Nederlands

Kies jouw taal

werken bij trinamics

Commerciële Vacatures in de Techniek

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de technisch commerciële branche

Ben jij geïnteresseerd in techniek en volg je de laatste ontwikkelingen op de voet? En heb je daarnaast ook een vlotte babbel en ben je goed in het contact met klanten? Op het raakvlak tussen techniek en commercie komt het beste van twee werelden samen! Ligt jouw interesse op het raakvlak van Technisch Commercieel? Dan is een baan in de technisch commerciële branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan technisch commerciële vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze commerciële vacatures in de techniek!

Vacatures Technisch Commercieel

BIM / Revit Modelleur

Technisch Commercieel Senior Noord-Brabant 3000,- / 4500,-

Ben jij bedreven in het vertalen van klantwensen naar technisch haalbare 3D-modellen? Kun jij jouw eigen ontwerpen continu verbeteren? Wil je deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf in de hightechsector, waar je wordt omringd door een gezellig en gemotiveerd team dat gezamenlijk werkt aan innovatieve oplossingen voor klanten?

Administratief medewerker (M/V)

Technisch Commercieel Medior Noord-Brabant

Erg snelgroeiend bedrijf uit Oosterhout is op zoek naar administratief medewerkers voor op de financiële afdeling. Of je nu ervaring hebt met loonadministratie of algemene zaken, solliciteer direct en kom langs voor een kop koffie!

Jouw carrière in de technisch commerciële branche

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de technisch commerciële branche? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je op de juiste plek terecht komt. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo weten we zeker dat we je koppelen aan de juiste bedrijven en vacatures.

Hierboven vind je een greep uit onze Technisch Commerciële vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Werken in de Technisch Commerciële branche

Op het raakvlak van techniek en commercie draag je bij aan winstgevende groei van jouw bedrijf. Je bent bezig met het managen van klanten en prospects en bent bovendien bekend met de technische ins en outs van de producten of diensten die jouw bedrijf verkoopt. Je helpt om de commerciële doelstelling van je bedrijf te behalen en bent een belangrijke pion tussen de klant en je eigen organisatie, waarin je streeft naar maximale klantwaarde en klanttevredenheid.

Beroepen en functies in de Technisch Commerciële branche

Of je nu op zoek bent naar een baan als administratief medewerker of directeur. Werken als Technisch Commercieel-medewerker kan zowel op de binnendienst, als op de buitendienst en in verschillende afdelingssamenstellingen. Je kunt samenwerken met andere accountmanagers of verkopers, of technici bij wie je nóg meer informatie kunt halen over het product of de dienst die jouw bedrijf verkoopt. Zo heb je de kennis die je nodig hebt om de vragen van de klant te beantwoorden. 

Bekijk onze vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures binnen de Technisch Commerciële branche en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Technische ondersteuning

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar technische ondersteuning en heb je een aantal commerciële vacatures openstaan? Het team van Trinamics helpt je daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam, en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen