NL
NL

Technische Detachering

Door onze technische detachering helpt Trinamics bedrijven in de technische branche vooruit. Dit doen wij door hen te verbinden met het juiste technische talent. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Je vindt het op deze pagina. 

Advies & detachering

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn.

Verbinden

Verbinden, daar draait het bij Trinamics om. We verbinden mensen met techniek. De juiste kandidaat met het juiste bedrijf. De juiste functie met de juiste persoon. De juiste uitdaging met het juiste talent. Persoonlijk, open en eerlijk. Dat geldt voor onze kandidaten, maar ook voor onze opdrachtgevers. Wij bemiddelen voor grote nationale en internationale bedrijven, maar ook voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op zowel projectbasis, als voor de lange termijn. Hulp nodig bij het vinden van de juiste professional voor uw organisatie? Neem dan ook een kijkje op onze pagina voor opdrachtgevers. 

We helpen professionals niet alleen met het vinden van een passende vacature en droombaan, maar blijven ze ook volgen en ondersteunen wanneer zij dat nodig hebben. We zijn betrokken, gaan no-nonsense te werk en staan altijd in verbinding met elkaar. Bekijk onze missie en visie om meer te weten te komen. 

Als gespecialiseerd technisch advies- en detacheringsbureau, beschikt Trinamics over de volgende certificaten:

  • SNA-Keurmerk, gebaseerd op de NEN-4400-1 norm;
  • NBBU controle;
  • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendbranche);
  • Erkend IND Referent.

Lees meer over onze certificeringen

Wil je als technische professional meer informatie over technische detachering? Lees dan snel verder! Als opdrachtgever op zoek naar informatie over technische detachering? Bekijk dan het submenu van deze pagina. 

(Projectmatige) Detachering

Wanneer je via Trinamics aan de slag gaat, treed je via ons in dienst bij een derde partij middels detachering. Dit wil zeggen dat het desbetreffende bedrijf jou leent van ons. Wanneer je goed werk verricht, wordt dit na enkele tijd vaak omgezet in een vast dienstverband. Dit noemen we een deta-vast constructie. Vind je het interessant om meerdere projecten bij diverse opdrachtgevers uit te voeren? Ook dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres en kun je middels projectmatig detacheren aan de slag. Ongeacht of je een schoolverlater of ervaren specialist bent. En met zowel een afgeronde mbo-, als hbo- of wo/PhD-opleiding. Bij ons vind je werk, passend bij jouw opleiding, ervaring en ambities. Lees meer over wat je als technische professional van Trinamics kunt verwachten. 

Ook helpen we ons talent met hun persoonlijke ontwikkeling. Middels de Trinamics Academy bieden we verschillende trainingen aan. Deze zijn onder andere gericht op de Nederlandse taal, soft- en business skills en technische skills.

Wij helpen je graag

Trinamics heeft vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen. We weten dus wat er speelt in de regio waarin we bemiddelen. We kennen de bedrijven en de mensen en zien de kansen die er liggen. Ons enthousiast team van ruim 30 hoogopgeleide consultants maakt graag de best mogelijke match. Betrokken en met oog voor detail. Benieuwd hoe onze medewerkers er uitzien? Bekijk hier ons team.

In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Omdat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden, nodigen we je altijd uit op een van onze kantoren voordat je op gesprek gaat bij een opdrachtgever. Als je ergens bent gestart, blijven we je volgen. We hebben regelmatig contact en als we een mooie kans zien die jou op het lijf geschreven is, zullen we je zeker benaderen.

Wil je weten in welke technische branches Trinamics bemiddelt? Ga dan naar onze branche-pagina. Liever direct onze vacatures bekijken? Bekijk dan naar onze technische vacaturepagina.

Interesse? Bespreek het eens met

Paul Helpt je graag verder!
Paul Duquesnoy
Contact opnemen