Nederlands

Kies jouw taal

contract tekenen

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers verbinden met de juiste professionals

Elk technisch bedrijf wil zo snel mogelijk vooruit, leidend zijn. Daarvoor zijn de beste technische mensen nodig. Echter is talent in de huidige markt schaars en niet altijd gemakkelijk te vinden. Trinamics kan daar bij helpen.

Plaats jouw vacature
Jouw vacature bij Trinamics?
rutger divisiemanager

Rutger Bartelink

Performance & Recruitment manager

Persoonlijke kennismaking

Technisch personeel voor uw organisatie vinden kan erg tijdrovend zijn. Want waar bevinden zich de beste talenten en hoe overtuigt u ze om de overstap te maken naar uw organisatie? Het ervaren team van Trinamics helpt daar graag bij.

Om te kunnen bepalen welk type professional het best bij uw organisatie past, komen we altijd persoonlijk kennis maken. Zo krijgen we een goed beeld van de sfeer en cultuur die er heerst. Het is namelijk belangrijk om verder te kijken dan ervaring en kwaliteiten. 

Na deze persoonlijke kennismaking ontvangt u van ons alle benodigde informatie met betrekking tot de samenwerking en bij vragen kunt u direct bij ons terecht. U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt binnen Trinamics. Korte lijnen, dat werkt het best. 

Op zoek naar de juiste match

Omdat Trinamics al 18 jaar bemiddelt in de technische branche, is de kans groot dat we al een aantal geschikte professionals voor uw organisatie in ons netwerk hebben. Van MBO tot WO/PhD geschoold en van startend niveau tot ervaren; we kennen onze kandidaten goed en weten wat zij in hun mars hebben. Zo kunnen we voor u de beste match maken. 

Wanneer we het type professional dat u zoekt nog niet in ons netwerk hebben, gaan we snel en gericht voor u aan de slag en houden we de lijntjes kort. Via onder andere onze database, groot netwerk, gebruik van jobboards, social media en online advertenties weten we snel een groot aantal technische professionals te bereiken. 

Een duurzame, open en eerlijke relatie met zowel de klant, als de technische professional staat in dit gehele proces voorop. 

Erkend referent

Overweegt u om medewerkers van buiten de EU aan te nemen, maar heeft u zelf niet de status van erkend referent? Dan kunt u gebruik maken van onze dienstverlening.

Omdat Trinamics deze status al heeft, hoeven onze opdrachtgevers zich niet meer bezig te houden met het IND-referentschap en alle bijbehorende administratie en plichten. Door deze erkenning zijn we een betrouwbare partner voor de IND en kunnen we personeel uitlenen aan uw organisatie. Zo kunt u zich bezighouden met zaken die er echt toe doen. 

De selectie

Uit alle geschikte technische professionals maken we een eerste selectie en stellen deze aan u voor met de nodige toelichting. We wachten een reactie af en sturen uiteraard bij wanneer dat de wens is. Zo komen we uiteindelijk samen tot de meest geschikte professional(s) voor de invulling van de vacature.

Tijdens de daadwerkelijke sollicitatieprocedure nemen we al uw zorgen uit handen. De communicatie, documentatie en opvolging richting de professional verzorgen wij vanuit Trinamics. Het enige dat u hoeft te doen, is de daadwerkelijke sollicitatiegesprekken voeren. Kunnen we uiteindelijk geen geschikte kandidaat voor de vacature vinden? Dan zijn er uiteraard ook geen kosten aan verbonden. 

De juiste kandidaat gevonden

Nadat u heeft bepaald welke professional het meest geschikt is voor de vacature, maken wij het contract in orde. Ook wordt de communicatie richting de professional omtrent de start en de gehele eerste periode vanuit Trinamics verzorgd.

Voor medewerkers buiten de EU hebben we een relocation traject opgesteld, zodat wij uw zorgen uit handen kunnen nemen. We brengen de professional in contact met verschillende instanties, zodat ze direct een BSN-nummer kunnen aanvragen, hun rijbewijs kunnen omzetten, verzekeringen kunnen afsluiten etc. De 30%-regeling met betrekking tot belastingvoordeel en het aanvragen van een visum, wordt tevens door ons team verzorgd.

Evaluatie

Na de eerste werkdag of werkweek is er ruimte voor een korte evaluatie, waarin we graag horen hoe de eerste dagen van de professional bij jullie organisatie zijn bevallen. Mochten er verbeterpunten zijn dan horen we dat uiteraard ook graag. In de periode daarna zijn er nog meerdere vaste evaluatie momenten, afhankelijk van het niveau en de zwaarte van de functie. Doorgaans bezoeken we de opdrachtgever na één maand en bespreken we de voortgang. De evaluatie momenten in de maanden daarna worden persoonlijk afgestemd met de professional en opdrachtgever. Tussendoor kunt u natuurlijk altijd met vragen bij ons terecht.  

rutger divisiemanager

Op zoek naar technische professionals? We helpen u graag verder.

Wij vinden ze voor u. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat voor u klaar!