Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 29 vacatures

Filters

(Hydraulic) Mechanic €3500

Machinebouw Medior Zuid-Holland

For our client, we are seeking a skilled individual to join our new construction department. In this role, you'll be involved in assembling rear and double-sided loading bins on trucks and tippers, container hook and portal arm systems, and cranes according to prepared work drawings and schematics. This position requires a diverse set of technical skills and knowledge.

Servicemonteur

Machinebouw Medior Noord-Holland 3000,- / 4000,-

Ons bedrijf is een toonaangevende speler in de energietransitie en staat bekend om zijn hoogwaardige service en klantgerichte aanpak. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden en hun operationele efficiëntie te optimaliseren. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Servicemonteur met expertise op het gebied van elektrische installaties.

Servicemonteur 5-Ploegen

Machinebouw Medior Noord-Holland 3000,- / 4000,-

Voor onze vestiging in Schiphol ben ik op naar een Service Monteur (5-ploegen). Onze Nederlandse zakelijke klanten ontvangen totaaloplossingen op het gebied van Power and Gas, Wind Power and Renewables, Power Generation Services, Energy Management, Building Technologies, Mobility, Digital Factory en Process Industries and Drives.

Green-Tech Automation Specialist (Junior/ Medior)

Machinebouw Junior Noord-Brabant

Kom bij ons werken als  Green-Tech Automation Specialist zowel concrete Junior als Medior vacatures beschikbaar! Wil jij machines tot leven brengen, processen automatiseren en deze tot in de puntjes perfectioneren? Ben je op zoek naar een baan waarin vrijheid en zelfstandigheid centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over Ons: Onze klant is gepassioneerd bezig met het ontwikkelen, assembleren en installeren van complete interne transportsystemen. Hun innovatieve logistieke oplossingen worden wereldwijd toegepast in de glastuinbouw en AGF-sector. Onze machines, voorzien van de nieuwste technologieën, zijn zeer gewild in de markt.

Mechanical Engineer

Machinebouw Junior Noord-Brabant 3500,- / 3500,-

As a Mechanical Engineer, you work in multidisciplinary teams on the development of products that contribute to a sustainable and animal-friendly poultry farming. In this role, you delve deep into the subject matter and go through the entire development process from A to Z.

Onderhoudstechnicus (3 ploegen)

Machinebouw Junior Zuid-Holland

Ben jij een gedreven en deskundige technicus op het gebied van service en onderhoud, gereed voor een nieuwe uitdaging? Zou je graag deel willen uitmaken van ons splinternieuwe Fulfilment Center in Dordrecht en aan de slag gaan met de meest geavanceerde intralogistieke systemen? Wij bieden jou de unieke gelegenheid om een pioniersrol te vervullen door als een van de eersten te werken met geavanceerde apparatuur van vooraanstaande merken

Projectmanager

Machinebouw Medior Noord-Brabant 4000,- / 6000,-

Ben jij klaar om de leiding te nemen als Projectmanager in een dynamische omgeving met unieke technologie? Sluit je aan bij dit team waar je gespecialiseerde projecten van begin tot eind leidt en uitvoert, en te maken krijgt met een divers scala aan technische uitdagingen. Jouw klanten bevinden zich wereldwijd, waaronder ziekenhuizen, Defensie en de commerciële industrie. Deze rol biedt een unieke kans om te werken met geavanceerde apparatuur van topmerken en een dynamisch team van professionals.

Development Engineer - Mechatronics

Machinebouw Medior Friesland 3000,- / 5600,-

In this dynamic role, you'll spearhead the development of cutting-edge mechatronic solutions for grooming and beauty products. From the inception of design concepts to mass production, you'll lead in a multidisciplinary team, shaping innovative solutions for personal care devices. If you're a proactive, hands-on engineer with a broad technological background and leadership skills, this is an exciting opportunity to make a significant impact.

Equipment Engineer

Machinebouw Medior Limburg 3750,- / 5800,-

As an Equipment Engineer in Venlo, you will play a crucial role in the design, implementation, and management of equipment for the production of Consumables & Expendables. This role involves working on diverse projects in multidisciplinary teams, addressing challenges in different phases of the factories.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.