Nederlands

Kies jouw taal

Technische Detachering

Advies & Detachering

Elk technisch bedrijf wil vooruit, leidend zijn. En daarvoor zijn de beste mensen nodig. Professionals in de techniek hebben de vacatures dus voor het uitkiezen. 
Maar hoe weet je nu of een werkgever écht een uitdagende functie heeft en of jij daarbij past? En wat als je nog niet zo goed weet welke richting je op wil? Dan kan werken via detachering je een uitkomst bieden.

Samen in gesprek

In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Omdat we persoonlijk contact erg belangrijk vinden, nodigen we je altijd uit op een van onze kantoren voordat je op gesprek gaat bij een opdrachtgever. Wanneer je in het buitenland woont, zoeken we naar een andere passende oplossing. 

(Projectmatige) Detachering

Wanneer we een baan voor je hebben gevonden en je via Trinamics aan de slag gaat, treed je via ons in dienst bij een derde partij middels detachering. Dit wil zeggen dat het desbetreffende bedrijf jou leent van ons. Wanneer je goed werk verricht, wordt dit na enkele tijd vaak omgezet in een vast dienstverband. Dit noemen we een deta-vast constructie.

Vind je het interessant om meerdere projecten bij diverse opdrachtgevers uit te voeren? Ook dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres en kun je middels projectmatig detacheren aan de slag.

Wij helpen je graag

Trinamics heeft vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen. We weten dus wat er speelt in de regio waarin we bemiddelen. We kennen de bedrijven en de mensen en zien de kansen die er voor jou liggen. Ongeacht of je een schoolverlater of ervaren specialist bent. En met zowel een afgeronde mbo-, als hbo- of wo/PhD-opleiding. Bij ons vind je werk, passend bij jouw opleiding, ervaring en ambities. 

Ons enthousiaste team van ruim 30 hoogopgeleide consultants maakt graag de best mogelijke match. Betrokken en met oog voor detail. Benieuwd hoe onze medewerkers eruitzien? Bekijk hier ons team.

We blijven in contact

Eenmaal aan het werk, blijven we je ondersteunen. We hebben regelmatig contact en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook helpen we je met je persoonlijke ontwikkeling. Middels de Trinamics Academy bieden we verschillende trainingen aan. Deze zijn onder andere gericht op de Nederlandse taal, soft- en business skills en technische skills.

Interesse? Bespreek het eens met Anton