Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 133 vacatures

Filters

Werkvoorbereider Hightec

(Hightech) Industrie Medior Zuid-Holland 2800,- / 3300,-

Ga aan de slag als Werkvoorbereider bij een bedrijf dat printplaten met daarbij de ontwikkeling van de bijbehorende testtools, hardware en embedded software produceert.  Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding van projecten. Je vormt de essentiële schakel tussen klanten, leveranciers, engineering en productie. Met jouw oplossingsgerichtheid en proactieve instelling zorg je voor gestroomlijnde processen. Je begrijpt dat een goede afhandeling en het nakomen van beloftes van het grootste belang zijn voor de klanten.

Werkplaats Monteur Hydrauliek

Machinebouw & Constructie Medior Zuid-Holland 2700,- / 3900,-

Wil jij aan de slag als Werkplaats Monteur, gespecialiseerd in de hydrauliek? Dat kan bij dit groeiend en vooraanstaand bedrijf in de regio Europoort! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van hydraulische systemen en de levering van hydraulische componenten en units. Met de focus op innovatie en klanttevredenheid is dit bedrijf op zoek naar een enthousiaste Werkplaats Monteur Hydrauliek, met een passie voor sleutelen, om het team te versterken.

Allround Technisch Medewerker

Machinebouw & Constructie Junior Zuid-Holland 2600,- / 3500,-

Welkom bij ons bedrijf, een vooraanstaand bedrijf in de industriële reinigingssector. Met onze oorsprong in Vlaanderen, België, zijn we sinds 2012 actief in Nederland. Onder Nederlands management in Terneuzen en Rotterdam hebben we een team van ongeveer 80 collega's opgebouwd. Als pioniers in industrieel reinigen ontwikkelen we veel van ons eigen materieel, waardoor we vooroplopen in de markt.

Engineer Veiligheid (bruggen, sluizen, gemalen)

Machinebouw & Constructie Junior Zuid-Holland

Het engineersteam van onze opdrachtgever houd zich bezig met complexe civieltechnische werken op gebied van natte infra. Denk hierbij aan gemalen, waterkeringen, (hef)bruggen en sluizen.  Zij werken o.a. aan de grootste hefbrug van Europa; de Botlekburg. Je kunt je voorstellen dat veiligheid hierbij een grote rol speelt. En dat is waar jij om de hoek komt kijken! Wil jij de Nederlandse vaarwegen een stukje veiliger maken? Dan zoeken we jou. 

Business Analist

(Petro) Chemie Medior Zuid-Holland 4300,- / 4838,-

Als Business Analist speel je een cruciale rol in het analyseren van de technische behoeften en vereisten van onze organisatie en vertaal je deze naar praktische oplossingen. Je werkt nauw samen met diverse belanghebbenden, zoals interne klanten, gebruikers, teamleden, andere teams en ontwikkelaars om de meest geschikte technische oplossingen te identificeren, implementeren of daar regie over te voeren.

Power Engineer Electrical

Machinebouw & Constructie Medior Zuid-Holland 3200,- / 4700,-

We're on the lookout for an Electrical Power Engineer skilled in design, material selection, and installation. Become a vital part of our vibrant engineering team within a swiftly growing business unit in the Netherlands, specializing in medium to large-scale projects worldwide. We're expanding, and our E-house department (focused on prefabricated substations for power distribution centers) is actively welcoming new team members

Electrical Engineer Airports

Overig Medior Zuid-Holland 3000,- / 3700,-

Ga werken als Electrical Engineer voor een onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening. Jouw expertise draagt bij aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen zoals o.a. luchthavens en ziekenhuizen. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties en het realiseren van maatwerk omtrent ontwerp. Wil jij hieraan bijdragen? Lees dan verder en solliciteer direct!

Electrical Interface Engineer

(Hightech) Industrie Junior Zuid-Holland 3500,- / 4000,-

As an Electrical Interface (Support) Engineer, you will play a crucial role in the engineering and execution of challenging projects within the data center industry's power distribution sector. Collaborating with the project team, your focus will be on delivering technical solutions. In this role, you'll be part of the Electrical Engineering team for data centers, consisting of approximately 20 engineers. Due to our business expansion, we are seeking an Electrical Interface Engineer to join our close-knit and dynamic team.

International Site Supervisor

(Hightech) Industrie Medior Zuid-Holland 3400,- / 3700,-

Are you an experienced Site Supervisor for international projects ready for the next step in your career? If so, this challenging and future-oriented position might be the perfect fit for you. In this role, your office is the world, and the challenges you'll tackle are more stimulating than any regular desk job. The scope of work involves overseeing all installation activities for projects related to low and medium voltage electricity distribution, smart grids, and energy automation systems, with a focus on (inter)national datacenter projects.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.