Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 74 vacatures

Filters

Junior engineer - Automotive innovatie

Automotive Starter Noord-Brabant 2400,- / 3200,-

Hey enthousiaste afgestudeerde in de autotechniek! Ben jij klaar om je passie voor auto's om te zetten in een bloeiende carrière? Bij onze partner, stap je niet zomaar in een baan; je betreedt een wereld waar innovatie, technische uitdagingen en jouw liefde voor auto's samenkomen. Wij zijn we op zoek naar gedreven en nieuwsgierige geesten die willen bijdragen aan de toekomst van de automobielindustrie. Als je net bent afgestudeerd en klaar bent om de wegen van succes te betreden, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team. Denk dan aan: Ontwerp en optimaliseer mechatronische systemen voor voertuigen. Werk aan de nieuwste technologieën in elektrische en hybride voertuigen. Speel een sleutelrol in het vormgeven van de toekomst van transport en mobiliteit.

Productontwikkelingsingenieur

Automotive Starter Noord-Brabant 2800,- / 3800,-

Als Junior Ontwikkelingsingenieur bij de afdeling Niet-Standaard Orders en Inquiries ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van op maat gemaakte voertuigen volgens de specifieke wensen van klanten. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkelingen die nodig zijn om het standaard voertuigprogramma uit te breiden. Of het nu gaat om de ontwikkeling van componenten of volledig nieuwe voertuigtypes, jij krijgt de kans om betrokken te zijn bij diverse projecten.

Full Scale Crash Tests operator

Automotive Starter Noord-Brabant 2100,- / 3400,-

Wil jij graag werken bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van automotive veiligheid en testoplossingen? Als wereldwijde marktleider werken we samen met vooraanstaande automobielbedrijven om innovatieve en geavanceerde testmethoden te ontwikkelen die de veiligheid van voertuigen verbeteren. Onze state-of-the-art faciliteiten bieden een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin getalenteerde professionals hun passie voor technologie en veiligheid kunnen benutten.

Logistics Operator (Day Shift/2 Shifts/5 Shifts) - Eindhoven Region

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 3300,- / 3900,-

Are you a logistics enthusiast with a knack for organization? Do you live in the Eindhoven region? We might have the perfect opportunity for you as a Logistics Operator in a Day Shift, 2 Shifts, or 5 Shifts! We're on the lookout for enthusiastic individuals to join our team and contribute to a seamless logistics process.

Logistiek Medewerker (Dagdienst/2 Ploegen) - Regio Eindhoven

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 3300,- / 3900,-

Hallo daar! Ben jij goed in het organiseren van dingen en houd je van een afwisselende job? Woon je in de buurt van Eindhoven? Dan hebben we misschien wel dé baan voor jou als Logistiek Medewerker! We zoeken enthousiaste mensen die samen met ons willen werken in een gezellig team.

Logistiek Medewerker (5 Ploegen) - Regio Eindhoven

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 3300,- / 3900,-

Houd jij van variatie in je werk en ben je een kei in organiseren? Woon je in de omgeving van Eindhoven? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou als Logistiek Medewerker in een 5-ploegendienst! We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die samen met ons team willen bijdragen aan een soepel logistiek proces.

Technisch Applicatiebeheerder

Automotive Starter Noord-Brabant 2600,- / 6000,-

Ben jij goed bekend met commerciële en operationele bedrijfsprocessen en op de hoogte van de nieuwste IT-technologieën? Dan hebben wij een ideale vacature voor jou! Onze klant, PACCAR IT Europe (de IT-afdeling van DAF), is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, ondersteuning en beheer van informatiesystemen voor onze gebruikers. Meer dan 250 medewerkers werken bij IT Europe. De afdeling IT DAF Marketing & Sales en PACCAR Parts is een onderdeel van IT DAF en biedt wereldwijde ondersteuning voor alle systemen die worden gebruikt door DAF.

Hardware Engineer Electronics Automotive

Automotive Starter Noord-Brabant

Our Engine Development department serves as the nucleus of competence for engine development. Within our state-of-the-art engine development center, we pioneer engine families to meet future regulations. Our engines and trucks stand as premier products in the transportation sector, underpinned by our unwavering commitment to delivering environmentally friendly solutions with the highest levels of reliability and cost-effectiveness for our valued customers. Do you want to be a part of this department? Keep on reading!

Open Application Graduates, Starters & Juniors

(Hightech) Industrie Starter Noord-Brabant

Trinamics is looking for entry-level engineers with degrees in various fields such as Mechanical, Electrical, Mechatronics, Automotive, Applied Physics, Computer Science, or Mathematics.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.