Nederlands

Kies jouw taal

nieuwe baan techniek

Techniek vacatures

Bij Trinamics hebben we 500+ techniek vacatures. Op elk opleidings- en ervaringsniveau. Een baan die bij jou past.

Trinamics helpt graag bij het vinden van een passende vacature voor technische professionals, zodat jij je alleen hoeft te richten op jouw specialisme. Wij leiden je door een doolhof van techniek vacatures naar een baan om trots op te zijn. Omdat het bij een toonaangevend bedrijf is, omdat de nieuwe functie de eigen invloed vergroot of omdat het inhoudelijk beter aansluit op jouw wensen.

Jouw droombaan via Trinamics

Ben je op zoek naar een techniek vacature als monteur in de installatietechniek of machinebouw of passen IT vacatures beter bij je? Bij Trinamics vind je jouw droombaan. Sinds 2005 verbinden wij mensen en techniek. Met vestigingen in Breda en Eindhoven weten we wat er speelt bij jou in de regio. Benieuwd naar de consultants op deze vestigingen? Bekijk ze hier.

TECHNIEK VACATURES

Onderhoudsmonteur Dagdienst

Machinebouw Medior Noord-Brabant

De opdrachtgever is een ambitieus internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van geavanceerde anorganische materialen. Deze materialen worden gebruikt als katalysatoren in de chemische- en automotive industrie, en als halffabrikaten voor elektronica- en batterijtoepassingen in duurzame energie. Met een ISO9001/14001 gecertificeerde locatie in Uden, waar ongeveer 150 medewerkers werkzaam zijn, zetten we ons volcontinu in met een 5-ploegendienst. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en klantenservice.  Voor de vestiging in Uden zijn we op zoek naar een proactieve en hands-on Storings- & Onderhoudsmonteur (E/W). Samen met een team van ongeveer 7 collega's voer je dagelijks correctief- en preventief onderhoud uit aan productie- en facilitaire installaties en gebouwen. Hierdoor kunnen we op een doelmatige wijze de beschikbaarheid van installaties, apparatuur en gebouwen garanderen en in goede staat houden. Bestellingen worden verwerkt via ons Q3 onderhouds-systeem. Klantvriendelijkheid zit in jouw genen, je werkt veilig, gestructureerd en ordelijk, en je voelt je op je gemak in een flexibele werkomgeving. Daarnaast maak je deel uit van de consignatiedienst en rapporteer je aan de Facility, Security & Maintenance Manager.

Eplan Engineer

Machinebouw Medior Noord-Brabant 3500,- / 4500,-

Voor een internationale machinebouwer zijn wij op zoek naar een Eplan Engineer met ervaring in Eplan P8. Heb jij enkele jaren ervaring in de machinebouw en ervaring met het tekenen van elektrische schema's in Eplan P8? Dan zou dit de volgende stap in jouw carrière kunnen zijn!

Engineer Veiligheid (bruggen, sluizen, gemalen)

Machinebouw Junior Zuid-Holland

Het engineersteam van onze opdrachtgever houd zich bezig met complexe civieltechnische werken op gebied van natte infra. Denk hierbij aan gemalen, waterkeringen, (hef)bruggen en sluizen.  Zij werken o.a. aan de grootste hefbrug van Europa; de Botlekburg. Je kunt je voorstellen dat veiligheid hierbij een grote rol speelt. En dat is waar jij om de hoek komt kijken! Wil jij de Nederlandse vaarwegen een stukje veiliger maken? Dan zoeken we jou. 

(Hydraulic) Mechanic €3500

Machinebouw Medior Zuid-Holland

For our client, we are seeking a skilled individual to join our new construction department. In this role, you'll be involved in assembling rear and double-sided loading bins on trucks and tippers, container hook and portal arm systems, and cranes according to prepared work drawings and schematics. This position requires a diverse set of technical skills and knowledge.

Technisch maintenance engineer

Machinebouw Medior Noord-Brabant

Als maintenance engineer treed jij op als adviseur en regisseur op gebied van machineonderhoud. De klant heeft een bepaalde behoefte op gebied van zijn productieproces en jij duikt het bedrijf in om te kijken wat er op maintenance niveau gedaan kan worden om de processen te optimaliseren.

HET BREDE AANBOD TECHNIEK VACATURES BIJ TRINAMICS

Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de automotive? Voor al deze branches in de techniek vind je vacatures bij Trinamics. Ons vacatureaanbod bied jou de volgende stap in jouw carrière, bij een van onze grote of kleine en nationale of internationale opdrachtgevers.

BEGELEIDING DIE BIJ JOU PAST TIJDENS EN NA HET SOLLICITEREN

Niet alleen helpen we je met het vinden van jouw droombaan, maar we blijven je volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt. We kennen onze opdrachtgevers en kandidaten goed, en zien daardoor direct de juiste match binnen onze technische vakgebieden.

Al ruim 15 jaar verbinden wij op een persoonlijke en betrokken manier technische professionals zoals jij met toonaangevende bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

TECHNISCHE VACATURES IN VERSCHILLENDE VAKGEBIEDEN

Trinamics heeft techniek vacatures in alle soorten technische vakgebieden. Van Security engineer in de Software/IT tot monteur in de Hightech, Installatietechniek of Machinebouw. Of wat dacht je van Commercieel Binnendienst medewerker binnen de Technische Sales tot aan allerlei functies binnen de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Het is slechts een kleine greep uit de talloze techniek vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

JOUW CARRIÈRE IN DE TECHNIEK START BIJ TRINAMICS

Dus ben jij op zoek naar een eerste of volgende stap binnen jouw carrière in de techniek? Kijk dan snel in ons uitgebreide techniek vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan.

Meer informatie aanvragen