NL
NL

Opdrachtgevers

Op zoek naar technische ondersteuning? Wij hebben een groot internationaal netwerk en vinden de juiste professional. Het zoeken van de perfecte kandidaat is erg lastig en het brengt veel werk met zich mee. Wij helpen graag! Bekijk hier voor welke opdrachtgevers wij eerder gewerkt hebben. 

Opdrachtgevers verbinden met de juiste professionals.

Elk technisch bedrijf wil zo snel mogelijk vooruit, leidend zijn. Daarvoor heb je de beste technische mensen nodig. Echter is talent in de huidige markt schaars en niet altijd gemakkelijk te vinden. Trinamics kan daar bij helpen. Als technisch advies- en detacheringsbureau met 15 jaar ervaring, houden wij altijd rekening met de bedrijfscultuur en de ambities van zowel de werknemer, als de werkgever. Zo binden we de juiste mensen aan jouw organisatie. Lees hier hoe we te werk gaan.

Op zoek naar technici?

Trinamics gaat op zoek naar de juiste professional! Omdat wij regionaal vertegenwoordigd zijn en nationaal en internationaal opereren, kennen wij de markt goed. Wij gaan altijd betrokken en persoonlijk te werk, zodat we de kandidaten goed leren kennen en ontdekken waar hun talenten liggen. Hierdoor kunnen wij een perfecte match maken tussen de organisatie en de technische professional. Ook bij lastige vacatures gaan wij tot het uiterste. Vertrouwend op onze kracht, bewijzen we elke keer weer dat we het kunnen. Snel en goed. Lees hier meer over onze missie en visie. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze dienstverlening.

Persoonlijke kennismaking

Wanneer jullie een vacature uit hebben staan waarbij wij kunnen helpen, komen wij graag eerst persoonlijk kennismaken. Zo krijgen wij een goed beeld van de sfeer en cultuur die er heerst en kunnen we een betere inschatting maken welk type professional goed bij de organisatie aansluit. Wij kijken graag verder dan ervaring en kwaliteiten. Na deze persoonlijke kennismaking ontvangt u van ons alle benodigde informatie met betrekking tot de samenwerking en bij vragen kun je direct bij ons terecht.  

Opzoek naar de juiste match

Omdat Trinamics al 15 jaar actief is in de technische branche, is de kans groot dat wij al een aantal geschikte kandidaten in ons netwerk hebben. Van MBO tot WO/PhD geschoold en van startend niveau tot ervaren; wij kennen onze kandidaten en weten wat zij in hun mars hebben. Wanneer dit niet direct het geval is, gaan wij snel en gericht aan de slag en houden we de lijntjes kort. Voor de consultants van Trinamics staat een duurzame, open en eerlijke relatie voorop. Dit vinden wij belangrijke dan snelle winst. Benieuwd hoe onze consultants er uit zien? Bekijk het hier. 

De selectie

Als volgt maken we een eerste selectie van geschikte kandidaten en stellen we deze voor met de nodige toelichting. We wachten een reactie af en sturen uiteraard bij wanneer dat de wens is. Zo komen we uiteindelijk samen tot de meest geschikte professional(s) voor de invulling van de vacature. Tijdens de daadwerkelijke sollicitatieprocedure nemen we al jullie zorgen uit handen. De communicatie, documentatie en opvolging richting de professional verzorgen wij vanuit Trinamics. Het enige dat jullie hoeven te doen, is de daadwerkelijke sollicitatiegesprekken voeren. En kunnen we geen match maken? Dan zijn er ook geen kosten. 

De juiste kandidaat gevonden

Nadat u heeft bepaald welke professional het meest geschikt is voor de vacature, maken wij het contract in orde. Ook verzorgen wij de communicatie richting de professional omtrent de start en de gehele eerste periode. Voor medewerkers buiten de EU hebben we een relocation traject opgesteld, zodat we de zorgen van de opdrachtgever uit handen kunnen nemen. Wij brengen de professional in contact met verschillende instanties, zodat ze direct een BSN-nummer kunnen aanvragen, hun rijbewijs kunnen omzetten, verzekeringen kunnen afsluiten etc. De 30%-regeling met betrekking tot belastingvoordeel en het aanvragen van een visum wordt tevens door Trinamics verzorgd.

Evaluatie

Na de eerste werkdag of werkweek is er ruimte voor een korte evaluatie, waarin we graag horen hoe de eerste dagen van de professional bij jullie organisatie zijn bevallen. Mochten er verbeterpunten zijn dan horen we dat uiteraard ook graag. In de periode daarna zijn er nog meerdere vaste evaluatie momenten, afhankelijk van het niveau en de zwaarte van de functie. Doorgaans bezoeken we de opdrachtgever na één maand en bespreken we de voortgang. De evaluatie momenten in de maanden daarna worden persoonlijk afgestemd met de professional en opdrachtgever. Tussendoor kun je natuurlijk altijd met vragen bij ons terecht.  

Zoek je een professional?

Neem contact met ons op om de vacature te plaatsen. Met onze kennis en inzicht gaan wij hard op zoek naar de juiste kandidaat voor jullie organisatie.

Paul Helpt je graag verder!
Paul Duquesnoy
Contact opnemen