Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

ICT vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan ICT vacatures in de ICT-branche.

Trinamics beschikt over een ruim aanbod van ICT vacatures. Ben jij een echte digitale duizendpoot die graag complexe ICT-vraagstukken oplost en ICT-issues niet loslaat tot je een (software) oplossing hebt gevonden? Dan is een baan in de ICT-branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan ICT vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees verder om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn in deze sector en welke vacature het best bij jou past.

Bekijk hier onze ICT vacatures!

Vacatures ICT

Software Test Engineer binnen een hightech omgeving

Software Medior Noord-Brabant

Haal jij energie uit het verder optimaliseren van ontwikkelde code en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel? Dan is dit mogelijk de uitgelezen rol voor jou.

Java Software Design Engineer (High-tech industry)

Software Senior Utrecht

Do you enjoy working within a high-tech organization and do you want to impact the future with your knowledge of controller software? Read on!   The organization where the vacancy exists is a professional organization with an informal work environment, specialized in the development and manufacturing of high-tech equipment and machinery.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Agile Coach (overheid)

Software Medior Utrecht

Als Agile Coach speel je een cruciale rol bij het begeleiden en ondersteunen van teams bij onze opdrachtgever binnen het overheidsdomein bij hun agile transformatie. Je zult fungeren als mentor, facilitator en change agent om teams te helpen bij het begrijpen en toepassen van agile principes en praktijken om zo de efficiëntie en effectiviteit van hun werk te verbeteren.

Software Engineer C++ in de plaatwerk industrie

Software Medior Noord-Brabant

Wil jij aan de wieg staan van de ontwikkeling van nieuwe software die toegepast wordt binnen de plaatwerk industrie?

Jouw carrière in de ICT branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de ICT-branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Trinamics is namelijk niet alleen een werving- en selectiebureau, maar ook een ICT-detacheringsbureau. Wij werken samen met een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers die op zoek zijn naar ICT-talent. Van start ups en mkb-bedrijven tot grote multinationals. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terechtkomt. Ook als je op zoek bent naar IT Security Architect vacatures of als Java developer aan de slag wilt, is er genoeg aanbod bij Trinamics

Bovenstaand vind je een greep uit de openstaande ICT vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Werken in de ICT branche

Als ICT-professional ga je geen enkel digitaal vraagstuk uit de weg. Hoe groter de uitdaging, hoe beter. Je bent helemaal thuis in de wereld van ICT-infrastructuren en je bent geïnteresseerd in alle gerelateerde zaken. En het belangrijkste: je bent toe aan een eerste of volgende stap in je carrière! Trinamics heeft een breed aanbod aan vacatures binnen de ICT-branche. Zo hebben we vacatures bij verschillende (inter)nationale bedrijven en op veel verschillende opleidings- en ervaringsniveaus. Bekijk snel ons aanbod en solliciteer direct!

Beroepen en functies in de ICT-branche

Van Azure Solution Engineer tot Hightech IT Security Architect, Java Developer en Product Owner IT tot SAP HANA Developer. De ICT-branche biedt veel verschillende uitdagingen en functies. Je gaat de uitdaging aan om een optimaal werkend platform te op te zetten, te faciliteren en te onderhouden. Door middel van jouw slimme codes, configuraties en testen kunnen alle stakeholders rekenen op een stabiel platform om hun ontwikkeling voort te stuwen. In dit geheel vervul jij een cruciale rol. Op dit gebied is het aanbod aan ICT vacatures en ICT vacatures groot.

Door de digitalisering die veel bedrijven meemaken, is er een groot aanbod aan IT vacatures en ICT vacatures. De ICT-branche is namelijk een vakgebied dat voortdurend in beweging is en waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Bij tal van toonaangevende opdrachtgevers zijn er dan ook mogelijkheden in de ICT-infrastructuur. Je kunt bijvoorbeeld direct aan de slag als Systeembeheerder, Supportmedewerker of IT system engineer.

ICT vacatures voor verschillende opleidingsniveaus

Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, bij Trinamics hebben we ICT vacatures voor verschillende opleidings- en ervaringsniveaus. We bieden ook kansen voor mensen die een carrièreswitch willen maken en in de ICT-branche willen werken. Als je bij ons solliciteert, zullen we samen kijken naar je ervaring, opleiding en persoonlijke wensen om te bepalen welke functie het best bij jou past.

Bekijk onze ICT vacatures

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de ICT-branche? Bij Trinamics hebben we een uitgebreid aanbod aan ICT vacatures binnen de ICT-branche. Staat jouw ideale functie ertussen? Solliciteer direct op de vacature die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over technische vacatures? Klik dan hier.

 

 

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van ICT? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen