Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 16 vacatures

Filters

Logistics Operator (Day Shift/2 Shifts/5 Shifts) - Eindhoven Region

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 3300,- / 3900,-

Are you a logistics enthusiast with a knack for organization? Do you live in the Eindhoven region? We might have the perfect opportunity for you as a Logistics Operator in a Day Shift, 2 Shifts, or 5 Shifts! We're on the lookout for enthusiastic individuals to join our team and contribute to a seamless logistics process.

Logistiek Medewerker (Dagdienst/2 Ploegen) - Regio Eindhoven

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 3300,- / 3900,-

Hallo daar! Ben jij goed in het organiseren van dingen en houd je van een afwisselende job? Woon je in de buurt van Eindhoven? Dan hebben we misschien wel dé baan voor jou als Logistiek Medewerker! We zoeken enthousiaste mensen die samen met ons willen werken in een gezellig team.

Logistiek Medewerker (5 Ploegen) - Regio Eindhoven

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 3300,- / 3900,-

Houd jij van variatie in je werk en ben je een kei in organiseren? Woon je in de omgeving van Eindhoven? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou als Logistiek Medewerker in een 5-ploegendienst! We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die samen met ons team willen bijdragen aan een soepel logistiek proces.

Quality Control Engineer

Logistiek / Supply Chain Medior Noord-Brabant 3000,- / 4000,-

Do you have experience as a Quality Control Engineer and do you want to work for a Oil & Gas company? Read on!

Warehouse Cleanroom Operator, 5 shifts

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant 3000,- / 3900,-

Are you ready to join a world-class high-tech organization in the heart of Eindhoven? We are seeking a dedicated Warehouse Operator Cleanroom to join our dynamic team and help drive our cleanroom operations to new heights. If you're a detail-oriented, organized, and highly motivated individual with a passion for logistics and a commitment to excellence, we want to hear from you!

Logistiek Medewerker Cleanroom, 5-Ploegendienst

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant 3000,- / 3900,-

Ben jij klaar om deel uit te maken van een wereldwijd gerenommeerde high-tech organisatie in het hart van Eindhoven? Wij zijn op zoek naar een toegewijde Logistiek Medewerker om ons dynamische team te versterken en onze cleanroom-operaties naar nieuwe hoogten te brengen. Als jij een nauwkeurige, georganiseerde en zeer gemotiveerde medewerker bent met een passie voor logistiek en een toewijding aan uitmuntendheid, horen we graag van jou!

Junior Logistiek Medewerker

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant 1800,- / 2500,-

Sta jij aan het begin van je carrière en zoek je een baan in de logistiek? Dan is dit je kans en solliciteer als Junior Logistiek Medewerker in Roosendaal!

Magazijn beheerder

Logistiek / Supply Chain Medior Noord-Brabant 3000,- / 3800,-

Stel je eens voor: een uitdagende rol als Coördinator Technisch Magazijn in Roosendaal, waar je de leiding hebt over je eigen 'winkel' met een voorraadwaarde van maar liefst €5 miljoen! We zoeken iemand met een passie voor het optimaliseren van ons technisch magazijn en die tevens verantwoordelijk is voor de technische inkoop. Als Coördinator Technisch Magazijn speel je een cruciale rol binnen ons technische dienstteam, en draag je rechtstreeks bij aan het naadloos laten draaien van onze productie, 24/7. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Allround logistiek medewerker

Logistiek / Supply Chain Junior Noord-Brabant 2409,- / 2994,-

Ben je geïnteresseerd in een functie bij onze opdrachtgever in omgeving Eindhoven? Zij zoeken een logistiek medewerker voor hun splinternieuwe, volledig geautomatiseerde fabriek met ultramoderne machines, en deze functie is beschikbaar in dagdienst.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.