NL
NL

Supply chain en Logistiek vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de Supply Chain en Logistiek

Wij zijn regelmatig op zoek naar managers, coördinatoren en analysten in de Logistiek of Supply Chain management. Maar ook material handlers en planners worden vaak ingezet om de transportstroom te verbeteren. Krijg jij de juiste goederen op de juiste plek en op de juiste tijd? Of ben je helemaal thuis in het organiseren, plannen of het optimaliseren van processen? Dan is een baan in logistiek/supply chain branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan logistiek/supply chain vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

 

MEER INFORMATIE?

Heb je vragen over ons vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Jouw carrière in de logistieke/supply chain branche

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de logistiek/supply chain? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze logistieke/supply chain vacatures. Hieronder vind je een greep uit onze Logistieke/Supply Chain vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Logistiek/Supply Chain

Jr. Purchasing Manager IT

The Purchasing Non Product Related department consists of 14 employees and is responsible for the purchase of all goods and services, which are not directly incorporated in the final product. Withi...

Procurement Specialist

Ben jij klaar om een sleutelrol te vervullen bij een groot hightech bedrijf en verantwoordelijk te zijn voor grote investeringsprojecten? Wil jij werken bij een bedrijf dat echt een impact maakt op...

Logistiek medewerker

Ben jij de doelgerichte, gedreven, flexibele persoon die graag de best mogelijke prestaties neerzet in een hightech omgeving. Dan is de functie van logistiek medewerker wellicht de baan voor jou.De...

Over de branche

Logistiek/Supply Chain Management is een vrij breed begrip. In de brede zin van het woord heeft het te maken met de planning en toevoer van de goederenstroom. Enerzijds heb je dus te maken met de toevoer van goederen en producten van leveranciers naar jouw bedrijf en anderzijds met een gereed product of  materialen naar jouw klanten. Dit terwijl er in het tussenliggende  proces nog een heel 'product lifecycle management' plaatsvindt.  Binnen Supply Chain Management heb je te maken met tal van verschillende logistieke tools en planning, waaronder Supply Chain Planning, Productie Planning, Forecasting, Voorraadbeheer en Detailplanning.

Logistieke/Supply Chain functies

Binnen de logistiek/supply chain branche is Trinamics regelmatig op zoek naar de invulling van verschillende functies. Heb je bijvoorbeeld een diploma MBO Logistiek, affiniteit met techniek en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan zijn onze vacatures als Werkvoorbereider of Materiaalverwerver interessant voor jou. Ben je goed in plannen en heb je een HBO-diploma in de richting van de logistiek? Dan is een functie als Production Planner of Supply Chain Planner interessant.

Om succesvol te zijn binnen de Logistieke/Supply Chain branche, dien je een aantal competenties te bezitten. Denk bijvoorbeeld aan uitstekende communicatieve vaardigheden, een assertief karakter en een hoge dosis pro activiteit. Daarnaast beschik je over een probleemoplossend vermogen, ga je resultaatgericht te werk en beschik je over de nodige overtuigingskracht. Ten slotte werkt een sterke en goede focus zeker in jouw voordeel.  

Bekijk onze vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures binnen de Logistiek/Supply Chain branche en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Logistiek/Supply Chain? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's