Nederlands

Kies jouw taal

werkoverleg

Werken bij trinamics

Team Trinamics

Het team van Trinamics bestaat uit zo'n 55 jonge, gedreven en gezellige collega’s. Technisch talent van over de hele wereld helpen aan hun droombaan in Nederland, dat is wat we doen. Weet jij de verbinding te leggen tussen technische professionals en opdrachtgevers? Dan zien we jou graag in ons team!

Kom jij bij ons werken?
remco operationeel manager

Remco Droog

Operationeel Manager

Over Trinamics

Trinamics is opgericht in 2005. We zijn begonnen met slechts één kantoor in Oosterhout en in 2010 verhuisd naar Breda. Vanuit daar zijn we gegroeid met drie vestigingen: Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen. Dagelijks werken zo’n 55 medewerkers, verdeeld over de vestigingen en verschillende disciplines, aan het succes van Trinamics. We hebben ambiteuze groeiplannen en kunnen daarbij altijd nieuwe collega's gebruiken. 

Technische professionals verbinden met functies binnen verschillende branches, dat is wat we doen. Met een jong, gedreven en gezellig team helpen we technici van over de hele wereld aan hun droombaan in Nederland. Ons netwerk van opdrachtgevers bestaat uit grote internationale multinationals en lokale mkb-bedrijven, met name in regio Zuid-Nederland. 

Werken bij Trinamics

Recruitment Consultant

Recruitment Starter Zuid-Holland

Maandagochtend, je pakt een bakje koffie of thee en kletst nog wat met een collega over hoe je weekend was. Eenmaal op je plek start je je laptop op en werk je je mailbox bij. In je agenda zie je dat je om half 10 weekoverleg hebt met je collega’s. Daar bespreek je jouw kandidaten en welke vacatures je momenteel hebt uitstaan. Na dit werkoverleg ga je lekker aan de slag en bereid je je voor op het sollicitatiegesprek dat je zo meteen met een kandidaat hebt Voor een nieuwe opdrachtgever die je zelf hebt benaderd, mag je namelijk twee interessante profielen werven, let’s go! Omringd door gezellige en gemotiveerde collega’s die elke dag alle kansen aangrijpen ben jij de maandag goed begonnen. Blue Monday? Dat kennen wij bij Trinamics niet. Een flauwe grap hier en daar en midden op de dag spelen we graag een potje darts of wandelen we een rondje in de buurt.

Recruitment Consultant Manufacturing

Recruitment Junior Noord-Brabant

Binnen de divisie manufacturing ben je met het team actief op verschillende niveaus, te weten: MBO, HBO (0-2 jaar werkervaring) en Universitair (0-2jaar werkervaring). De organisaties waarin wij actief zijn is binnen de High-tech, procestechniek, machinebouw en logistiek. Heb je goede sociale vaardigheden, ben je goed in uitvragen van de juiste informatie en vind je het leuk om te werken in een technische omgeving? Dan komen wij graag met je in contact! Trinamics is een regionaal opererend detacheringsbureau met kantoren in Eindhoven, Breda, Nijmegen en Rotterdam en actief in de disciplines Automotive, (Hightech)industrie, Installatie en Energie, Logistiek, Lucht- en ruimtevaart, Machinebouw, Maritiem en (Petro)chemie. Om de groei van de afgelopen 17 jaar voort te zetten, zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant met een bewezen staat van dienst. Echter gaan we ambitieuze starters zeker niet uit de weg!

Recruiter

Recruitment Starter Noord-Brabant

Voor onze vestigingen Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen zijn wij op zoek naar nieuw recruitment talent! Elke kandidaat die je spreekt heeft een eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Je bent altijd benieuwd naar iemands ervaringen en laat niet los totdat je weet wat iemand precies zoekt in een eerste of volgende stap. Waar is iemand echt goed in en wat maakt hem/haar gelukkig in een baan? Elke dag ga je op zoek naar de perfecte verbinding tussen jouw kandidaten en toonopdrachtgevers waarvoor je werft. Jij bent een echte matchmaker. Om de juiste technische talenten te vinden, krijg je allerlei recruitmentmarketing tools aangereikt. Denk aan (vacature)campagnes op bijvoorbeeld job boards als LinkedIn, Indeed en Nationale Vacaturebank, maar ook op verschillende social media kanalen. Ook kun je gebruik maken van LinkedIn en job board accounts waarmee je oneindig kandidaten kunt zoeken.

Recruitment Consultant Research and Development

Recruitment Junior Noord-Brabant

Heb jij een passie voor het volgen van de nieuwste technologische ontwikkelingen? Heb je altijd al willen weten hoe machines of voertuigen worden ontworpen? Of zou je graag technische specialisten uit heel de wereld willen helpen met het zoeken naar een uitdagende baan in Nederland? Heb je daarnaast goede sociale vaardigheden, ben je analytisch en kan je jezelf aardig redden in de Engelse taal? Dan komen wij graag met je in contact! Trinamics is een regionaal opererend detacheringsbureau met kantoren in Eindhoven, Breda, Nijmegen en Rotterdam en actief in de disciplines Automotive, (Hightech)industrie, Installatie en Energie, Logistiek, Lucht- en ruimtevaart, Machinebouw, Maritiem en (Petro)chemie. Om de groei van de afgelopen 17 jaar voort te zetten, zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant met een bewezen staat van dienst. Echter gaan we ambitieuze starters zeker niet uit de weg!

Traineeship Accountmanagement en (Internationaal) Recruitment

Recruitment Starter Noord-Brabant

Wil jij werken als accountmanager & recruiter voor met name internationale kandidaten? Trinamics biedt jou een doelgericht en overzichtelijk introductie- en inwerktraject om jou een succesvolle stap te zetten in de arbeidsbemiddeling waarin je een zeer dynamische rol krijgt die niet snel gaat vervelen!  Mét uiteraard vanaf de eerste dag een marktconform salaris, zeer aantrekkelijke bonusregeling, leaseauto (klasse VW Polo / Seat Ibiza bij een Recruitment Consultant functie) en meer. Bovenal zijn we een "warm" en ambitieus volwassen bedrijf waar je jezelf snel thuis gaat voelen. Trinamics is een volwassen detacheringsbureau met kantoren in Eindhoven, Breda, Rotterdam en Nijmegen. We zijn actief in de disciplines Automotive, (Hightech)industrie, Software/IT, Machinebouw, Installatie en Energie, Logistiek, Lucht- en ruimtevaart, Maritiem en (Petro)chemie.

Key Accountmanager

Recruitment Starter Noord-Brabant

Trinamics blijft maar groeien. En om dit goed te kunnen doen, hebben we jou nodig! Voor elke vestiging zijn we altijd op zoek naar recruitment talent.  Als keyaccountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van relaties en voor de samenwerking met bestaande key accounts & multinationals. Ook werk je aan new business en ondersteun je de werving van nieuwe key accounts. Ben je een mooie samenwerking met een klant aangegaan? Dan draag je dit over naar je team en begeleid je hen waar nodig. Ondertussen blijf jij het aanspreekpunt en houd je regelmatig contact met de klant. Herken je een wervingsbehoefte of veranderingen/trends in de markt waarin de klant actief is? Dan weet jij hier direct op in te spelen. Het is aan jou om de klant optimaal van dienst te zijn.

Recruitment Consultant Software / IT

Recruitment Starter Noord-Brabant

Heb jij een passie voor software? Volg je bijvoorbeeld dagelijks Tweakers.nl? Of schrijf je wellicht zelf als hobby code of werk je thuis met je Raspberry Pi? Heb je daarnaast ervaring in het recruitment vak, bijvoorbeeld door werkervaring binnen de uitzend-, detachering- of werving en selectie wereld? Dan komen wij graag met je in contact! Trinamics is een regionaal opererend detacheringsbureau met kantoren in Eindhoven, Breda, Nijmegen en Rotterdam en actief in de disciplines Automotive, (Hightech)industrie, Installatie en Energie, Logistiek, Lucht- en ruimtevaart, Machinebouw, Maritiem en (Petro)chemie. Om de groei van de afgelopen 17 jaar voort te zetten, zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant met een bewezen staat van dienst. Echter gaan we ambitieuze starters zeker niet uit de weg!

Recruitment Consultant Research and Development

Recruitment Junior Noord-Brabant

Wij van Team Engineering, zijn op dit moment verdeeld over 2 vestigingen. Te weten Eindhoven en Rotterdam. Wij houden ons bezig met opdrachtgevers en prospects binnen de high tech, machinebouw, proces techniek en automotive. Voor onze opdrachtgevers bemiddelen wij technisch personeel vanuit de hele wereld, maar ook gewoon in Nederland! We bemiddelen technisch personeel vanaf MBO+ niveau tot en met PhD niveau.Dit kunnen functies zijn van een production engineer, tot projectmanager, maar ook tekenaars, supply chain engineers en ook automotive engineers helpen wij graag met de juiste bemiddeling naar de perfect job!. Door de verschillende markten en functies zorgt werken binnen onze divisie voor de nodige afwisseling. De hectiek zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar mensen die goed in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Ook is het belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt voor je eigen klanten en kandidaten. Tot slot is een gezonde dosis humor zeer welkom. Lef, overtuigingskracht en ondernemerschap in combinatie met de juiste prioriteiten stellen, zijn enorm belangrijk om te slagen. Je zal een (pro-)actieve houding aan moeten nemen om snelheid erin te houden bij klanten en kandidaten. Kortom, kun jij het aan om veel informatie te verwerken en hier naar te handelen in een snelle markt? Treed jij graag adviserend op en ben je opportunistisch en een echte doorzetter? Dan ben jij dé perfecte kandidaat voor de rol van Recruitment Consultant bij de divisie Engineering. Trinamics is een regionaal opererend detacheringsbureau met kantoren in Eindhoven, Breda, Nijmegen en Rotterdam en actief in de disciplines Automotive, (Hightech)industrie, Installatie en Energie, Logistiek, Lucht- en ruimtevaart, Machinebouw, Maritiem en (Petro)chemie. Om de groei van de afgelopen 17 jaar voort te zetten, zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant met een bewezen staat van dienst. Echter gaan we ambitieuze starters zeker niet uit de weg!

