Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 5 vacatures

Filters

Storingsmonteur

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant 2500,- / 3800,-

Als je ons team binnenstapt, valt direct op dat je leidinggevende net zo bevlogen en enthousiast is als jij. In dit hechte team, bestaande uit vijf collega monteurs, heerst een ontspannen sfeer waarin jouw technische inzicht en zelfstandige aanpak zeer gewaardeerd worden.

Operator

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant 2400,- / 3000,-

Wat als jij kan werken aan een uniek product en ook goed kan verdienen? Word een waardevolle schakel in dit unieke bedrijf in Etten-Leur en draag bij aan de productie van modules voor verschillende industriële sectoren.

Monteur Dagdienst

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant

Wil jij aan de slag met interessante machines? Wil je werken in een functie met veel afwisseling en een hecht team? Lees dan snel verder!

Operator

Food / Pharma / Life Sciences Junior Noord-Brabant

Wil jij aan de slag bij een organisatie die hard aan het groeien is? Past een baan met veel afwisseling en doorgroei mogelijkheden goed bij jou? Lees dan snel verder!

Projectleider / Process Engineer

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant

Voor onze klant die actief is in de farmaceutische industrie zoeken wij een techneut die verstand heeft van processchema's en investeringstrajecten binnen een productieomgeving. In deze rol ben je betrokken bij de vervanging van bestaande installaties in het laboratorium en beoordeel je of het technisch voldoet aan de gewenste eisen door contact te onderhouden met de leverancier en ondersteun je bij de juiste inbedrijfstelling met een goede voorbereiding qua documentatie en fungeer je als technische vraagbaak. 

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.