NL
NL

Techniek vacatures

Bij Trinamics hebben we 500+ techniek vacatures. Op elk opleidings- en ervaringsniveau. Een baan die bij jou past.

Trinamics helpt graag bij het vinden van een passende vacature voor technische professionals, zodat jij je alleen hoeft te richten op jouw specialisme. Wij leiden je door een doolhof van techniek vacatures naar een baan om trots op te zijn. Omdat het bij een toonaangevend bedrijf is, omdat de nieuwe functie de eigen invloed vergroot of omdat het inhoudelijk beter aansluit op jouw wensen.

MEER INFORMATIE?

Heb je vragen over onze techniek vacatures of wil je meer weten over de dienstverlening van Trinamics? Onze consultants staan voor je klaar. Wij helpen jou met het vinden van jouw droombaan. 

Jouw droombaan via Trinamics

Ben je op zoek naar een techniek vacature als monteur in de installatietechniek of machinebouw of passen IT vacatures beter bij je? Bij Trinamics vind je jouw droombaan. Sinds 2005 verbinden wij mensen en techniek. Met vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen weten we wat er speelt bij jou in de regio. Benieuwd naar de consultants op deze vestigingen? Bekijk ze hier.

TECHNIEK VACATURES

Project leider

Heb jij een passie voor (elektro) techniek? Vind jij het leuk om in multidisciplinaire teams grote landelijke projecten aan te pakken? Heb jij een sterke persoonlijkheid en zit leiding geven en pla...

Uitvoerder

Werk jij graag mee aan de strategische doelstellingen van de organisatie en voel jij je thuis bij klanten? Ben je in staat om monteurs aan te sturen en staat kwaliteit hoog bij jou in het vaandel? ...

Maintenance engineer

Ben jij technisch goed onderlegd? Denk jij altijd een stap vooruit? Ben jij bekend met besturingssystemen? Dan zijn wij dringend op zoek naar jou! Voor een organisatie in de buurt van Eindhoven zij...

HET BREDE AANBOD TECHNIEK VACATURES BIJ TRINAMICS

Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de automotive? Voor al deze branches in de techniek vind je vacatures bij Trinamics. Ons vacatureaanbod bied jou de volgende stap in jouw carrière, bij een van onze grote of kleine en nationale of internationale opdrachtgevers.

BEGELEIDING DIE BIJ JOU PAST TIJDENS EN NA HET SOLLICITEREN

Niet alleen helpen we je met het vinden van jouw droombaan, maar we blijven je volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt. We kennen onze opdrachtgevers en kandidaten goed, en zien daardoor direct de juiste match binnen onze technische vakgebieden.

Al ruim 15 jaar verbinden wij op een persoonlijke en betrokken manier technische professionals zoals jij met toonaangevende bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

TECHNISCHE VACATURES IN VERSCHILLENDE VAKGEBIEDEN

Trinamics heeft technieK vacatures in alle soorten technische branches. Van Security engineer in de Software/IT tot monteur in de Hightech, Installatietechniek of Machinebouw. Of wat dacht je van Commercieel Binnendienst medewerker binnen de Technische Sales tot aan allerlei functies binnen de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Het is slechts een kleine greep uit de talloze techniek vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

JOUW CARRIÈRE IN DE TECHNIEK START BIJ TRINAMICS

Dus ben jij op zoek naar een eerste of volgende stap binnen jouw carrière in de techniek? Kijk dan snel in ons uitgebreide techniek vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan.

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's