Recruitment Consultant Maintenance

Recruitment Junior Noord-Brabant

Binnen de divisie maintenance ben je met het team actief in de wereld van service & onderhoud in zowel de utiliteit omgeving (kantoren/ gebouwen) als ook in de industrie (haven en productiebedrijven) waar installaties en machines gerepareerd of onderhouden moeten worden. Wij richten ons op de gehele serviceorganisatie dus van monteur tot projectleider en planner. De combinatie van deze rollen en markten zorgt voor veel afwisseling in het werk en omdat je trajecten van A t/m Z begeleid komt er veel informatie op je af. De hoeveelheid opties maken het soms onoverzichtelijk en daardoor zal je ook vaak zelf op onderzoek uit moeten om de juiste contactpersonen te vinden als jij die ene top kandidaat hebt gevonden! Lef, overtuigingskracht en ondernemerschap in combinatie met de juiste prioriteiten stellen, zijn enorm belangrijk om te slagen. Je zal een (pro-)actieve houding aan moeten nemen om snelheid erin te houden bij klanten en kandidaten. Kortom, kun jij het aan om veel informatie te verwerken en hier naar te handelen in een snelle markt? Treed jij graag adviserend op en ben je opportunistisch en een echte doorzetter? Dan ben jij dé perfecte kandidaat voor de rol van Recruitment Consultant bij de divisie Maintenance!

Ons Team

Bij Trinamics staan we voor een no-nonsense aanpak. Iedere medewerker kent een grote mate van betrokkenheid naar zowel onze opdrachtgevers, als naar onze medewerkers en directe collega’s. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en de communicatie is helder en transparant.

Ons team van Recruiters, Recruitment Consultants, Key Accountmanagers, Teamleads en Divisiemanagers bestaat inmiddels uit ongeveer 55 personen, verdeeld over vier vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Op het kantoor in Breda, wat dient als ons hoofdkantoor, vind je tevens de afdelingen Administratie en Marketing & Communicatie. 

Het Trinamics Gevoel

Door de verschillende leeftijden, ambities en karakters binnen het team van Trinamics, hebben we een mooie mix van medewerkers weten te realiseren. 

De sfeer op onze kantoren kun je omschrijven als ondernemend en gedreven, maar op een gezellige en informele wijze. Je komt terecht in een open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht en er zijn genoeg ontwikkelkansen. Uiteraard hebben we met ons gezellige team verschillende uitjes. Zo gaan we ieder jaar een weekendje naar het buitenland, vieren we onze successen met borrels en etentjes (of gewoon zomaar) en hebben we een vrijmibo. Regelmatig wil daar een karoakesessie aan te pas komen of belanden we in de stad.  

Benieuwd hoe deze ondernemende, gezellige mensen eruit zien? Neem een kijkje op onze medewerkerspagina. Je vindt er tevens verhalen van medewerkers over het werken bij Trinamics.

Werken in Recruitment

Wil je aan de slag binnen recruitment en heb je affiniteit met commercie en techniek? Kom dan werken bij Trinamics! Wij zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. Misschien weet je al een beetje hoe de recruitmentwereld in elkaar steekt door de eerdere ervaring die je hebt opgedaan. Als dat niet het geval is, leren wij het je graag.

Dat geldt ook voor je kennis van de wereld van techniek in het algemeen. Je kunt dus op elk niveau aan de slag binnen Trinamics. Dagelijks werk je aan je soft-, hard-, en business skills en krijg je training/coaching on the job. Je wordt altijd persoonlijk ingewerkt door een van onze consultants. 

Werken op onze kantoren

Met kantoren in BredaEindhovenRotterdam en Nijmegen, weten we wat er in de regio speelt en hoe we hierin kunnen bemiddelen. We kennen hier de bedrijven en de mensen met ieder hun eigen wensen. Op die manier zien wij ook de kansen liggen, voor zowel opdrachtgevers als professionals. Onze medewerkers werken geregeld op een ander kantoor. Zo zijn we altijd op de hoogte van elkaars werkzaamheden en versterken we het teamgevoel. 

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan! Solliciteer op één van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar een van onze vestigingen.

remco operationeel manager

Remco helpt je graag!

Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met hem op.