NL
NL

Werken bij Trinamics

Door de verschillende leeftijden, ambities en karakters binnen het team van Trinamics, hebben we een mooie mix van medewerkers weten te realiseren. Ben jij ook een ambitieuze doorzetter met teamspirit? Dan kun je voor Trinamics aan de slag!

Over Trinamics

Trinamics is opgericht in 2005. We zijn begonnen met slechts één kantoor in Oosterhout en in 2010 verhuisd naar Breda. Vanuit daar zijn we gegroeid met drie vestigingen: Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen. Dagelijks werken zo’n 35 medewerkers, verdeeld over de vestigingen, aan het succes van Trinamics.

Wij verbinden technische professionals met functies binnen branches als Automotive, (Hightech)industrie en Logistiek/Supply Chain. Maar er zijn nog veel meer technische branches waarin we actief zijn. Ben jij een technische professional in bijvoorbeeld de ITHightech of Machinebouw en wil je graag Trinamics aan de slag? Bekijk dan op deze pagina hoe wij te werk gaan. Of ga direct naar onze vacaturepagina.

Werken in recruitment

Wil je aan de slag binnen recruitment en heb je affiniteit met commercie en techniek? Kom dan werken bij Trinamics! Wij zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. Misschien weet je al een beetje hoe de recruitmentwereld in elkaar steekt door de eerdere ervaring die je hebt opgedaan. Als dat niet het geval is, leren wij het je graag. Dat geldt ook voor je kennis van de wereld van techniek in het algemeen. Je kunt dus op elk niveau aan de slag binnen Trinamics. Dagelijks werk je aan je soft-, hard-, en business skills en krijg je training/coaching on the job. Je wordt altijd persoonlijk ingewerkt door een van onze consultants. Bekijk onze missie en visie om meer te weten te komen of solliciteer direct op één van onze vacatures.

Ons Team

Bij Trinamics staan we voor een no-nonsense aanpak. Iedere medewerker kent een grote mate van betrokkenheid naar zowel onze opdrachtgevers, als naar onze medewerkers en directe collega’s. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en de communicatie is helder en transparant.

Ons team van Recruiters, Recruitment Consultants, Key Accountmanagers en Business Unit Managers bestaat inmiddels uit ongeveer 35 personen, verdeeld over vier vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Op het kantoor in Breda, wat dient als ons hoofdkantoor, vind je tevens de afdelingen Administratie en Marketing & Communicatie. 

Het Trinamics gevoel

De sfeer op onze kantoren kun je omschrijven als ondernemend en gedreven, maar op een gezellige en informele wijze. Je komt terecht in een open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht en er zijn genoeg ontwikkelkansen. Uiteraard hebben we met ons gezellige team verschillende uitjes. Zo gaan we ieder jaar een weekendje naar het buitenland, vieren we onze successen met borrels en etentjes (of gewoon zomaar) en hebben we een vrijmibo. Regelmatig wil daar een karoakesessie aan te pas komen of belanden we in de stad.  

Benieuwd hoe deze ondernemende, gezellige mensen eruit zien? Neem een kijkje op onze medewerkerspagina. Je vindt er tevens verhalen van medewerkers over het werken bij Trinamics.

Onze vestigingen

Met vier vestigingen in BredaEindhovenRotterdam en Nijmegen, weten we wat er in de regio speelt en hoe we hierin kunnen bemiddelen. We kennen hier de bedrijven en de mensen met ieder hun eigen wensen. Op die manier zien wij ook de kansen liggen, voor zowel opdrachtgevers als professionals. Onze medewerkers werken geregeld op een andere vestiging. Zo zijn we altijd op de hoogte van elkaars werkzaamheden en versterken we het teamgevoel. 

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan! Solliciteer op één van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar een van onze vestigingen.

Kom je bij ons werken?

Wil je meer weten over werken bij Trinamics? Of hoe de sfeer in onze teams is en hoe jouw werkdag eruit ziet?

Paul Helpt je graag verder!
Paul Duquesnoy
Contact opnemen