Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 17 vacatures

Filters

Electrical Engineer Airports

Overig Medior Zuid-Holland 3000,- / 3700,-

Ga werken als Electrical Engineer voor een onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening. Jouw expertise draagt bij aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen zoals o.a. luchthavens en ziekenhuizen. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties en het realiseren van maatwerk omtrent ontwerp. Wil jij hieraan bijdragen? Lees dan verder en solliciteer direct!

Commissioning Engineer

Overig Medior Zuid-Holland 3000,- / 4200,-

Are you the experienced Engineer we are looking for? For our project team in the Netherlands we are looking for an Engineer with experience in commissioning and testing tunnel systems and who is capable to work independently. You are familiar with incident detection, radar, fire sensors, CCTV and more. You are going ot be part of the project team in the Netherlands and work very closely with the testing team in Sweden. Sounds interesting? Read on quickly!

Verladingsoperator 5 ploegen

Overig Junior Zuid-Holland 2700,- / 4000,-

Ben jij een Procesoperator B met een voorkeur voor 5-ploegendiensten? Dan is dit jouw kans! Stap in de rol van Verladingsoperator bij een vooraanstaande marktleider. Hier krijg je de gelegenheid om jezelf te ontplooien tot een veelzijdige Verladingsoperator door deel te nemen aan verschillende (interne) trainingsprogramma's. Lees verder en ontdek meer!

Administratief medewerk(st)er - Techniek)

Overig Medior Limburg

Ben jij op zoek naar een baan als administratief medewerker binnen een technisch bedrijf? Dan is dit je kans!

Monteur

Overig Junior Noord-Brabant 2700,- / 3300,-

Ben jij iemand die graag sleutelt en geïnteresseerd is in techniek? Heb je enige ervaring met het repareren van machines? Dan zijn we op zoek naar jou! Als monteur help je mee met het onderhoud van verschillende machines. Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technieken en om jezelf verder te ontwikkelen.

Senior PMO officer

Overig Senior Noord-Brabant 5500,- / 6800,-

Do you want to be part of an organization where you can develop, coach and guide new product (incl. software) development and maintenance in a dynamic international environment? Then this might be the opportunity for you!

Servicecoördinator

Overig Medior Zuid-Holland 2900,- / 3700,-

Samen puzzelen aan 53.000 m2 oppervlakte aan technisch beheer- en onderhoudsafspraken. Vooruitdenken en continu schakelen met je interne en externe klant. Het zou zomaar eens jouw volgende uitdaging kunnen zijn als Servicecoördinator bij onze klant ASML. Zet je expertise in en bouw samen met ons aan de toekomst. We zijn dichterbij dan je denkt.

BIM Modelleur Elektrotechniek

Overig Medior Noord-Brabant 2900,- / 4300,-

Vind je het leuk om oplossingen te bedenken voor complexe engineeringsvraagstukken? En ben je een échte teamspeler die samen met collega Engineers mooie projecten wilt ontwerpen? Kijk dan hoe jij onze nieuwe collega wordt in Oisterwijk!

Operator A - 5 ploegen

Overig Medior Noord-Brabant

De opdrachtgever is een ambitieus internationaal familiebedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen, produceren en verkopen van geavanceerde anorganische materialen. De producten van de opdrachtgever vinden hun toepassing als katalysator in de chemische- en automotive industrie of vormen een halffabrikaat voor elektronica- en batterijtoepassingen (duurzame energie). Op de locatie in Uden, waar ongeveer 150 personen werkzaam zijn, draait de productie volcontinu in een 5-ploegendienst. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid waarbij kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en service aan klanten zeer hoog in het vaandel staan. Voor de vestiging in Uden is de opdrachtgever op zoek naar een proactieve en hands-on Operator A (5-ploegendienst). De Operator A bedient processen waarbij meerdere unit-operations middels automatisering aan elkaar zijn gekoppeld, waaronder nat chemische processen. De verantwoordelijkheid van de Operator A is ervoor te zorgen dat de normen inzake veiligheid en milieu, kwaliteit, doelmatigheid en productiviteit worden nageleefd. De Operator A bedient de processen o.a. vanuit de regelkamer en is tevens inzetbaar op sproeidrogen, batchen en ovens. In deze rol rapporteert de Operator A aan de Meewerkend Voorman Production.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.