Nederlands

Kies jouw taal

trinamics home donker

Vacature plaatsen bij Trinamics

Gratis je vacature plaatsen

Als je op zoek bent naar een manier om je technische vacature zo snel mogelijk in te vullen, dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Je kunt bij Trinamics namelijk eenvoudig en gratis je vacature plaatsen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vinden van de juiste technische kandidaten voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om tijdelijke projecten of vaste posities, wij vinden de juiste match. Je kunt gratis je vacature plaatsen door onderstaand formulier in te vullen. Op die manier hebben wij snel alle benodigde gegevens. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature plaatsen

Maximale grote: 4MB

Technische vacature plaatsen

Door de huidige banensituatie zitten veel bedrijven met de handen in het haar. Als bedrijf in de technische sector is het vinden van gekwalificeerd technisch personeel momenteel een enorme uitdaging. Simpelweg een technische vacature online plaatsen, is niet meer voldoende. Zonder de juiste ondersteuning zijn organisaties niet in staat om de juiste kandidaten aan te trekken die nodig zijn om succesvol te zijn in deze branche. Gelukkig kan Trinamics hierbij helpen. Dat doen we door onze kennis en ons netwerk in te zetten bij het vinden van de beste technische kandidaten voor jouw organisatie. Op die manier kun jij blijven doen waar jij goed in bent, en doen wij waar wíj goed in zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is hier gratis je technische vacature te plaatsen.

De vacature online plaatsen

Om de vacature op de juiste manier online te kunnen plaatsen, hebben we inderdaad wat informatie nodig. We hebben een eenvoudig formulier opgesteld waarin we alle benodigde gegevens vragen, zodat we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Het invullen van het formulier kost slechts enkele minuten en is zeer gemakkelijk. Je betaalt ook geen kosten voor het plaatsen van een vacature.

Zodra we jouw ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor een persoonlijk gesprek of het maken van een afspraak. Wij zorgen graag voor een juiste onderlinge afstemming voordat wij jouw vacature online plaatsen. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen en leggen we uit hoe ons wervingsproces werkt. We zullen ook onze ervaring en expertise delen, zodat je een goed beeld krijgt van hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de juiste technische kandidaat.

Zodra we beiden enthousiast zijn om samen te werken, gaan we alles in werking stellen om zo de beste technische kandidaten voor je te vinden. De eerste stap is jullie vacature online plaatsen op onze diverse platformen. We zullen ons uitgebreide technische netwerk gebruiken en ons actief richten op het vinden van kandidaten die passen bij jouw organisatie en cultuur.

Wat wij voor je doen

We hebben een uitgebreid netwerk van technische professionals die beschikbaar zijn voor nieuwe kansen. Hierdoor hebben we toegang tot de meest getalenteerde technische professionals in de sector. Zit de juiste persoon nog niet in ons eigen netwerk, dan benutten we onze diverse platformen en gaan we actief op zoek naar de juiste persoon.

Om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, bieden we ook een breed scala wervings- en selectiediensten aan; waaronder het schrijven van vacatures, het screenen van cv’s en het voeren van sollicitatiegesprekken. We werken samen met jou om je behoeften en wensen te begrijpen en om ervoor te zorgen dat we de juiste kandidaat vinden die past bij het bedrijf en de cultuur.

Onze specialisatie en jarenlange ervaring in technische vacatures stelt ons in staat om de specifieke vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor technische functies te begrijpen. We zijn actief betrokken bij de technische gemeenschap en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Op die manier garanderen we de kwaliteit van onze diensten en weet jij zeker dat je zoektocht iets oplevert.

Wij plaatsen je vacature op alle grote jobboards

Een belangrijke kracht van onze wervingsprocedure is dat we veel bezoekers op onze website krijgen, waar onze vacatures een prominente plek innemen. Daarnaast maken we ook actief gebruik van grote jobboards - zoals LinkedIn, Indeed en Monsterboard - om ons bereik te vergroten en gekwalificeerde kandidaten te bereiken die mogelijk niet rechtstreeks naar onze website gaan.

Alle sollicitaties komen bij ons binnen, waarna we een zorgvuldige selectie maken van kandidaten die we uitnodigen voor een eerste gesprek. Op deze manier zoeken we naar geschikte kandidaten, maar filteren we ook degenen die niet passen bij jullie profiel. Dit zorgt ervoor dat we de meest gekwalificeerde en geschikte kandidaten kunnen selecteren en doorsturen naar de volgende stap in het selectieproces.

Naast het online plaatsen van vacatures op de website en grote jobboards, hebben we ook een uitgebreid netwerk van technische professionals. Dit stelt ons in staat om potentiële kandidaten te vinden die mogelijk niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar die wel openstaan voor nieuwe kansen.

Kosten vacature plaatsen

En het beste van alles? Een vacature plaatsen is volledig kosteloos. Veel recruitmentpartijen rekenen kosten om een vacature te plaatsen, zonder dat je weet of je er uiteindelijk iets uit haalt. Wij geloven in een waardevol partnership waarbij wij alleen betaald worden wanneer we daadwerkelijk een geschikte kandidaat vinden voor jouw organisatie. Dit betekent dat je geen enkel financieel risico loopt en alleen betaalt voor het resultaat dat we leveren.

Vacature plaatsen: tips & tricks

Om de juiste kandidaat te vinden, is het belangrijk om de vacature inhoudelijk zo volledig en aantrekkelijk mogelijk te maken. Hier helpen we natuurlijk graag bij, dus geven we je alvast wat tips voor het plaatsen van een vacature:

  • Vertel wat over het bedrijf en de cultuur: zo kan iemand bepalen of het een werksfeer is die hem of haar aanspreekt.
  • Benoem de secundaire arbeidsvoorwaarden: kandidaten zijn benieuwd, what’s in it for me?
  • Geef een salarisrange op: steeds meer kandidaten solliciteren niet eens meer als er geen salarisrange benoemd staat. Graag willen ze weten of hun salarisindicatie matcht met een potentiële functie.

Ga je een vacature plaatsen en wil je nog meer tips? Neem gerust contact op met één van onze consultants. We helpen je graag verder. Je kunt het formulier ook invullen en dit later bespreken met de consultant die contact met jou opneemt. Net wat jij prettig vindt.

Erkend Referent

Als erkend referent hebben wij de status om eenvoudig kandidaten uit het buitenland te halen en naar Nederland te brengen. Dit opent de deur naar een nog grotere pool van getalenteerde professionals die jouw organisatie kunnen versterken. Heb je hier meer vragen over? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.