Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 40 vacatures

Filters

Field Service Engineer

Installatietechniek Junior Zuid-Holland 3200,- / 4200,-

Ziekenhuizen, (lucht)havens, industrieterreinen, energievoorzieningen, financiële systemen: in vele situaties is het van cruciaal belang of van groot economisch belang dat medewerkers kunnen vertrouwen op een feilloos werkend communicatiesysteem. In die gevallen kun je rekenen op onze expertise.

Adviseur Veiligheid

Installatietechniek Medior Noord-Brabant 4090,- / 5740,-

Heb je ervaring in de utiliteit en affiniteit met energietransitie? Dan ben jij de persoon voor de rol van Adviseur Veiligheid.

Monteur Glasvezel (van leerling tot ervaren)

Installatietechniek Medior Gelderland

Onze opdrachtgever, werkzaam in de telecomsector, staat klaar om jou op te leiden tot een glasvezelmonteur. Ben jij gevestigd op een centrale locatie, zoals Utrecht, en ben je bereid om fulltime glasvezelinstallaties uit te voeren? Aarzel niet en solliciteer direct!

Electrical Engineer -LV/MV/HV Systems

Installatietechniek Medior Zuid-Holland 3000,- / 5000,-

Are you an experienced Electrical Engineer with a strong background in LV/MV/HV? Trinamics, the premier technical secondment agency in the Netherlands, is looking for talented individuals from around the world to join our team and secure a permanent technical position with one of our many esteemed clients. Our client is a world famous company active in many countries, focusing on the renewable energy and automation industry. About Trinamics: Trinamics is renowned for connecting skilled engineers with top-tier technical opportunities in the Netherlands. Our commitment to excellence has made us the go-to partner for engineers seeking stable and rewarding careers in building systems, renewable energy, and other relevant industries such as construction.

Servicemonteur Witgoed en Consumentenelektronica

Installatietechniek Medior Utrecht

Ben je op zoek naar een gevarieerde baan met veel klantcontact? En houd je ervan om in je eigen regio rond te rijden in een goed uitgeruste bus met gereedschap? Dan is de positie van Servicemonteur Witgoed perfect voor jou! We zijn op zoek naar Servicemonteurs in verschillende regio's door heel Nederland, dus neem contact met ons op als deze vacature je aanspreekt. In elk huishouden zijn diverse witgoedapparaten te vinden, en er zijn ontzettend veel verschillende merken, modellen en types beschikbaar. Het oplossen van storingen aan deze apparaten is geen standaardklus, omdat de toepassingen, merken en modellen sterk kunnen variëren. Soms volstaat een eenvoudige reset, terwijl op andere momenten een pomp moet worden vervangen. Als Servicemonteur wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en zelfstandigheid, omdat je ter plaatse bij de klant de situatie moet inschatten en bij voorkeur direct moet oplossen. Bij aankomst verwacht de klant dat het apparaat na jouw bezoek weer goed werkt, maar helaas is dit niet altijd het geval. Hoe je met de klant omgaat, is daarom een belangrijk aspect van de functie. Je vertegenwoordigt de organisatie en zult vaak geduld moeten hebben met de klant, bijvoorbeeld wanneer een onderdeel moet worden besteld. Geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in je werk, zolang je in staat bent om een bepaald aantal taken per dag af te ronden. Wil jij ons team komen versterken?

Electrotechnical Interface / Support Engineer

Installatietechniek Junior Zuid-Holland

Are you looking for a Interface / Support Engineering role within a fast growing company? For this role, we are looking for a junior / medior Technical Support Engineer with a background and/or knowledge in Electrical Engineering.

Storingsmonteur glasvezel

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Wil jij ook snel kunnen internetten zonder enige storingen in je regio? Dan ben jij degene die dit kan regelen door de functie storingsmonteur glasvezel in de regio Oss. Hierbij krijg je een mooie bus waarin jij problemen gaat oplossen op verschillende locaties dichtbij Oss voor onze opdrachtgever. Zo krijg je ook 40 vakantiedagen en kans op opleidingen binnen de organisatie. Lees verder voor nog meer interessante weetjes over de vacature.

Allround (glasvezel) telecom monteur

Installatietechniek Medior Noord-Brabant 2800,- / 3400,-

Heb jij ervaring met telecom en glasvezelaansluitingen? Dan ben jij de geschikte persoon voor de rol van Glasvezelmonteur, lees verder voor meer info over deze interessante functie.

Technical Quality Inspector - travel up to 70%

Installatietechniek Medior Zuid-Holland

As a Technical Quality Inspector (Quality Control Engineer) for the department "Electrification & Automation", you will be responsible for regular quality inspections in our own factories and at our 3rd party suppliers. Do you have an European passport and are you willing to travel up to 70%?

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.