NL
NL

Opdrachtgevers

Op zoek naar technische ondersteuning? Wij hebben een groot internationaal netwerk en vinden de juiste professional. Het zoeken van de perfecte kandidaat kan erg lastig zijn en veel werk met zich meebrengen. Wij helpen u graag! Bekijk hier voor welke opdrachtgevers wij eerder gewerkt hebben. 

Opdrachtgevers verbinden met de juiste professionals

Elk technisch bedrijf wil zo snel mogelijk vooruit, leidend zijn. Daarvoor zijn de beste technische mensen nodig. Echter is talent in de huidige markt schaars en niet altijd gemakkelijk te vinden. Trinamics kan daar bij helpen. Als technisch advies- en detacheringsbureau met 15 jaar ervaring, houden wij altijd rekening met de bedrijfscultuur en de ambities van zowel de werknemer, als de werkgever. Zo binden we de juiste mensen aan uw organisatie.

Op zoek naar technici?

Trinamics gaat op zoek naar de juiste professional! Of nu het op basis van detachering is, in de vorm van een project of voor de lange termijn, Trinamics helpt u aan het juiste talent in talloze technische branches. Omdat wij regionaal vertegenwoordigd zijn en nationaal en internationaal opereren, kennen wij de markt goed. Wij gaan altijd betrokken en persoonlijk te werk, zodat we de kandidaten goed leren kennen en ontdekken waar hun talenten liggen. Hierdoor weten we de perfecte match te maken tussen de organisatie en de technische professional. Ook bij lastige vacatures gaan wij tot het uiterste. Vertrouwend op onze kracht, bewijzen we elke keer weer dat we het kunnen. Snel en goed. Lees meer over onze missie en visie. Onze gehele dienstverlening vindt u op de pagina Detachering.

Persoonlijke kennismaking

U bent op zoek naar een nieuwe technisch personeel en Trinamics kan daarbij helpen. We komen graag persoonlijk kennismaken om een goed beeld van de sfeer en cultuur die er heerst in te kunnen schatten. Zo zien we beter welk type professional goed bij uw organisatie past. We kijken verder dan ervaring en kwaliteiten. Na deze persoonlijke kennismaking ontvangt u van ons alle benodigde informatie met betrekking tot de samenwerking en bij vragen kunt u direct bij ons terecht.  

Op zoek naar de juiste match

Omdat Trinamics al 15 jaar actief is in de technische branche, is de kans groot dat wij al een aantal geschikte kandidaten in ons netwerk hebben. Van MBO tot WO/PhD geschoold en van startend niveau tot ervaren; wij kennen onze kandidaten en weten wat zij in hun mars hebben. De branches waarin wij bemiddelen, zijn erg divers en hebben elk een eigen toepassing.

Wanneer we niet een kandidaat in ons netwerk hebben, gaan we snel en gericht voor u aan de slag en houden we de lijntjes kort. Via onze database, groot netwerk, social media en online advertenties weten we snel een groot aantal technische professionals te bereiken. 

Voor de consultants van Trinamics staat een duurzame, open en eerlijke relatie met zowel klant, als kandidaat voorop. Dit vinden wij belangrijke dan snelle winst. Benieuwd hoe onze consultants er uit zien? Bekijk dan onze medewerkerspagina.

Erkend referent

Ben u verantwoordelijk voor het aannemen van personeel binnen uw organisatie? En denkt u er wel eens over na om medewerkers van buiten de EU aan te nemen, maar heeft u zelf niet de status van erkend referent? Dan kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Omdat Trinamics deze status al heeft, hoeven onze opdrachtgevers zich niet meer bezig te houden met het IND-referentschap en alle bijbehorende administratie en plichten. Door deze erkenning zijn wij als Trinamics een betrouwbare partner voor de IND en kunnen wij personeel uitlenen aan uw organisatie.

De selectie

Als volgt maken we een eerste selectie van geschikte kandidaten en stellen we deze voor met de nodige toelichting. We wachten een reactie af en sturen uiteraard bij wanneer dat de wens is. Zo komen we uiteindelijk samen tot de meest geschikte professional(s) voor de invulling van de vacature. Tijdens de daadwerkelijke sollicitatieprocedure nemen we al uw zorgen uit handen. De communicatie, documentatie en opvolging richting de professional verzorgen wij vanuit Trinamics. Het enige dat u hoeft te doen, is de daadwerkelijke sollicitatiegesprekken voeren. Kunnen we uiteindelijk geen geschikte kandidaat voor de vacature vinden? Dan zijn er bij ons uiteraard ook geen kosten.

De juiste kandidaat gevonden

Nadat u heeft bepaald welke professional het meest geschikt is voor de vacature, maken wij het contract in orde. Ook verzorgen wij de communicatie richting de professional omtrent de start en de gehele eerste periode. Voor medewerkers buiten de EU hebben we een relocation traject opgesteld, zodat we de zorgen van de opdrachtgever uit handen kunnen nemen. Wij brengen de professional in contact met verschillende instanties, zodat ze direct een BSN-nummer kunnen aanvragen, hun rijbewijs kunnen omzetten, verzekeringen kunnen afsluiten etc. De 30%-regeling met betrekking tot belastingvoordeel en het aanvragen van een visum wordt tevens door Trinamics verzorgd.

Evaluatie

Na de eerste werkdag of werkweek is er ruimte voor een korte evaluatie, waarin we graag horen hoe de eerste dagen van de professional bij jullie organisatie zijn bevallen. Mochten er verbeterpunten zijn dan horen we dat uiteraard ook graag. In de periode daarna zijn er nog meerdere vaste evaluatie momenten, afhankelijk van het niveau en de zwaarte van de functie. Doorgaans bezoeken we de opdrachtgever na één maand en bespreken we de voortgang. De evaluatie momenten in de maanden daarna worden persoonlijk afgestemd met de professional en opdrachtgever. Tussendoor kunt u natuurlijk altijd met vragen bij ons terecht.  

Op zoek naar technische professionals?

Wij vinden ze voor u. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat voor u klaar!

Anton Helpt je graag verder!
Anton Hooijmans
Contact opnemen