Nederlands

Kies jouw taal

nieuwe baan techniek

Techniek vacatures

Bij Trinamics hebben we 500+ techniek vacatures. Op elk opleidings- en ervaringsniveau. Een baan die bij jou past.

Trinamics helpt graag bij het vinden van een passende vacature voor technische professionals, zodat jij je alleen hoeft te richten op jouw specialisme. Wij leiden je door een doolhof van techniek vacatures naar een baan om trots op te zijn. Omdat het bij een toonaangevend bedrijf is, omdat de nieuwe functie de eigen invloed vergroot of omdat het inhoudelijk beter aansluit op jouw wensen.

Jouw droombaan via Trinamics

Ben je op zoek naar een techniek vacature als monteur in de installatietechniek of machinebouw of passen IT vacatures beter bij je? Bij Trinamics vind je jouw droombaan. Sinds 2005 verbinden wij mensen en techniek. Met vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen weten we wat er speelt bij jou in de regio. Benieuwd naar de consultants op deze vestigingen? Bekijk ze hier.

TECHNIEK VACATURES

Werkplaatsmonteur dagdienst

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats technische vraagstukken op te lossen? Dan is deze functie van Monteur Werkplaats iets voor jou. Regio: Breda.

New Product Logistics Engineer

Machinebouw & Constructie Medior Noord-Brabant

As New Product Logistics Engineer you are responsible for the logistics in an New Product Introduction project. In this project you work together with other disciplines on the realization of new products, from the Design phase via Prototype construction to the Pilot series. As the owner of the Engineering Change process you are the linking pin between customer, design team and our organization. Internally you make and coordinate the planning which takes you through the entire company, from Planning to Parts manufacturing, from Purchasing to Assembly. At hiccups you work together with colleagues on solutions to still deliver the product on time.

Onderhoudsmonteur Dagdienst

Machinebouw & Constructie Medior Noord-Brabant

De opdrachtgever is een ambitieus internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van geavanceerde anorganische materialen. Deze materialen worden gebruikt als katalysatoren in de chemische- en automotive industrie, en als halffabrikaten voor elektronica- en batterijtoepassingen in duurzame energie. Met een ISO9001/14001 gecertificeerde locatie in Uden, waar ongeveer 150 medewerkers werkzaam zijn, zetten we ons volcontinu in met een 5-ploegendienst. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en klantenservice.  Voor de vestiging in Uden zijn we op zoek naar een proactieve en hands-on Storings- & Onderhoudsmonteur (E/W). Samen met een team van ongeveer 7 collega's voer je dagelijks correctief- en preventief onderhoud uit aan productie- en facilitaire installaties en gebouwen. Hierdoor kunnen we op een doelmatige wijze de beschikbaarheid van installaties, apparatuur en gebouwen garanderen en in goede staat houden. Bestellingen worden verwerkt via ons Q3 onderhouds-systeem. Klantvriendelijkheid zit in jouw genen, je werkt veilig, gestructureerd en ordelijk, en je voelt je op je gemak in een flexibele werkomgeving. Daarnaast maak je deel uit van de consignatiedienst en rapporteer je aan de Facility, Security & Maintenance Manager.

HET BREDE AANBOD TECHNIEK VACATURES BIJ TRINAMICS

Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de automotive? Voor al deze branches in de techniek vind je vacatures bij Trinamics. Ons vacatureaanbod bied jou de volgende stap in jouw carrière, bij een van onze grote of kleine en nationale of internationale opdrachtgevers.

BEGELEIDING DIE BIJ JOU PAST TIJDENS EN NA HET SOLLICITEREN

Niet alleen helpen we je met het vinden van jouw droombaan, maar we blijven je volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt. We kennen onze opdrachtgevers en kandidaten goed, en zien daardoor direct de juiste match binnen onze technische vakgebieden.

Al ruim 15 jaar verbinden wij op een persoonlijke en betrokken manier technische professionals zoals jij met toonaangevende bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

TECHNISCHE VACATURES IN VERSCHILLENDE VAKGEBIEDEN

Trinamics heeft techniek vacatures in alle soorten technische vakgebieden. Van Security engineer in de Software/IT tot monteur in de Hightech, Installatietechniek of Machinebouw. Of wat dacht je van Commercieel Binnendienst medewerker binnen de Technische Sales tot aan allerlei functies binnen de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Het is slechts een kleine greep uit de talloze techniek vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

JOUW CARRIÈRE IN DE TECHNIEK START BIJ TRINAMICS

Dus ben jij op zoek naar een eerste of volgende stap binnen jouw carrière in de techniek? Kijk dan snel in ons uitgebreide techniek vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan.

Meer informatie aanvragen