Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 6 vacatures

Filters

Administratief medewerk(st)er - Techniek)

Overig Medior Limburg

Ben jij op zoek naar een baan als administratief medewerker binnen een technisch bedrijf? Dan is dit je kans!

Fleet Service Specialist

Logistiek / Supply Chain Junior Limburg 2600,- / 4700,-

Word een sleutelspeler in het beheer van een omvangrijk Europees trailerwagenpark in Venlo. Als Fleet Service Specialist coördineer je reparaties, onderhoud en technische oplossingen voor een vloot van meer dan 4.000 trailers.

Material Handler Dayshift

(Hightech) Industrie Junior Limburg

Are you looking for a (well-paid) job as a Material Handler in the region of Venray? Then apply now and we will tell you everything you need to know!

Supply Chain Engineer

(Hightech) Industrie Medior Limburg

Ben jij die analytisch sterke professional die de supply chain, samen met collega’s, naar een hoger niveau kan brengen? Dan ben ik op zoek naar jou! De Supply chain engineer is verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe productieketens en uitvoeren van verbeter-projecten van leverancier, interne productie tot en met de klant. Je doel is het optimaliseren van processen, het vergroten van de flexibiliteit en het verlagen van de integrale kosten. Daarnaast verzorg je tijdens nieuwe productintroducties de supply chain inrichting. Je faciliteert hiermee een optimaal en effectief productieproces. Je werkt samen met andere disciplines en afdelingen binnen VDL Konings en je onderhoudt contacten met klanten en leveranciers. Je werkzaamheden vinden niet alleen plaats aan je bureau maar bent ook regelmatig op de productievloer te vinden om te zien of jouw plan op de juiste manier gerealiseerd wordt. Ben jij analytisch sterk en sta je tegelijk ook graag dicht bij de operatie? Dan is dit de functie voor jou!

Logistiek Medewerker dagdienst

(Hightech) Industrie Junior Limburg

Ben jij op zoek naar een (goed betaalde) baan als Logistiek Medewerker in de regio Venray? Solliciteer dan nu en wij vertellen je alles wat je moet weten!

Productieleider

Machinebouw & Constructie Medior Limburg

De productieleider is verantwoordelijk voor het op de meest efficiënte wijze produceren van kwalitatief hoogwaardige producten. De producten moeten met de juiste kwaliteit, tegen de gestelde kostprijs en op het juiste moment zijn geproduceerd. De optimale afstemming tussen medewerkers, middelen en materiaal is een van de belangrijkste taken van de productieleider.

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.