Nederlands

Kies jouw taal

trinamics hightech6

Onze vakgebieden

Een carrière in de techniek? Bij ons zit je goed.

Op deze pagina lees je meer over de vakgebieden waarin jij aan de slag kunt. 

techniek automotive

Automotive

Heb jij interesse voor alles wat rijdt? Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de hightech automotive industrie? Wij hebben doorlopend vacatures bij vooraanstaande merken en hun toeleveranciers.

hightech

High tech Industrie

De ontwikkeling van nieuwe technologieën vraagt om specialistische kennis, probleemoplossers en slimme mensen. Nederland bezet een sterke positie in de hightech sector. Kansen genoeg dus. Zeker in de regio rondom Eindhoven waar veel van die hightech bedrijven zijn gevestigd. Heb jij de juiste skills voor deze toekomstgerichte branche?

software techniek

ICT

Ben jij helemaal thuis in de digitale wereld? Ga je graag aan de slag met complexe ICT-vraagstukken of andere issues en laat je niet los totdat je een oplossing hebt gevonden? Dan is een baan in de ICT-branche iets voor jou.

software techniek

Software

Je hebt interesse in de digitale wereld en houdt van software oplossingen in allerlei soorten machines, voertuigen of andere apparaten. Wil jij een steentje bijdragen in complexe en uitdagende embedded software vraagstukken? Lees hier wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

installatie energie

Installatietechniek

Wil jij werken aan hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van veiligheid, gemak, besparing en duurzaamheid? Spreken projecten in woningbouw, utiliteitsbouw of industrie je aan? Dan hebben wij een passend aanbod voor jou.

logistiek techniek

Logistiek en Supply Chain

Wij zijn regelmatig op zoek naar managers, coördinatoren en analysten in de logistiek of supply chain management. Maar ook material handlers en planners worden vaak ingezet om de transportstroom te verbeteren! Heb jij de juiste opleiding en ervaring? Dan kun je vaak direct aan de slag.

werken bij trinamics

Technisch Commercieel

Ben jij geïnteresseerd in techniek en volg je de laatste ontwikkelingen op de voet? En heb je daarnaast ook een vlotte babbel en ben je goed in het contact met klanten? Op het raakvlak tussen techniek en commercie komt het beste van twee werelden samen! Ligt jouw interesse op het raakvlak van Technisch Commercieel? Dan hebben wij de juiste vacature voor jou.

food pharma lifesciences

Food / Pharma / Life Sciences

Vraag jij je af hoe de producten in de supermarkt worden geproduceerd? Of hoe onze geneesmiddelen in die handige drukstripts terecht komen? Misschien ben je geïnteresseerd in het verduurzamen van onze voedselketen en ontwikkel je graag de beste vegetarische gehaktbal. Vacatures in al deze gebieden vind je bij Trinamics. 

lucht- en ruimtevaart techniek

Lucht- en Ruimtevaart

De geavanceerde technologie in de lucht- en ruimtevaart biedt mooie kansen. Zeker voor gespecialiseerde technici. Heb je een opleiding op het gebied van luchtvaarttechniek, aerospace of aviation? Dan hebben wij de mooiste banen voor jou.

vakgebied industrie

Machinebouw

In de machinebouw houd je je bezig met het ontwerpen, bouwen, programmeren en onderhouden van complexe machines. De veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van machines, voor zeer uiteenlopende industrieën, staat hierbij voorop. Dat vraagt om de juiste kennis en ervaring.

maritiem techniek

Maritiem

In de machinebouw houd je je bezig met het ontwerpen, bouwen, programmeren en onderhouden van complexe machines. De veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van machines, voor zeer uiteenlopende industrieën, staat hierbij voorop. Dat vraagt om de juiste kennis en ervaring.

chemie techniek

Petrochemie

De petrochemische industrie verwerkt aardolie tot diverse chemische producten. De wereld van olie en gas is behalve stoer ook interessant, geavanceerd en dynamisch. Maak jij binnenkort deel uit van deze sector?