Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 11 vacatures

Filters

Commissioning Engineer

Petrochemie Medior Noord-Brabant

Do you have a few years of experience as a commissioning Engineer? Do you like to install our products and inform the customer? Read on! The role is focused on commissioning and servicing system software within contractual agreements, adhering to budget and time constraints.

Veiligheidskundige

Petrochemie Medior Zuid-Holland 5000,- / 6115,-

Ben jij een ervaren professional en heb je affiniteit met veiligheid? Wil jij meewerken aan het bereiken van nul ongevallen in een dynamische organisatie? Dan is de rol van Adviseur KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) iets voor jou.

Projectleider Werktuigbouwkunde

Petrochemie Medior Zuid-Holland 4500,- / 5096,-

Wil jij als Projectleider Werktuigbouwkunde deel uitmaken van het team op de afdeling Projects & Operation Support? Het expertisecentrum voor productie-installaties van waterzuivering geeft jou de ruimte om multidisciplinaire projecten aan te pakken. 

Veiligheidskundige

Petrochemie Medior Zuid-Holland 3500,- / 5000,-

Welkom bij ons, een vooraanstaand bedrijf in industriële reiniging, oorspronkelijk gevestigd in Antwerpen en sinds 2012 actief in Nederland. Met ongeveer 400 medewerkers in België en 60 collega's in Nederland, streven we ernaar om veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) te integreren in het vakmanschap van onze teams. Als Veiligheidskundige speel je een cruciale rol in het bewaken van deze waarden en het stimuleren van veilig werken.

Operator

Petrochemie Junior Zuid-Holland

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf in de petrochemie, gevestigd in de regio Rotterdam-Europoort. Momenteel zijn we op zoek naar een gemotiveerde Operator met affiniteit voor techniek om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bedienen van apparatuur die wordt gebruikt voor industriële reiniging.

All-Round Monteur

Petrochemie Medior Zuid-Holland 3800,- / 4600,-

Ben jij een ervaren monteur met een passie voor zowel mechanisch als elektrisch sleutelen? Gedij je goed in een dynamische omgeving? Wij zijn een snelgroeiend petrochemisch bedrijf in het hart van de Rotterdamse Haven (Europoort) en zijn momenteel op zoek naar een ervaren Allround Monteur om ons groeiende team te versterken.

Technisch monteur (allround)

Petrochemie Medior Zuid-Holland

Een snelgroeiend bedrijf gevestigd in de regio Europoort, is op zoek naar een enthousiaste monteur met een passie voor sleutelen. Als technisch monteur bij onze opdrachtgever maak je deel uit van een dynamisch team dat zich richt op hoogwaardige service en technische oplossingen. Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de regio Europoort dat gespecialiseerd is in industrieel reinigen. De organisatie staat bekend om zijn innovatieve benadering, professionele dienstverlening en snelgroeiende klantenkring.

Bedrijfswagenmonteur €4500

Petrochemie Starter Zuid-Holland 3800,- / 4500,-

Ben jij een technisch talent met een MBO-opleiding in de richting van techniek? Zoek je een uitdagende functie waarbij je jouw technische kennis kunt inzetten in combinatie met het onderhoud van bedrijfswagens? Wij hebben een plek voor jou als Technisch Operator bij ons chemisch afval verwerkingsbedrijf in Rotterdam. Ervaring in de industrie is mooi meegenomen, maar we waarderen vooral jouw gedrevenheid, technische affiniteit en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.

Operator Rotterdam €3000

Petrochemie Starter Zuid-Holland 2800,- / 3000,-

Ben jij op zoek naar een hands-on functie waarbij je direct betrokken bent bij het veilig verwerken van chemisch afval? Wij zoeken gemotiveerde Operators voor ons chemisch afval verwerkingsbedrijf in Rotterdam. Werkervaring en een uitgebreide opleiding zijn niet per se vereist; we hechten meer waarde aan jouw enthousiasme, toewijding, en de wil om jezelf te ontwikkelen in een industriële omgeving.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.