Nederlands

Kies jouw taal

chemie techniek

Petro Chemie Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de petro chemische branche

De wereld van olie en gas is behalve uitdagend ook interessant, geavanceerd en dynamisch. Door gebruik te maken van innovatieve chemische technieken, benut jij jouw specialistische kennis uit verschillende vakgebieden. Ligt jouw kennis en expertise in dit vakgebied? Dan is een baan in de Petro Chemie branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan petro chemie vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze (petro)chemie vacatures!

Jouw carrière in de (petro)chemie

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de (petro)chemie? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze Petro Chemie vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Petro Chemie Vacatures

Autocad Plant 3D Tekenaar

(Petro) Chemistry Medior Zuid-Holland

Heb jij ervaring als Autocad Plant 3D Tekenaar en wil jij bij een leuke organisatie werken waarbij jij als persoon belangrijk gevonden wordt? Solliciteer dan direct! Onze klant is gespecialiseerd in ondergrondse leidingsystemen, zowel op het gebied van engineering als ontwikkeling. Dit doen zij door de technische kennis naar de uitvoering te vertalen. Deze diensten worden veelal geleverd in de stedelijke voorzieningen en de procesindustrie.  Deze organisatie biedt  goede arbeidsvoorwaarden en meer dan genoeg anti-stressmateriaal zoals een professionele pooltafel. In deze organisatie sta jij als persoon centraal. Men biedt veel mogelijkheden voor doorgroei en nevenactiviteiten als je hier interesse in hebt. Daarnaast kun jij, na jouw inwerktraject, gebruik maken van flexibele werktijden.

Senior Project Engineer Chemische Technologie

(Petro) Chemistry Senior Noord-Brabant

Ben jij een ervaren (project) engineer in de Chemie en op zoek naar een functie binnen de Tech industrie? Solliciteer dan direct!  Onze opdrachtgever is een expert en toonaangevend op het gebied van hoogwaardige elektronische, mechanische en optische ontwerpen van Elektronica en LED-toepassingen. Grote internationale projecten kunnen worden gerealiseerd door een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen. De organisatie beschikt over hun eigen R&D afdeling, maar is ook in staat de toepassingen te produceren binnen de productie- en assemblageafdeling.

Over de branche

Wanneer je deel uitmaakt van de petrochemische industrie, ga je aan de slag met de verwerking van aardolie tot diverse chemische producten. Nadat de ruwe aardolie in een raffinaderij is gesplitst in diverse fracties zoals benzine, kerosine, stookolie en nafta, vormt de petrochemische industrie de bedrijfstak die deze fracties verder verwerkt. Door gebruik te maken van innovatieve chemische technieken, benut je jouw specialistische kennis uit onder andere: de chemie, natuurkunde, meettechniek, werktuigbouwkunde, maar uiteraard ook uit andere vakgebieden. Een veelzijdig en uitdagend vak dus!

Petrochemische functies

Beroepen binnen de petrochemische industrie hebben een grote diversiteit, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband grootse prestaties moeten leveren. De petrochemische sector is altijd op zoek naar personeel met een breed scala aan vaardigheden en kennis van (explosie)gevaarlijke stoffen. Het hebben van een hoog veiligheidsbesef is hierbij erg blangrijk! Spreekt de petrochemische industrie je aan? Dan biedt Trinamics je kansen.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van (petro)chemie? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen