Nederlands

Kies jouw taal

food pharma lifesciences

Food, Pharma en Life sciences vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de Food, Pharma en Life Sciences branche

Vraag jij je af hoe de producten in de supermarkt worden geproduceerd? Of hoe onze geneesmiddelen in die handige drukstrips terecht komen? Misschien ben je geïnteresseerd in het verduurzamen van onze voedselketen en ontwikkel je graag nieuwe producten. Vacatures in al deze gebieden vind je bij Trinamics. Wij hebben een netwerk van bekende (inter)nationale bedrijven binnen de industrieën Food, Pharma en Life Sciences met interessante vacatures voor een (volgende) mooie stap in jouw carrière! Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze food, pharma en life sciences vacatures!

Jouw carrière in de food, pharma en life sciences sector

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de food, pharma en life sciences sector? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze Food,Pharma & Life Sciences vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Food, Pharma en Life sciences

Operator

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant 2400,- / 3000,-

Wat als jij kan werken aan een uniek product en ook goed kan verdienen? Word een waardevolle schakel in dit unieke bedrijf in Etten-Leur en draag bij aan de productie van modules voor verschillende industriële sectoren.

Monteur Dagdienst

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant

Wil jij aan de slag met interessante machines? Wil je werken in een functie met veel afwisseling en een hecht team? Lees dan snel verder!

Projectleider / Process Engineer

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant

Voor onze klant die actief is in de farmaceutische industrie zoeken wij een techneut die verstand heeft van processchema's en investeringstrajecten binnen een productieomgeving. In deze rol ben je betrokken bij de vervanging van bestaande installaties in het laboratorium en beoordeel je of het technisch voldoet aan de gewenste eisen door contact te onderhouden met de leverancier en ondersteun je bij de juiste inbedrijfstelling met een goede voorbereiding qua documentatie en fungeer je als technische vraagbaak. 

Over de branche

Als klein land is Nederland groot in voedselproductie. Denk aan de vele agrarische bedrijven die ons land rijk is. Maar daarnaast is er een grote industrie met een enorme keur aan producten die de hele wereld over gaan. Denk hierbij aan bier, kaas of bijvoorbeeld snoepsoorten van bekende merken.

Tevens zijn er in Nederland ook een aantal grote internationale spelers op het gebied van geneesmiddelen, vaccins, immuuntechnologieën, etc. Hier worden geneesmiddelen geproduceerd en verpakt. Deze bedrijven opereren eigenlijk allemaal mondiaal en het product wordt verscheept over de hele wereld. Tevens is de Farmaceutische industrie (Pharma) er een die constant in beweging is en worden de productieprocessen, maar ook de medicijnen, constant geïnnoveerd.

Op het gebied van life sciences zijn er in Nederland veel Technologie bedrijven die zich specialiseren in ontwikkeling van medische apparatuur, hulpmiddelen enzovoorts die ons leven en de gezondheidszorg gemakkelijker en intelligenter maken. Een ding hebben de verschillende branches gemeen: het gaat om streng gereguleerde productie omgevingen, waarbij wet- en regelgeving erg belangrijk zijn.

Food / Pharma / Life Sciences functies

Ben jij klaar om mee te veranderen, en weet jij alles draaiende te houden of te valideren? Dan ben jij klaar voor de Food, Pharma of Life Sciences-branche. Bekijk bovenstaand ons actuele aanbod aan vacatures in deze branches of bekijk voor meerdere mogelijkheden al onze vacatures.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Food, Pharma & Life Sciences? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen