Nederlands

Kies jouw taal

logistiek techniek

Logistiek Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan logistiek vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar managers, coördinatoren en analisten in de logistiek. Maar ook material handlers en planners worden vaak ingezet om de transportstroom te verbeteren. Krijg jij de juiste goederen op de juiste plek en op de juiste tijd? Of ben je helemaal thuis in het organiseren, plannen of het optimaliseren van processen? Dan is een baan in de logistieke branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan logistiek vacatures waar je direct op kunt solliciteren.
Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in binnen dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk alle logistieke vacatures!

Vacatures Logistiek/Supply Chain

Material Handler Day Shift

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 2700,- / 3500,-

Are you an enthusiastic materials handler who wants to take your skills to new heights? Do you have logistics and manufacturing experience and are you ready for a dynamic role in a manufacturing environment?

Logistic Associate

Logistiek / Supply Chain Medior Noord-Brabant 3000,- / 3800,-

We are a leading high-tech company in the Eindhoven region, specializing in advanced technologies and innovative products. Our mission is to change the world with groundbreaking solutions and advanced products. As a part of our team, you will play a crucial role in realizing this vision.

Logistiek Medewerker met een salaris tot €400

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 3300,- / 4000,-

Ben jij iemand die geniet van variatie in het werk en een talent heeft voor organiseren? Woon je in de omgeving van Eindhoven? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou als Logistiek Medewerker, of het nu in dagdienst, 2-ploegendienst of 5-ploegendienst is! We zoeken enthousiaste kandidaten die samen met ons team willen bijdragen aan een vlekkeloos logistiek proces.

Logistiek Medewerker

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Logistiek Medewerker om het dynamische team van onze opdrachtgever te versterken. Je komt te werken in de regio Eindhoven, waar geen dag hetzelfde is en je een breed scala aan ervaring kunt opdoen.

Logistics Operator (Day Shift/2 Shifts/5 Shifts) - Eindhoven Region

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 3300,- / 3900,-

Are you a logistics enthusiast with a knack for organization? Do you live in the Eindhoven region? We might have the perfect opportunity for you as a Logistics Operator in a Day Shift, 2 Shifts, or 5 Shifts! We're on the lookout for enthusiastic individuals to join our team and contribute to a seamless logistics process.

Jouw carrière in de logistieke branche

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de logistiek? Bij Trinamics vind je een uitgebreid aanbod aan logistiek vacatures. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en samen gaan we op zoek naar de vacature die het best bij jou past. Zo zorgen we ervoor dat je op de best mogelijke werkplek terechtkomt. Hierboven vind je een greep uit onze logistiek vacatures. Benieuwd naar ons complete aanbod van logistiek vacatures? Klik dan op onderstaande link.

Over de branche

Logistiek is een vrij breed begrip, vandaar dat de beschikbare logistiek vacatures ook erg uiteenlopen. Logistiek - in de brede zin van het woord - heeft te maken met de planning en toevoer van de goederenstroom. Enerzijds heb je dus te maken met de toevoer vangoederenenproducten van leveranciers naar jouw bedrijf en anderzijds met een gereed product of materialen naar jouwklanten. Dit terwijl er in het tussenliggende proces nog een heel 'product lifecycle management' plaatsvindt.  

Logistieke functies

Binnen de logistiek is Trinamics regelmatig op zoek naar de invulling van verschillende functies. Wij hebben dan ook een uitgebreid aanbod aan logistiek vacatures. Heb je bijvoorbeeld een diploma MBO Logistiek, affiniteit met techniek en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan zijn onze logistiek vacatures als Werkvoorbereider of Materiaalverwerver interessant voor jou. Ben je goed in plannen en heb je een HBO-diploma in de richting van de logistiek? Dan is een functie als Production Planner of Logistiek Planner interessant.

Om succesvol te zijn binnen de logistieke branche dien je een aantal competenties te bezitten. Denk bijvoorbeeld aan uitstekendecommunicatieve vaardigheden, een assertief karakter en een hoge dosis pro activiteit. Daarnaast beschik je over een probleemoplossend vermogen, ga je resultaatgericht te werk en beschik je over de nodige overtuigingskracht. Ten slotte werkt een sterke en goede focus zeker in jouwvoordeel.

Bekijk onze logistiek vacatures

Als specialist in het bemiddelen van technische professionals heeft Trinamics een uitgebreid netwerk en goede kennis van de markt. Daardoor kunnen we jou goed adviseren over de mogelijkheden in de logistieke branche. We helpen je graag om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terechtkomt. Bekijk snel ons ruime aanbod aan logistiek vacatures en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over technische vacatures? Klik dan hier. 

Technische ondersteuning

Ben je voor je organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van logistiek? Het team van Trinamics helpt je daarbij.  

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn.  

Meer informatie aanvragen