Nederlands

Kies jouw taal

techniek automotive

Automotive vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan automotive vacatures

Heb jij interesse in alles dat rijdt? Wil jij als software engineer meewerken aan de ontwikkeling van een zelfrijdende auto? Word jij onderhoudsmonteur bij een van de grootste automotive organisaties in de regio Eindhoven? Of zoek je een functie als technisch tekenaar? Het kan allemaal in de Automotive branche. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan automotive vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Tevens zijn onze automotive vacatures beschikbaar in de meeste regio’s in Nederland. Hierdoor is er altijd een vacature bij jou in de buurt. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke automotive vacature bij jou past!

Bekijk hier onze automotive vacatures!

Vacatures Automotive

Mechanische / Elektrische Onderhoudsmonteur

Automotive Medior Noord-Brabant 3500,- / 5000,-

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Mechanische Onderhoudsmonteur en/of Elektrische Onderhoudsmonteur. Werk jij graag met je handen op mechanisch en/of elektrisch vlak en wil jij jezelf aansluiten bij een geweldige multinational in de Automotive? Solliciteer dan nu!

Exhaust Aftertreatment Performance Test Engineer

Automotive Junior Noord-Brabant 3200,- / 7400,-

As an Exhaust Aftertreatment Performance Test Engineer, you will join a team dedicated to testing and validating new aftertreatment concepts to meet future emission regulations and achieve best-in-class performance.

Engine Function Design Engineer

Automotive Medior Noord-Brabant 4100,- / 7400,-

Within PACCAR, our state-of-the-art engine development center is the hub for designing cutting-edge diesel and hydrogen engines, recognized for their environmental friendliness, cost-effectiveness, and reliability. As a leader in premium truck technology, we offer diverse opportunities to contribute to our success in a multi-disciplinary team.

Functional Test Engineer – System Integration

Automotive Junior Noord-Brabant 3200,- / 6300,-

Are you a technical team player with expertise in engine mechanics and mechatronics? Join our dynamic System Integration team where you'll play a vital role in executing functional testing and analysis across various engine development projects.

Aftertreatment Calibration Engineer

Automotive Medior Noord-Brabant

Do you want to play a key role in developing the next generation diesel engines? Then apply quickly!

Jouw carrière in de automotive branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de Automotive branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terechtkomt. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo weten we zeker dat we je koppelen aan de juiste automotive vacatures en bedrijven die bij jou passen.

Hierboven vind je een greep uit onze automotive vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Werken in de automotive branche

Als we spreken over de automotive industrie, hebben we het over één van de grootste economische sectoren van de wereld. Het vakgebied houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van voertuigen, software en systemen. Ook de werkzaamheden rondom het testen van motoren van verschillende voertuigen en het toekennen van veiligheidskeurmerken vallen hieronder. De Automotive industrie verandert in een rap tempo door nieuwe wet- en regelgeving en mobiliteitsvraagstukken. Wanneer je via een van onze automotive vacatures in de automotive branche terechtkomt, kom je dus terecht in een zeer dynamische wereld.

Beroepen en functies in de Automotive branche

In deze mooie branche kun jij verantwoordelijk zijn voor verschillende soorten werkzaamheden. Denk aan het ontwikkelen van systemen voor elektrificatie, het ontwikkelen van simulatiesoftware voor zelfrijdende voertuigen en het uitvoeren van voertuigcrashtesten aangaande voertuigen. Het analyseren en verhelpen van storingen aan de motor valt tevens onder de werkzaamheden. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Bekijk onze automotive vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan automotive vacatures en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past. 

Wil je liever meer algemene informatie over technische vacatures? Klik dan hier

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Automotive? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan op onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen