NL
NL

Over ons

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat techniek verbindt met mensen. We helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Daar draait het bij Trinamics om. We verbinden techniek met mensen. De juiste kandidaat met het juiste bedrijf. De juiste functie met de juiste persoon. De juiste uitdaging met het juiste talent. Bij Trinamics vinden we dat een verbinding pas sterk is als de lijnen kort zijn. Persoonlijk, open en eerlijk. Dat geldt voor onze kandidaten, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Ons team

Maak kennis met ons team. Wij staan voor jou klaar wanneer jij dat nodig hebt. Zoek je een passende vacature of wil je solliciteren? Wij helpen je graag.

Onze missie

Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. We kijken per opdracht met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Vooruitgang is wat Trinamics drijft.

Werken bij

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan. Solliciteer op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.