Nederlands

Kies jouw taal

werken bij trinamics

Commerciële Vacatures in de Techniek

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de technisch commerciële branche

Ben jij geïnteresseerd in techniek en volg je de laatste ontwikkelingen op de voet? En heb je daarnaast ook een vlotte babbel en ben je goed in het contact met klanten? Op het raakvlak tussen techniek en commercie komt het beste van twee werelden samen! Ligt jouw interesse op het raakvlak van Technisch Commercieel? Dan is een baan in de technisch commerciële branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan technisch commerciële vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze commerciële vacatures in de techniek!

Jouw carrière in de technisch commerciële branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de technisch commerciële branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo weten we zeker dat we je koppelen aan de juiste bedrijven en vacatures.

Hieronder vind je een greep uit onze Technisch Commerciële vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Technisch Commercieel

Accountmanager

Technisch / Commercieel Medior Noord-Brabant

In de functie als accountmanager ga je aan de slag met de verkoop van PV- systemen aan commerciële vastgoedpartijen en aannemers voor woningbouwprojecten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van het klantenportfolio en word verantwoordelijk gesteld voor de voortgang en de resultaten hiervan. Deze mag je dan ook opbouwen en uitbreiden. Binnen deze functie werk je nauw samen met de projectleider en zorg je voor een juiste overdracht naar het projectteam.

Sales Support Engineer Elektromechanica

Technisch / Commercieel Medior Noord-Brabant

Ben jij een communicatief en commerciële sterke techneut die energie krijgt van het begeleiden van offertes van ontvangst tot oplevering? Heb jij een technische achtergrond en durf jij de leiding te nemen tijdens een offerte project? Dan zou dit wellicht een passende vacature voor je kunnen zijn! Onze opdrachtgever produceert, repareert, reviseert en verzorgd service en onderhoud aan afsluiters. Deze afsluiters worden gebruikt om de doorstroming van een medium te regelen (gas, vaste stof, slurrie, of vloeistof), door het (deels) openen of sluiten van een of meer doorstroomopeningen. Er worden complete automatisering technologieën en engineeringsoplossingen aangeboden. Een voorbeeld hiervan is om een schip stabiel te houden terwijl de kranen maximaal 10.000 ton hijsen. Hiervoor is een ballastbesturingssysteem ontworpen. De systemen bevatten 847 afsluiters, actuatoren en LPU’s (Local Power Units) en acht interface-cabinets, die de LPUs aansturen via een bussysteem en op hun beurt communiceren via redundante Modbus verbindingen door het VMS (Vessel Management Systeem). De opdrachtgever is wereldwijd actief met bijna 100.000 werknemers en mag zich gerust een grote speler noemen binnen deze branche. Op de vestiging in Breda zijn ongeveer 300 medewerkers actief.

Technisch Adviseur Afsluiters

Technisch / Commercieel Medior Zuid-Holland

Deze organisatie denkt in totaaloplossingen binnen de techniek. Zij hebben een breed scala aan technische uitdagende projecten.  De projecten worden compleet verzorgd voor diverse grote spelers binnen de techniek. Hierbij denkend aan opdrachtgevers binnen de food- en procestechniek. Maar ze doen ook zeer grote projecten voor waterzuiveringsorganisaties en op- en overslag bedrijven. Ook is onze opdrachtgever marktleider op het gebied van aandrijf- en afdichtingstechniek. In de huidige samenleving is de stoomtechniek niet de technologie waar je als eerste aan denkt. Toch speelt deze techniek nog altijd in veel industrieën de hoofdrol. Wanneer jij graag een technische en commerciële uitdaging zoekt dan is dit de functie die bij jou past!

Werken in de Technisch Commerciële branche

Op het raakvlak van techniek en commercie draag je bij aan winstgevende groei van jouw bedrijf. Je bent bezig met het managen van klanten en prospects en bent bovendien bekend met de technische ins en outs van de producten of diensten die jouw bedrijf verkoopt. Je helpt om de commerciële doelstelling van je bedrijf te behalen en bent een belangrijke pion tussen de klant en je eigen organisatie, waarin je streeft naar maximale klantwaarde en klanttevredenheid.

Beroepen en functies in de Technisch Commerciële branche

Of je nu op zoek bent naar een baan als administratief medewerker of directeur. Werken als Technisch Commercieel-medewerker kan zowel op de binnendienst, als op de buitendienst en in verschillende afdelingssamenstellingen. Je kunt samenwerken met andere accountmanagers of verkopers, of technici bij wie je nóg meer informatie kunt halen over het product of de dienst die jouw bedrijf verkoopt. Zo heb je de kennis die je nodig hebt om de vragen van de klant te beantwoorden. 

Bekijk onze vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures binnen de Technisch Commerciële branche en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Technische ondersteuning

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar technische ondersteuning en heb je een aantal commerciële vacatures openstaan? Het team van Trinamics helpt je daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam, en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen