Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 515 vacatures

Filters

Monteur unieke machinebouw

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant

Onze klant ontwerpt, bouwt en onderhoudt equipment en systemen voor de professionele duikindustrie. De organisatie wereldwijd aan onder andere in- en offshore duikbedrijven, defensie, bedrijven in de industriële reiniging en hospitalen. Deze organisatie heeft een zeer breed assortiment aan producten en diensten welke ontworpen zijn om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen en normen die in de industrie en de medische wereld van toepassing zijn. Het is een dynamisch bedrijf met een enthousiast team van professionals.

Power Supply Engineer

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant 3500,- / 7000,-

Ben jij technisch sterk onderlegd en heb jij interesse in power supply systemen en alles wat hierbij komt kijken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor Total Europe B.V. in Oosterhout zijn wij opzoek naar een Power Supply Engineer die naast zijn of haar technische werkzaamheden, het ook leuk vindt om zich bezig te houden met het onderhouden van bestaande klantrelaties.  

Lead Engine Diagnostic Robustness

Automotive Medior Noord-Brabant 5700,- / 7200,-

As a Lead Engineer specializing in engine diagnostic robustness within the Engine Development division, you'll be pivotal in shaping heavy-duty diesel engines with a strong emphasis on diagnostic reliability. Your role encompasses a wide array of responsibilities, ensuring robust diagnostic performance, exploring avenues for improvement, and contributing to the resolution of field issues.

Service Technician

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant 2800,- / 4000,-

Our client excels globally in creating advanced solutions for airport baggage handling, warehouse automation, and parcel logistics. Its innovative technologies enhance logistics and supply chain efficiency, benefiting various industries with optimized operations in airports, warehouses, and distribution centers.The Service Technician is a specialized professional in the control and electrical field, equipped to comprehensively understand and independently execute most tasks within a 3rd line organization. This role involves instructing and overseeing other Service Technicians, providing substantive training to enhance their skills.

(Car) Technicians Wanted for High-Tech!

(Hightech) Industrie Junior Noord-Brabant 2700,- / 4000,-

Are you a skilled technician with a passion for technology and a desire to push the boundaries of your expertise? Trinamics is actively seeking dynamic individuals to join our team as High-Tech Technicians. In this role, you will have the opportunity to work in a cutting-edge production environment, collaborating with leading high-tech companies in your preferred region.

Senior Mechatronica Technicus (Monteur A)

Machinebouw & Constructie Senior Noord-Brabant 3000,- / 3300,-

Welkom bij ons dynamische team, een vooraanstaande speler in de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de gezondheidszorg en diverse analytische toepassingen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Senior Hightech Technician, oftewel Monteur A, om ons team te versterken. Bij ons streven we naar precisie, innovatie en klantgerichtheid in al onze projecten.

Junior engineer - Automotive innovatie

Automotive Starter Noord-Brabant 2400,- / 3200,-

Hey enthousiaste afgestudeerde in de autotechniek! Ben jij klaar om je passie voor auto's om te zetten in een bloeiende carrière? Bij onze partner, stap je niet zomaar in een baan; je betreedt een wereld waar innovatie, technische uitdagingen en jouw liefde voor auto's samenkomen. Wij zijn we op zoek naar gedreven en nieuwsgierige geesten die willen bijdragen aan de toekomst van de automobielindustrie. Als je net bent afgestudeerd en klaar bent om de wegen van succes te betreden, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team. Denk dan aan: Ontwerp en optimaliseer mechatronische systemen voor voertuigen. Werk aan de nieuwste technologieën in elektrische en hybride voertuigen. Speel een sleutelrol in het vormgeven van de toekomst van transport en mobiliteit.

Senior Engineer Chassis Dynamics & Design Integration

Automotive Medior Noord-Brabant 3000,- / 5400,-

We zoeken een Senior Engineer met een brede inzetbaarheid voor diverse groepen binnen de afdeling Chassis Ontwikkeling. Als Engineer ben je bekend met de principes van productontwikkeling voor diverse chassisonderdelen, zoals frames, wielophanging, koelsystemen en meer. Je bent een veelzijdige professional die snel nieuwe onderwerpen oppikt in de genoemde vakgebieden. De door jou ontwikkelde oplossingen, vertaald naar 3D CAD-bestanden, transformeer je naar product- en samenstellingstekeningen, passend binnen de relevante voertuigvarianten en in een digitale voertuiglayout.

Transmission Systems Engineer

Automotive Junior Noord-Brabant 3000,- / 5400,-

We're on the lookout for a Lead Engineer for transmission components in the Axle & Transmission department. In this role, you'll take charge of the journey from concept to implementation of transmission components in the powertrain. Collaborating with other departments and suppliers, you'll define the requirements for the transmission components, ensuring they meet functional and lifespan criteria.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.