NL
NL

Over ons

Op deze pagina vind je alles over Trinamics als technisch detacheringsbureau. Wie wij zijn, waar we voor staan en hoe ons team eruit ziet. Bekijk onze missie en visie en ontdek ons merkverhaal. 

Verbinden

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek. We helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. We kijken per opdracht met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Zo lukt het ons om niet alleen vanuit Nederland, maar vanuit alle hoeken van de wereld razendsnel de beste en grootste talenten te werven.

Ons team

Maak kennis met ons team. Wij staan voor jou klaar wanneer jij dat nodig hebt. Zoek je een passende vacature of wil je solliciteren? Wij helpen je graag.

Onze missie en visie

Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. We kijken per opdracht met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Vooruitgang is wat Trinamics drijft.

Werken in recruitment

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan. Solliciteer op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.