NL
NL

Vacatures Machinebouw

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de machinebouw branche

In de machinebouw houd je je bezig met het ontwerpen, bouwen, programmeren en onderhouden van complexe machines. De veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van machines, voor zeer uiteenlopende industrieën staat hierbij voorop. Bezit jij de juiste kennis en ervaring? Dan is een baan in de machinebouw branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan machinebouw vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Neem contact op

Heb je vragen over ons vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Jouw carrière in de machinebouw sector

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de machinebouw? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze maritieme vacatures. Bekijk hier ons gehele aanbod machinebouw vacatures.

Vacatures Machinebouw

Onderhoudsmonteur

De organisatie is een groot productiebedrijf binnen de grafische industrie in Tilburg. Momenteel zoeken wij een Storings- en Onderhoudsmonteur die in een 5-ploegendienst wil werken.

Monteur Technische Dienst

Deze organisatie is een groot productiebedrijf binnen de voedingsindustrie in de regio Breda. Momenteel zijn we op zoek naar een Monteur Technische Dienst die geen last heeft van hoogtevrees.

Mechanisch/ Mechatronica monteur

Geen dag hetzelfde! Als mechanisch of Mechatronica monteur verricht je de ene dag gepland preventief onderhoud en de andere dag help je collega’s in de productie uit de brand door het oplossen va...

Over de branche

In het vakgebied machinebouw wordt veel gewerkt met het produceren en onderhouden van complexe machines. Hierin zijn veel technische banen beschikbaar! Zo zijn er talentvolle engineers nodig om de machines te ontwerpen, uit te tekenen en te analyseren. Daarnaast kun je aan de slag als monteur of servicemedewerker voor het onderhoud en de productie van de machines. En om het project in goede banen te leiden, zijn er organisatorisch sterke projectleiders nodig!

Machinebouw functies

Bij onze opdrachtgevers liggen in ieder geval genoeg technische vraagstukken klaar waar jij mee aan de slag kunt. Heb jij een opleiding afgerond in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, industriële automatisering of elektrotechniek? Dan kun je waarschijnlijk zo aan de slag in een uitdagende functie als bijvoorbeeld Field Service Engineer, monteur manchinebouw of machinebouwer!

Andere vakgebieden

Trinamics is niet alleen actief binnen het vakgebied van Machinebouw. Ben je benieuwd naar onze andere vakgebieden? Klik dan op onderstaande link. 

Bericht sturen

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's