Nederlands

Kies jouw taal

vakgebied industrie

Vacatures Machinebouw

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de machinebouw branche

In de machinebouw houd je je bezig met het ontwerpen, bouwen, programmeren en onderhouden van complexe machines. De veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van machines, voor zeer uiteenlopende industrieën staat hierbij voorop. Bezit jij de juiste kennis en ervaring? Dan is een baan in de machinebouw branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan machinebouw vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze machinebouw vacatures!

Jouw carrière in de machinebouw sector

Ben je op zoek naar de juiste vacature in machinebouw? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze Machinebouw vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Machinebouw bij Trinamics

Met een breed scala aan machinebouw vacatures heeft Trinamics de ideale baan voor jou. Al sinds 2005 verbinden wij toonaangevende bedrijven met talentvolle technici. Na het samenbrengen van jou met een passende vacature machinebouw blijft Trinamics jou op de voet volgen. Op deze manier stimuleren we jouw groei en zorgen we voor extra begeleiding waar dit nodig is.

Trinamics verbindt mensen met techniek en deze verbinding maken wij extra sterk door ons in te zetten voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Trinamics biedt daarom extra opleidingen aan om jezelf nog verder te ontwikkelen. Lees meer via de onderstaande knop.

Vacatures Machinebouw

Werkplaatsmonteur dagdienst

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats technische vraagstukken op te lossen? Dan is deze functie van Monteur Werkplaats iets voor jou. Regio: Breda.

Lasrobot engineer

Machinebouw & Constructie Medior Noord-Brabant

Voor een organisatie in Eindhoven zijn wij dringend op zoek naar een lasrobot engineer. Binnen deze organisatie vind je een combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten. De organisatie beschikt over een aparte afdeling waar ze verantwoordelijk zijn voor het lassen, draaien en frezen van de meest complexe modules die uiteindelijk daadwerkelijk gebruikt worden voor de opbouw van speciale producten in de cleanroom. 

Lasrobotengineer

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Voor een klant in Eindhoven zijn wij dringend op zoek naar een lasrobotengineer. In deze functie ben jij de schakel tussen de vakman en de constructeur. Lijkt je dit wat? 

Over machinebouw vacatures

In het vakgebied machinebouw wordt veel gewerkt met het produceren en onderhouden van complexe machines. Hierin zijn veel technische banen beschikbaar! Zo zijn er talentvolle engineers nodig om de machines te ontwerpen, uit te tekenen en te analyseren. Daarnaast kun je aan de slag als monteur of servicemedewerker voor het onderhoud en de productie van de machines. En om het project in goede banen te leiden, zijn er organisatorisch sterke projectleiders nodig! Iedere vacature machinebouw is anders vanwege het werken met andere complexe machines.

Machinebouw functies

Bij onze opdrachtgevers liggen in ieder geval genoeg technische vraagstukken klaar waar jij mee aan de slag kunt. Heb jij een opleiding afgerond in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, industriële automatisering of elektrotechniek? Dan kun je waarschijnlijk zo aan de slag in een uitdagende functie als bijvoorbeeld Field Service Engineermonteur manchinebouw of machinebouwer!

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Machinebouw? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen