Nederlands

Kies jouw taal

installatie energie

Vacature Monteur

Bekijk ons brede aanbod aan monteur vacatures

Gaat jouw bloed sneller stromen als het gaat om het installeren, onderhouden of repareren van machines en apparaten? En ben jij op zoek naar een vacature als monteur in de technische sector? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres!

De perfecte baan voor jou?
remco teamlead

Remco Terwint

Account Manager

MONTEURS VACATURES IN VERSCHILLENDE VAKGEBIEDEN

Trinamics heeft monteurs vacatures in allerlei soorten technische richtingen. Van onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot monteur beveiligingstechniek in de installatie- en energiesector. Dit is natuurlijk slechts een greep uit de talloze technische vacatures die klanten van Trinamics op dit moment uit hebben staan. Ben je benieuwd in welke vakgebieden we allemaal actief zijn? Bekijk ze hier

DE JUISTE BEGELEIDING TIJDENS EN NA HET SOLLICITEREN

Bij Trinamics geloven we in een ‘perfect fit’: de juiste persoon op de juiste plek. Het koppelen van (jouw) talent aan een van onze opdrachtgevers  doen wij dan ook met veel passie en energie. Doordat ‘persoonlijk’ bij ons hoog in het vaandel staat, kennen we onze opdrachtgevers en kandidaten goed en zien we waar de juiste kansen liggen binnen onze technische vakgebieden.

Nadat we je aan jouw droombaan hebben geholpen, houdt onze begeleiding niet op. Gedurende het gehele traject blijven we je dan ook volgen en ondersteunen waar nodig. Het verbinden van mensen en bedrijven met techniek doen wij al sinds 2005. Wil je weten waarom en hoe we dat precies doen? Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan. 

JOUW CARRIÈRE ALS MONTEUR IN DE TECHNIEK START HIER

Teamplayer? Check! Op zoek naar een vacature als monteur in een van onze vakgebieden? Check! Wacht niet langer en bekijk ons uitgebreide vacature monteur overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan.