Nederlands

Kies jouw taal

werkoverleg

Werken bij trinamics

Team Trinamics

Het team van Trinamics bestaat uit zo'n 55 jonge, gedreven en gezellige collega’s. Technisch talent van over de hele wereld helpen aan hun droombaan in Nederland, dat is wat we doen. Weet jij de verbinding te leggen tussen technische professionals en opdrachtgevers? Dan zien we jou graag in ons team!

Kom jij bij ons werken?
remco operationeel manager

Remco Droog

Commercieel Manager

Over Trinamics

Trinamics is opgericht in 2005. We zijn begonnen met slechts één kantoor in Oosterhout en in 2010 verhuisd naar Breda. Dagelijks werken zo’n 55 medewerkers, verdeeld over de vestigingen en verschillende disciplines, aan het succes van Trinamics. We hebben ambiteuze groeiplannen en kunnen daarbij altijd nieuwe collega's gebruiken. 

Technische professionals verbinden met functies binnen verschillende branches, dat is wat we doen. Met een jong, gedreven en gezellig team helpen we technici van over de hele wereld aan hun droombaan in Nederland. Ons netwerk van opdrachtgevers bestaat uit grote internationale multinationals en lokale mkb-bedrijven, met name in regio Zuid-Nederland. 

Werken bij Trinamics

Contract Manager

Overig Medior Zuid-Holland

We are looking for a dynamic and experienced Contract Manager to oversee and manage asset-based contracts with customers in key industries. The successful candidate will ensure the successful execution of contracts, maintain strong customer relationships, and drive profitability for the organization. You will join our Customer Asset Solutions team in the Netherlands, which consists of 6 business developers.

Test & Verification Engineer

High tech industrie Junior Friesland 4500,- / 6000,-

In this role, you have the chance to make a significant impact on the verification of products. You will be at the forefront of executing verification activities, ensuring the test area and equipment are maintained, and aiding in the development of new testing methods. Your contributions will play a crucial role in bringing innovative consumer products to market.

Logistiek medewerker

Overig Junior Noord-Brabant 3900,-

Ben jij iemand die houdt van afwisseling in het werk en die uitblinkt in het organiseren van taken? Woon je in de regio Eindhoven? Dan hebben wij een boeiende kans voor jou als Logistiek Medewerker in een 5-ploegendienst! We zoeken enthousiaste kandidaten die graag samen met ons team willen werken aan een efficiënt logistiek proces

Consultant

Recruitment Starter Noord-Brabant 2500,- / 4000,-

Maandagochtend, je pakt een bakje koffie of thee en kletst nog wat met een collega over hoe je weekend was. Eenmaal op je plek start je je laptop op en werk je je mailbox bij. In je agenda zie je dat je om half 10 weekoverleg hebt met je collega’s. Daar bespreek je jouw kandidaten en welke vacatures je momenteel hebt uitstaan. Na dit werkoverleg ga je lekker aan de slag en bereid je je voor op het sollicitatiegesprek dat je zo meteen met een kandidaat hebt voor een nieuwe opdrachtgever die je zelf hebt benaderd, mag je namelijk twee interessante profielen werven, let’s go! Omringd door gezellige en gemotiveerde collega’s die elke dag alle kansen aangrijpen ben jij de maandag goed begonnen. Blue Monday? Dat kennen wij bij Trinamics niet. Een flauwe grap hier en daar en midden op de dag spelen we graag een potje darts of wandelen we een rondje in de buurt

Key Accountmanager

Recruitment Starter Noord-Brabant 3000,- / 5000,-

Trinamics blijft maar groeien. En om dit goed te kunnen doen, hebben we jou nodig! Voor elke vestiging zijn we altijd op zoek naar recruitment talent.  Als keyaccountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van relaties en voor de samenwerking met bestaande key accounts & multinationals. Ook werk je aan new business en ondersteun je de werving van nieuwe key accounts. Ben je een mooie samenwerking met een klant aangegaan? Dan draag je dit over naar je team en begeleid je hen waar nodig. Ondertussen blijf jij het aanspreekpunt en houd je regelmatig contact met de klant. Herken je een wervingsbehoefte of veranderingen/trends in de markt waarin de klant actief is? Dan weet jij hier direct op in te spelen. Het is aan jou om de klant optimaal van dienst te zijn.

Recruiter

Recruitment Starter Noord-Brabant 2300,- / 3500,-

Werken als recruiter, ben jij de persoon die door jouw vriendengroep naar voren wordt geschoven om wat te organiseren? Of wellicht heb jij al activiteiten gepland zonder dat er überhaupt maar over gesproken is met elkaar! Verbinden dat is wat jij doet, ook wanneer niemand hierom vraagt. Dat is de kern van het vak Recruiter, want elke dag sta jij weer op om de juiste verbindingen te maken met kandidaat en opdrachtgever en zet jij jezelf in om jouw collega’s nog beter te leren kennen om op de hoogte te zijn van wat er speelt bij hun klanten. In deze rol met veel vrijheid pas jij jouw creativiteit toe om de juiste mensen te vinden en neem jij de verantwoordelijkheid om tot slagen te komen. Soms gaat het makkelijk en soms kost het veel moeite en tijd, maar moeite doen loont.. Altijd! Iedere dag staan we bij Trinamics op om zowel kandidaten als klanten gelukkiger te maken door een mooie baan te kunnen bieden of door het vinden van de toffe nieuwe collega. En wat is jouw rol als Recruiter dan in het geheel?

Ons Team

Bij Trinamics staan we voor een no-nonsense aanpak. Iedere medewerker kent een grote mate van betrokkenheid naar zowel onze opdrachtgevers, als naar onze medewerkers en directe collega’s. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en de communicatie is helder en transparant.

Ons team van Recruiters, Recruitment Consultants, Key Accountmanagers, Teamleads en Divisiemanagers bestaat inmiddels uit ongeveer 55 personen, verdeeld over vier vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Op het kantoor in Breda, wat dient als ons hoofdkantoor, vind je tevens de afdelingen Administratie en Marketing & Communicatie. 

Het Trinamics Gevoel

Door de verschillende leeftijden, ambities en karakters binnen het team van Trinamics, hebben we een mooie mix van medewerkers weten te realiseren. 

De sfeer op onze kantoren kun je omschrijven als ondernemend en gedreven, maar op een gezellige en informele wijze. Je komt terecht in een open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht en er zijn genoeg ontwikkelkansen. Uiteraard hebben we met ons gezellige team verschillende uitjes. Zo gaan we ieder jaar een weekendje naar het buitenland, vieren we onze successen met borrels en etentjes (of gewoon zomaar) en hebben we een vrijmibo. Regelmatig wil daar een karoakesessie aan te pas komen of belanden we in de stad.  

Benieuwd hoe deze ondernemende, gezellige mensen eruit zien? Neem een kijkje op onze medewerkerspagina. Je vindt er tevens verhalen van medewerkers over het werken bij Trinamics.

Werken in Recruitment

Wil je aan de slag binnen recruitment en heb je affiniteit met commercie en techniek? Kom dan werken bij Trinamics! Wij zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. Misschien weet je al een beetje hoe de recruitmentwereld in elkaar steekt door de eerdere ervaring die je hebt opgedaan. Als dat niet het geval is, leren wij het je graag.

Dat geldt ook voor je kennis van de wereld van techniek in het algemeen. Je kunt dus op elk niveau aan de slag binnen Trinamics. Dagelijks werk je aan je soft-, hard-, en business skills en krijg je training/coaching on the job. Je wordt altijd persoonlijk ingewerkt door een van onze consultants. 

Werken op onze kantoren

Met kantoren in Breda en Eindhoven, weten we wat er in de regio speelt en hoe we hierin kunnen bemiddelen. We kennen hier de bedrijven en de mensen met ieder hun eigen wensen. Op die manier zien wij ook de kansen liggen, voor zowel opdrachtgevers als professionals. Onze medewerkers werken geregeld op een ander kantoor. Zo zijn we altijd op de hoogte van elkaars werkzaamheden en versterken we het teamgevoel. 

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan! Solliciteer op één van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar een van onze vestigingen.

remco operationeel manager

Remco helpt je graag!

Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met hem op.