Nederlands

Kies jouw taal

hightech

High tech Industrie Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de (high) tech industrie.

Op zoek naar een baan in de (high) tech industrie? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan technische vacatures, zowel in Nederland als daarbuiten. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze high tech vacatures!

Vacatures High tech

System Build Engineer

High tech industrie Medior Noord-Brabant

Are you ready to contribute to manufacturing advancements in a dynamic role? Join our client, specializing in high-tech cleanrooms and the assembly of innovative systems. We're seeking skilled engineers to support the expansion of the factory during shifts.

High Tech Spray Cleaner

High tech industrie Junior Noord-Brabant 2500,- / 3500,-

Ben jij geïnteresseerd in het werken met omvangrijke, geavanceerde, en uiterst precieze producten in een hygiënische omgeving? Lees dan snel verder, want jij zou wel eens de geschikte kandidaat kunnen zijn voor de rol van spray cleaner bij VDL ETG!

System Engineer Racks & Cabinets

High tech industrie Medior Overijssel 5100,- / 6100,-

We currently are looking for a experienced System Engineer / Electrical Designer - Racks & Cabinets!  As a System Engineer specialized in Racks & Cabinets, y ou actively contribute to the overall design of the (sub)system within project teams. Within these teams, your role involves conceptualizing, formulating requirements, and validating systems.

Change / Transformation / Program Manager

High tech industrie Senior Noord-Brabant 5200,- / 6800,-

Are you challenged by Change Management and do you have proven experience in improvement projects? As a Organizational Change Manager you are responsible for the implementation of processess, tools and new ways of working. Do you have 10+ years of experience as a Change / Transformation / Program Manager and looking for the next step in your professional career? Then I would like to be in contact with you!

Technisch Magazijnbeheerder

High tech industrie Medior Noord-Brabant

Ben jij de verbindende factor in ons goed georganiseerde (technische) magazijn? En geeft het jou energie om alles op het gebied van voorraad perfect geregeld te hebben? Dan is deze positie van Technisch Magazijnbeheerder iets voor jou.

Jouw carrière in de (high) tech industrie

Ben je benieuwd welke baan er op jouw wacht in de (high) tech industrie? Dat gaan we samen onderzoeken. Bij Trinamics gaan we namelijk met je aan de slag. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo weten we zeker dat we je verbinden met de juiste bedrijven en vacatures.

Hierboven vind je een greep uit onze high tech vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Werken in de (high)tech industrie

De ontwikkeling van nieuwe technologieën vraagt om specialistische kennis, probleemoplossers en slimme aanpakkers. Mensen met een hands-on mentaliteit en een goed analytisch vermogen om technische problemen op te lossen. Heb jij de juiste skills om te werken in deze toekomstgerichte branche? Dan is een baan in de (high)tech industrie de ideale volgende stap in jouw carrière!

Beroepen en functies in (high)tech industrie

De wereld van de (high)tech industrie zit bomvol uitdagingen. Hier wordt namelijk gewerkt met technologie van het hoogste niveau en de meeste precisie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en testen van micro-elektrica in telefoons. Jij kunt aan de basis staan van de nieuwste smartphones!

De hightech industrie is dan ook continue in ontwikkeling. Een smartphone van vorig jaar is eigenlijk al verouderd, laat staan technologieën van 10 jaar geleden. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Jij houd je bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde techniek. Maar niet alleen op het gebied van telefoons. Onze klanten zijn ook actief in de werktuigbouwkunde, de automotive industrie, lucht- en ruimtevaart en meer. Zowel in binnen- als in buitenland!

Bekijk onze vacatures

Ben je klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Bekijk hier dan het ruimte aanbod aan technische vacatures en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past!
Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Hightech? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen