Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 37 vacatures

Filters

Lead Electrical Engineer

Installatietechniek Senior Zuid-Holland 4000,- / 6000,-

Wil jij een team van Electrical Engineers aansturen en verantwoordelijk zijn voor het technische ontwerp van projecten in hoog, midden- en laagspanningsinstallaties voor zowel primaire als secundaire systemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als ontwerpleider/lead engineer ben je technisch, communicatief en commercieel vaardig. Tijdens de tenderfase inventariseer je de technische wensen van de klant en vertaal je deze naar een offerte en een technisch schetsontwerp. Afhankelijk van de omvang van de tender kan het zijn dat je deze zelfstandig trekt. 

Field Service Engineer

Installatietechniek Junior Zuid-Holland 3200,- / 4200,-

Stel je voor dat jij kon bijdragen aan missie-kritische operaties in de wereld van telecom en IT-infrastructuur? Ziekenhuizen, (lucht)havens, industrieterreinen, energievoorzieningen, financiële systemen: in vele situaties is het van cruciaal belang of van groot economisch belang dat medewerkers kunnen vertrouwen op een feilloos werkend communicatiesysteem. In die gevallen kun je rekenen op onze expertise.

Elektromonteur Service & Installatie

Installatietechniek Medior Noord-Brabant 3000,- / 4000,-

Wil jij jouw omgeving een stuk veiliger maken? Door middel van het installeren van hekwerken en de allernieuwste detectiesystemen word jij de redder van zowel zakelijke als particulieren klanten. Hierbij los je ook eventuele storingen op als iemand dit zelf niet op kan lossen en lever je de beste service aan de klant. Een auto van de zaak, telefoon en 40 vakantiedagen zitten inbegrepen bij deze mooie baan.

Storingsmonteur glasvezel

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Wil jij ook snel kunnen internetten zonder enige storingen in je regio? Dan ben jij degene die dit kan regelen door de functie storingsmonteur glasvezel in de regio Oss. Hierbij krijg je een mooie bus waarin jij problemen gaat oplossen op verschillende locaties dichtbij Oss voor onze opdrachtgever. Zo krijg je ook 40 vakantiedagen en kans op opleidingen binnen de organisatie. Lees verder voor nog meer interessante weetjes over de vacature.

Allround (glasvezel) telecom monteur

Installatietechniek Medior Noord-Brabant 2800,- / 3400,-

Heb jij ervaring met telecom en glasvezelaansluitingen? Dan ben jij de geschikte persoon voor de rol van Glasvezelmonteur, lees verder voor meer info over deze interessante functie.

Adviseur Veiligheid

Installatietechniek Medior Noord-Brabant 4090,- / 5740,-

Heb je ervaring in de utiliteit en affiniteit met energietransitie? Dan ben jij de persoon voor de rol van Adviseur Veiligheid.

Technician Low Voltage

Installatietechniek Medior Zuid-Holland 2600,- / 4080,-

As a Technician, your role will involve contributing to the renovation and construction of traction power supply, low and medium voltage installations (up to 10kV), with a primary focus on shore power installations, substations, and rectifier stations. Your efforts will directly impact emission-free public transport initiatives. Join the team, dedicated to providing robust energy solutions for heavy rail, light rail, buses, trucks, and shore power. This team aims to expand existing business lines in energy systems for rail while venturing into emerging markets like bus, truck, and shore power energy supply.

Technisch locatie beheerder

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Ben jij handig en op zoek naar een stabiele werkomgeving? Dan hebben wij een perfecte kans voor jou! Trinamics zoekt een Technisch locatie beheerder voor een bedrijf dat actief is in de ruimtevaarttechniek. Dus, laat de ontsteking plaatsvinden, ga voor de lift-off en geef je carrière een boost!

Monteur Glasvezel (van leerling tot ervaren)

Installatietechniek Medior Gelderland

Onze opdrachtgever, werkzaam in de telecomsector, staat klaar om jou op te leiden tot een glasvezelmonteur. Ben jij gevestigd op een centrale locatie, zoals Utrecht, en ben je bereid om fulltime glasvezelinstallaties uit te voeren? Aarzel niet en solliciteer direct!

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.