Nederlands

Kies jouw taal

team meeting werkoverleg

START JOUW CARRIÈRE BIJ TRINAMICS

Wij bieden jou een technisch traineeship aan bij één of meerdere van onze opdrachtgever(s).

Op zoek naar een manier om jouw carriere in de techniek een kick-start te geven? Bij Trinamics zit je goed. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt en jezelf kunt ontwikkelen tot een technisch expert. 

Wil je meer weten?
rutger divisiemanager

Rutger Bartelink

Performance & Recruitment manager

Net afgestudeerd?

Je bent pas afgestudeerd en klaar om jouw carrière van start te laten gaan. Je weet nog niet 100% zeker wat voor bedrijf goed bij je past en welke arbeidsvoorwaarden je écht belangrijk vindt, maar je weet wel wat je leuk vindt om te doen. Wij nemen je graag mee in dit avontuur om jou aan je droombaan te helpen.

Traineeship Vacatures

Technisch Traineeship

High tech industrie Starter Noord-Brabant 2800,- / 3800,-

Spannende kans Ben je recent afgestudeerd of sta je op het punt je (technische) studie af te ronden? Ben je enthousiast om je carrière in de technische sector te starten? Trinamics, een toonaangevend technisch detacheringsbureau, biedt een fantastische kans om als Technisch Trainee bij ons team aan te sluiten. Bij Trinamics zijn we gespecialiseerd in het verbinden van technisch talent met hoogwaardige bedrijven in diverse sectoren. Als Technisch Trainee ga je een dynamisch leertraject in, waarbij je praktische ervaring opdoet, je technische kennis uitbreidt en je vaardigheden ontwikkelt onder begeleiding van experts uit de industrie.

Start jouw carrière met een Traineeship via Trinamics

Samen met jou bepalen we welke opdrachtgever het best bij je past, aansluitend op jouw wensen en ambities. In dit traineeship draait alles om jouw groei en ga je aan de slag met de ontwikkeling van jouw technische-, soft- en business skills. De kennis die je opdoet, kun je al direct toepassen in het werkveld. Natuurlijk met een bijpassend loon en goede voorwaarden! Door de begeleiding van zowel de opdrachtgever als die van de Trinamics Academy, geef jij de juiste start aan jouw carrière. Samen zorgen we ervoor dat jij je snel ontwikkelt tot een technisch expert.

Zo ziet het Traineeship eruit

Wanneer je aan de slag gaat via het traineeship van Trinamics, dan ben jij één van onze high-potentials. We hebben alle vertrouwen in je en dat laten we graag aan je zien. Dit doen we onder meer in de vorm van een tweejarige arbeidsovereenkomst. Je werkt middels een detavast constructie. Dat wil zeggen dat het de insteek is dat jij na die 2 jaar in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever.

In deze 2 jaar voer je opdrachten uit bij een of meerdere opdrachtgever(s). Denk aan branches als Energie & Installatie, Bouw, Hightech, Software/IT en Automotive. Een periode vol coaching, training en begeleiding en tegelijkertijd werk je bij één van de toffe bedrijven waarmee wij samenwerken.

Voordelen voor jou

  • Je ontwikkelt alle nodige skills op verschillende gebieden.
  • Je doet de juiste kennis op en kunt dit meteent toepassen in de praktijk.
  • Ter ondersteuning krijg je coaching on the job.
  • Een traject dat speciaal voor jou op maat is gemaakt. 
  • Een persoonlijke coach/trainee begeleider vanuit Trinamics waarbij je met al je vragen terecht kunt. 
  • Trainingen op verschillende locaties in het land en dus altijd bij jou in de buurt. 
  • Je groeit continu door en blijft je ontwikkelen als een échte technische professional. 
  • Bijblijven in een continu veranderende markt.
  • Basis trainingsaanbod dat altijd afgestemd wordt op jouw behoeften, waarbij casestudies uit de praktijk als uitgangspunt worden genomen.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Wij helpen je graag!

Meer informatie aanvragen