NL
NL

Vacatures Maritiem

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de maritieme branche

De ontwikkelingen van grote olieplatformen, windmolenparken of schepen fascineren je. Een offshore functie bij een technisch bedrijf spreekt je aan. Heb jij een hbo-diploma op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of scheepsbouwkunde? Spreekt zeevaart je aan? Dan is een baan in de maritieme branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan martieme vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

MEER INFORMATIE?

Heb je vragen over ons maritiem vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? 

Jouw carrière in de maritieme branche

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de maritieme branche? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze Maritieme vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Maritiem

Allround monteur

Wil jij jezelf ontwikkelen als monteur? Bij onze opdrachtgever heb jij een zeer breed takenpakket en word je echt allround opgeleid. Van het reviseren van motoren tot het installeren van airco's en...

Technisch Verkoopadviseur

Technisch Vakspecialist

Het bedrijf is een grote dienstverlener in de industriële sector voor de afdeling van stromingstechniek zoals afsluitingen, flensafdichtingen en leidingsystemen.

Over de branche

Een offshore functie bij een technisch bedrijf spreekt je aan. De ontwikkelingen van grote olieplatformen, windmolenparken of schepen fascineren je. Hier wordt gewerkt met de nieuwste technieken in uitdagende projecten. De maritieme sector is een breed en uitdagend vakgebied. Trinamics werkt veel samen met opdrachtgevers in niet alleen de zeevaart, maar ook in de olie- en gaswinning en windenergie. Dergelijke projecten bieden namelijk veel verschillende banen, waar de beste technici, planners, projectmanagers en uitvoerders aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan enorme platformen voor de exploitatie en winning van olie en gas. Hiervoor moet uitgebreid onderzoek worden gedaan of het project haalbaar en winstgevend is. Daarnaast zijn de bouw en de werkzaamheden op het platform een flinke klus die veel risico’s met zich meebrengt.

Maritieme functies

Om dit goed uit te voeren zijn er veel professionals zoals jij nodig! De maritieme sector is altijd op zoek naar personeel met een breed scala aan vaardigheden, met eventueel een technische achtergrond en verschillende opleidingsniveaus. Voor iedereen is er wel wat te doen! Heb jij een hbo-diploma op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of scheepsbouwkunde? Spreekt zeevaart je aan? Dan biedt Trinamics je kansen.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Maritiem? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's