Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 726 vacatures

Filters

Lead Civiele Ingenieur

Machinebouw & Constructie Senior Gelderland 4600,- / 6500,-

Je bent een toegewijde Civiel Ingenieur die enthousiast werkt aan uitdagende projecten. De businessline Industry & Buildings van Onze opdrachtgever bedient een diverse internationale markt. In de markt van wereldwijd toonaangevende, mission critical faciliteiten, ligt de focus van Onze opdrachtgever op datacenters.

Senior Mechatronica Technicus (Monteur A)

Machinebouw & Constructie Senior Noord-Brabant 3000,- / 3300,-

Welkom bij ons dynamische team, een vooraanstaande speler in de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de gezondheidszorg en diverse analytische toepassingen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Senior Hightech Technician, oftewel Monteur A, om ons team te versterken. Bij ons streven we naar precisie, innovatie en klantgerichtheid in al onze projecten.

Allround Technisch Medewerker

Machinebouw & Constructie Junior Zuid-Holland 2600,- / 3500,-

Welkom bij ons bedrijf, een vooraanstaand bedrijf in de industriële reinigingssector. Met onze oorsprong in Vlaanderen, België, zijn we sinds 2012 actief in Nederland. Onder Nederlands management in Terneuzen en Rotterdam hebben we een team van ongeveer 80 collega's opgebouwd. Als pioniers in industrieel reinigen ontwikkelen we veel van ons eigen materieel, waardoor we vooroplopen in de markt.

Engineer Veiligheid (bruggen, sluizen, gemalen)

Machinebouw & Constructie Junior Zuid-Holland

Het engineersteam van onze opdrachtgever houd zich bezig met complexe civieltechnische werken op gebied van natte infra. Denk hierbij aan gemalen, waterkeringen, (hef)bruggen en sluizen.  Zij werken o.a. aan de grootste hefbrug van Europa; de Botlekburg. Je kunt je voorstellen dat veiligheid hierbij een grote rol speelt. En dat is waar jij om de hoek komt kijken! Wil jij de Nederlandse vaarwegen een stukje veiliger maken? Dan zoeken we jou. 

Junior engineer - Automotive innovatie

Automotive Starter Noord-Brabant 2400,- / 3200,-

Hey enthousiaste afgestudeerde in de autotechniek! Ben jij klaar om je passie voor auto's om te zetten in een bloeiende carrière? Bij onze partner, stap je niet zomaar in een baan; je betreedt een wereld waar innovatie, technische uitdagingen en jouw liefde voor auto's samenkomen. Wij zijn we op zoek naar gedreven en nieuwsgierige geesten die willen bijdragen aan de toekomst van de automobielindustrie. Als je net bent afgestudeerd en klaar bent om de wegen van succes te betreden, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team. Denk dan aan: Ontwerp en optimaliseer mechatronische systemen voor voertuigen. Werk aan de nieuwste technologieën in elektrische en hybride voertuigen. Speel een sleutelrol in het vormgeven van de toekomst van transport en mobiliteit.

Senior Engineer Chassis Dynamics & Design Integration

Automotive Medior Noord-Brabant 3000,- / 5400,-

We zoeken een Senior Engineer met een brede inzetbaarheid voor diverse groepen binnen de afdeling Chassis Ontwikkeling. Als Engineer ben je bekend met de principes van productontwikkeling voor diverse chassisonderdelen, zoals frames, wielophanging, koelsystemen en meer. Je bent een veelzijdige professional die snel nieuwe onderwerpen oppikt in de genoemde vakgebieden. De door jou ontwikkelde oplossingen, vertaald naar 3D CAD-bestanden, transformeer je naar product- en samenstellingstekeningen, passend binnen de relevante voertuigvarianten en in een digitale voertuiglayout.

Business Analist

(Petro) Chemie Medior Zuid-Holland 4300,- / 4838,-

Als Business Analist speel je een cruciale rol in het analyseren van de technische behoeften en vereisten van onze organisatie en vertaal je deze naar praktische oplossingen. Je werkt nauw samen met diverse belanghebbenden, zoals interne klanten, gebruikers, teamleden, andere teams en ontwikkelaars om de meest geschikte technische oplossingen te identificeren, implementeren of daar regie over te voeren.

Power Engineer Electrical

Machinebouw & Constructie Medior Zuid-Holland 3200,- / 4700,-

We're on the lookout for an Electrical Power Engineer skilled in design, material selection, and installation. Become a vital part of our vibrant engineering team within a swiftly growing business unit in the Netherlands, specializing in medium to large-scale projects worldwide. We're expanding, and our E-house department (focused on prefabricated substations for power distribution centers) is actively welcoming new team members

Transmission Systems Engineer

Automotive Junior Noord-Brabant 3000,- / 5400,-

We're on the lookout for a Lead Engineer for transmission components in the Axle & Transmission department. In this role, you'll take charge of the journey from concept to implementation of transmission components in the powertrain. Collaborating with other departments and suppliers, you'll define the requirements for the transmission components, ensuring they meet functional and lifespan criteria.

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.