Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 351 vacatures

Filters

Technisch locatie beheerder

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Ben jij handig en op zoek naar een stabiele werkomgeving? Dan hebben wij een perfecte kans voor jou! Trinamics zoekt een Technisch locatie beheerder voor een bedrijf dat actief is in de ruimtevaarttechniek. Dus, laat de ontsteking plaatsvinden, ga voor de lift-off en geef je carrière een boost!

Civiele Ingenieur (€5000)

Overig Medior Zuid-Holland

Als technisch ingenieur ben jij het kloppende hart van onze projecten. We zoeken iemand die niet alleen de technische uitdagingen aangaat, maar ook de veiligheid, kwaliteit en voortgang van onze engineeringopdrachten waarborgt.

Claim Assessor Automotive

Automotive Starter Noord-Brabant

Binnen de Marketing & Sales organisatie van DAF Trucks in Eindhoven verzorgt de afdeling Market Service de After Sales ondersteuning voor de DAF dealer organisaties in Europa en daarbuiten. De afdeling Claim Assessment is verantwoordelijk voor de afwikkeling van claims onder de DAF fabrieksgarantie en DAF Reparatie- en Onderhoudscontracten (R&M).

Word Facilitair Coördinator!

Overig Medior Noord-Brabant 3900,- / 4300,-

Heb jij twee rechter handen en ben je toe aan stabiliteit in je werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf actief in de ruimtevaarttechniek is Trinamics op zoek naar een Facilitair Coördinator! Dus, tijd voor ontsteking, lift-off en een boost voor je carrière!

Industrial Engineer NPI (Process Engineer)

High tech industrie Medior Noord-Brabant

Are you ready to shape the future of our organization's industrialization process? Join our dynamic team as a Process Engineer and play a key role in designing efficient processes for new products. From defining assembly structures to initiating process optimizations, you'll be at the forefront of innovation.

Aerospace Assemblage Technicus

High tech industrie Junior Noord-Brabant 2800,- / 3200,-

Deze Nederlandse organisatie in de ruimtevaartindustrie is gespecialiseerd in Altitude and Orbit Control Systems (AOCS), voortstuwingssystemen, elektronica en thermische oplossingen voor ruimtevaartuigen. Onze expertise op het gebied van satellietvoortstuwing omvat een breed scala, van koudgas- en gastoevoersystemen voor elektrische stuwraketten tot chemische voortstuwing. Om ons productontwerp en -ontwikkelingsteam te versterken, zoeken we een: Mechanisch Productie Technicus voor alle productlijnen bij Bradford Engineering We zijn op zoek naar een Mechanisch Productie Technicus om ons team te versterken.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Senior Software Tester

Software Senior Noord-Brabant 4000,- / 7000,-

Onze cliënt is op zoek naar een Senior Software Tester om significante veranderingen door te voeren in de proces- en kwaliteitsverbetering.

Software Engineer Java

High tech industrie Senior Utrecht 4500,- / 5750,-

Hello, you! Are we looking for you? Can you communicate proficiently in Java? Are you enthusiastic about engaging with microservices and cloud-native technologies? If so, we invite you to submit your application for this position, and we look forward to delving deeper into this opportunity with you! In this role, you will be involved in planning, designing, and coding, all while fostering a commitment to excellence and performance.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.