Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 83 vacatures

Filters

Process/ Design engineer

Software/IT Medior Utrecht

Hey Process Engineer! Vind jij het leuk om jouw chemie, natuurkundige of scheikundige skills in te zetten en waarde toe te voegen aan de maatschappij? Je gaat meewerken aan de energietransitie en duurzaamheid van Nederland. Bij Standard Fasel krijg jij de ruimte om jouw eigen ideeën werkelijkheid te laten worden! Standard Fasel is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van ketelinstallaties en brandersystemen voor diverse industrieën en toepassingen. Daarnaast bieden we uitgebreide diensten op het gebied van onderhoud, reparatie en keuringen voor ketelinstallaties. Als Proces Engineer ben je een essentieel onderdeel van ons engineeringsteam, dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen en berekenen van ketelinstallaties en brandersystemen volgens klantspecificaties en conform geldende wetgeving en normen.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software/IT Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Software Engineer

Software/IT Medior Zuid-Holland 3000,- / 4200,-

Wil jij deel uitmaken van bijzondere projecten en heb jij ervaring met het programmeren van Siemens PLC's binnen de infrastructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor deze projecten zoeken we een ervaren PLC Software Engineer die het niet erg vindt om de lead te nemen in een project, en communicatief sterk is.

Medior/Senior DevOps Engineer Gezocht voor Toporganisatie in Eindhoven!

Software/IT Medior Noord-Brabant 5200,- / 6500,-

We zijn op zoek naar een ervaren Medior/Senior DevOps Engineer voor een toonaangevende organisatie die een cruciale rol speelt in de beveiliging van digitale infrastructuur. Als Medior/Senior DevOps Engineer maak je deel uit van ons team dat verantwoordelijk is voor het beheer en de ontwikkeling van essentiële zakelijke applicaties en technische voorzieningen.Je krijgt de kans om bij te dragen aan de implementatie en integratie van deze applicaties in ons dynamische IT-landschap, gevestigd in Eindhoven.

Experienced C++ Software Engineer

Software/IT Medior Noord-Brabant

Do you have relevant experience in C++ as a Software Engineer, are you familair with algorithms and do you find a great joy in software development? Then you are who we are looking for! Our business client is a fast dynamic technical company wich gathers and processes huge amounts of data.

Medior/Senior DevOps Engineer gezocht in Rotterdam!

Software/IT Medior Zuid-Holland 5200,- / 6500,-

We zijn op zoek naar een ervaren Medior/Senior DevOps Engineer voor een vooraanstaande organisatie in Rotterdam, die een cruciale rol speelt in de beveiliging van digitale infrastructuur. Als Medior/Senior DevOps Engineer maak je deel uit van ons team dat verantwoordelijk is voor het beheer en de ontwikkeling van essentiële zakelijke applicaties en technische voorzieningen. Deze applicaties zijn gericht op incident- en vulnerability management en malware analyse, en vormen een integraal onderdeel van onze kernactiviteiten.

System Engineer

Software/IT Medior Noord-Brabant

KROHNE is a company that specializes in providing innovative process instrumentation and measurement solutions. With operations in more than 45 countries, we are one of the leaders in our industry due to our consistent customer orientation and continuous research and development. KROHNE Oil & Gas, a division of KROHNE, provides measurement and automation products, solutions, and services to the global Oil & Gas industry. Currently, we are seeking an experienced and motivated System Engineer to join our HR Department located at P.O. Box 9310, 4801 LH Breda.

Agile Expert Gezocht: Word Onze Scrum Master!

Software/IT Medior Zuid-Holland 4500,- / 5000,-

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Scrum Master om ons team te versterken. Als Scrum Master speel je een cruciale rol in de planning en uitvoering van onze projecten, waarbij je Agile-principes toepast om onze ontwikkelingsprocessen te optimaliseren. Je zorgt ervoor dat het team effectief kan werken en dat de projectdoelen worden bereikt.

IT Functional Lead - Project Management

Software/IT Medior Zuid-Holland 5500,- / 6000,-

We are thrilled to announce an exciting opportunity for an IT Functional Lead specializing in Project Management to join our team. As the Functional Lead for Project Delivery, you will have end-to-end responsibility for providing the necessary functionality for Project Management within our enterprise applications. Fugro's Standard Business Processes have been defined and need to be translated and incorporated into Fugro's global applications, including our brand-new cloud-based ERP system that will be rolled out in various countries. In this pivotal role, you will be responsible for creating high-quality designs, ensuring timely delivery of functionality, and conducting testing of new features before they are released for user acceptance testing.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.