Nederlands

Kies jouw taal

lucht- en ruimtevaart techniek

Lucht- en ruimtevaart vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de lucht- en ruimtevaart branche

De geavanceerde technologie in de lucht- en ruimtevaart biedt mooie kansen. Zeker voor gespecialiseerde technici zoals jij! Heb je een opleiding op het gebied van luchtvaarttechniek, aerospace of aviation? Dan is een baan in de lucht- en ruimtevaart branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan lucht- en ruimtevaart vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze lucht- en ruimtevaart vacatures!

Jouw carrière in de lucht- en ruimtevaart

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de lucht- en ruimtevaart? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze Lucht- en Ruimtevaart vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Lucht- en Ruimtevaart

Jouw carrière in de lucht- en ruimtevaart

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de lucht- en ruimtevaart? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hierboven vind je een greep uit onze Lucht- en Ruimtevaart vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Over de branche

De lucht- en ruimtevaartsector in Nederland bestaat uit verschillende onderdelen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan luchtvaartmaatschappijen en luchtverkeersleiding en haar toeleveranciers. Maar ook aan de militaire- en politie luchtvaart en motorenbouwers bij uiteenlopende bedrijven. 

De bindende factor van deze sector is de kennisinfrastructuur die bestaat uit talloze engineers, de faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek in Delft en het NLR. Onder invloed van economische, technologische en politieke veranderingen ontwikkelt de lucht- en ruimtevaart industrie zich snel. Door innovatie op het gebied van digitalisering worden veranderingen binnen deze branche aangedreven. De lucht- en ruimtevaart branche is een grote industrie, letterlijk en figuurlijk! Aerodynamica, satellieten, vliegtuigen en raketten: hier zou jij allemaal aan mee kunnen werken.

Ben jij geïnteresseerd in de studie van luchtstromen en het ontwerp van bijvoorbeeld vliegtuigvleugels? Dit komt ruim aan bod in de aerodynamica. Maar ook de gewenste positie van een ruimtevoertuig voor deze luchtstromen en de aandrijvingstechniek erachter zijn van groot belang.

Lucht- en ruimtevaart functies

Met een Bachelor of WO opleiding Lucht- en Ruimtevaarttechniek of Aerospace Engineering kun je bijvoorbeeld als technisch ingenieur/adviseur, besturingstechnicus of commercieel ingenieur aan de slag.

Om succesvol te zijn binnen de branche, dien je een aantal competenties te bezitten. Denk bijvoorbeeld aan zeer nauwkeurig te werk kunnen gaan en het bezitten van analytische en numerieke vaardigheden.

In deze mooie branche kun jij verantwoordelijk zijn voor verschillende soorten werkzaamheden. Wanneer je werkzaam bent als Aerospace Ingenieur kun je denken aan het ontwikkelen en produceren van apparaten voor de ruimtevaart, het nadenken over geschikte software die gegevens uit de ruimte kan lezen en het opstellen van een testplan of de apparatuur voldoet aan de gestelde eisen. Als besturingstechnicus werk je tevens aan het ontwerpen van software of verricht je elektromechanisch onderhoud aan besturingselementen van machines.

Binnen deze verschillende takken van de  lucht- en ruimtevaart is dus een breed scala aan functies. Zo kun je snel aan de slag in het vakgebied waar jouw passie ligt.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Lucht- en Ruimtevaart? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen