen van klanten. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkelingen die nodig zijn om het standaard voertuigprogramma uit te breiden. Of het nu gaat om de ontwikkeling van componenten of volledig nieuwe voertuigtypes, jij krijgt de kans om betrokken te zijn bij diverse projecten.

High and Low Voltage Vehicle Systems Electrical engineer

Automotive Senior Noord-Brabant 3500,- / 5400,-

As a Senior Electrical Engineer, you hold a pivotal role in engineering, specializing in mechatronic vehicle systems within the high and low voltage domains of trucks. Vehicle Electrics & Electronics (VEE) is responsible for the application and development of electric, electronic and mechatronic vehicle systems. The majority of this development is done in close cooperation with system suppliers. There is a growing complexity of systems and a trend towards more detailed functionality specifications.

Full Scale Crash Tests operator

Automotive Starter Noord-Brabant 2100,- / 3400,-

Wil jij graag werken bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van automotive veiligheid en testoplossingen? Als wereldwijde marktleider werken we samen met vooraanstaande automobielbedrijven om innovatieve en geavanceerde testmethoden te ontwikkelen die de veiligheid van voertuigen verbeteren. Onze state-of-the-art faciliteiten bieden een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin getalenteerde professionals hun passie voor technologie en veiligheid kunnen benutten.

Mechanical Hardware Engineer - Engine Development Hydrogen

Automotive Junior Noord-Brabant 3000,- / 5400,-

Are you the go-to person when a problem arises? If you're a problem-solving Mechanical Hardware Expert, then this role is for you.

Aftertreatment Mechatronic Engineer - Systems

Automotive Medior Noord-Brabant 3000,- / 5400,-

As a Mechatronic Engineer specializing in Aftertreatment, you play a pivotal role in the mechatronic development of Power Electronics and Sensors. This includes hardware, electronics, controls, and software development within the after-treatment system. Working collaboratively within a team, you contribute to optimizing existing products and future developments.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.