Nederlands

Kies jouw taal

techniek detachering bureau

Vacature plaatsen

Zoek je naar versterking voor je organisatie?
Trinamics kan je in contact brengen met de beste professionals.
Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Vacature plaatsen

Maximale grote: 5MB

Hoe wij te werk gaan

Als opdrachtgever ben je op zoek naar de beste kandidaten voor jouw organisatie. Maar hoe vind je deze kandidaten en hoe zorg je ervoor dat het sollicitatieproces soepel verloopt?

Bij Trinamics hebben wij jarenlange ervaring in het vinden van de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Met ons grote netwerk van professionals kunnen we je binnen de kortste keren in contact brengen met geschikte kandidaten voor de functie waarvoor je zoekt. Of het nu gaat om tijdelijke projecten of vaste posities, wij vinden de juiste match.

Maar we bieden meer dan alleen ons netwerk. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en daarom krijg je bij ons een vast aanspreekpunt. Dit betekent dat je altijd bij dezelfde persoon terechtkomt met je vragen en opmerkingen. Hierdoor bouw je een vertrouwensband op en kunnen wij nog beter inspelen op jouw wensen en behoeften.

Als erkend referent hebben wij de status om eenvoudig kandidaten uit het buitenland te halen en naar Nederland te brengen. Dit opent de deur naar een nog grotere pool van getalenteerde professionals die jouw organisatie kunnen versterken.

Wij begrijpen ook dat het sollicitatieproces tijdrovend en stressvol kan zijn. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen tijdens dit proces. Van het screenen van CV's tot het inplannen van sollicitatiegesprekken, wij regelen alles. Dit geeft jou de tijd en ruimte om je te richten op de dagelijkse werkzaamheden binnen jouw organisatie.

En het beste van alles? Er zijn geen kosten verbonden aan onze samenwerking. Wij geloven in een partnership waarbij wij pas betaald worden wanneer we een geschikte kandidaat gevonden hebben voor jouw organisatie.

Kortom, met ons grote netwerk, persoonlijke aanpak, erkend referent status, zorgeloze sollicitatieprocedure en kosteloze samenwerking zijn wij de ideale partner voor het vinden van de beste kandidaten voor jouw organisatie.