NL
NL

Petro Chemie Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de petro chemische branche

De wereld van olie en gas is behalve uitdagend ook interessant, geavanceerd en dynamisch. Door gebruik te maken van innovatieve chemische technieken, benut jij jouw specialistische kennis uit verschillende vakgebieden. Ligt jouw kennis en expertise in dit vakgebied? Dan is een baan in de Petro Chemie branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan petro chemie vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

MEER INFORMATIE?

Heb je vragen over ons vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Jouw carrière in de (petro)chemie

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de (petro)chemie? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze Petro Chemie vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures (petro)Chemie

Senior Project Engineer Chemische Technologie

Ben jij een ervaren (project) engineer in de Chemie en op zoek naar een functie binnen de Tech industrie? Solliciteer dan direct! OrganisatieOnze opdrachtgever is een expert en toonaangevend o...

Autocad Plant 3D Tekenaar

 Autocad Plant 3D Tekenaar (MBO/HBO, Werktuigbouwkunde, Autocad , Plant 3D, leidingsystemen, Stedelijke voorzieningen, CO2, Stoom, Industrie, Gas, regio Rotterdam)Heb jij ervaring als Auto...

Tekenaar Constructeur Piping

Onze klant is één van de grootste multi-technische dienstverleners van Nederland in de installatiebranche.

Over de branche

Wanneer je deel uitmaakt van de petrochemische industrie, ga je aan de slag met de verwerking van aardolie tot diverse chemische producten. Nadat de ruwe aardolie in een raffinaderij is gesplitst in diverse fracties zoals benzine, kerosine, stookolie en nafta, vormt de petrochemische industrie de bedrijfstak die deze fracties verder verwerkt. Door gebruik te maken van innovatieve chemische technieken, benut je jouw specialistische kennis uit onder andere: de chemie, natuurkunde, meettechniek, werktuigbouwkunde, maar uiteraard ook uit andere vakgebieden. Een veelzijdig en uitdagend vak dus!

Petrochemische functies

Beroepen binnen de petrochemische industrie hebben een grote diversiteit, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband grootse prestaties moeten leveren. De petrochemische sector is altijd op zoek naar personeel met een breed scala aan vaardigheden en kennis van (explosie)gevaarlijke stoffen. Het hebben van een hoog veiligheidsbesef is hierbij erg blangrijk! Spreekt de petrochemische industrie je aan? Dan biedt Trinamics je kansen.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van (petro)chemie? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Bekijk onze vacatures

Bekijk snel ons ruime aanbod aan vacatures binnen de (petro)chemie branche en solliciteer direct op de functie die het best bij jou past.

Wil je liever meer algemene informatie over techniek vacatures? Klik dan hier.

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's