Over ons

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat techniek verbindt met mensen. We helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt.

Werken bij Trinamics

Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. Gedreven door vooruitgang zijn wij een hecht team, die kansen niet onbenut wil laten! We kijken per opdracht met open blik waar kansen liggen, en daar zetten we op in. Ben jij ook een ambitieuze doorzetter met teamspirit? Dan kun voor Trinamics aan de slag!

Locaties

Trinamics is gevestigd in het zuiden van Nederland. Met vier vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen weten we wat er in de regio speelt en hoe we hierin kunnen bemiddelen. We kennen hier de bedrijven en de mensen met ieder hun eigen wensen. Op die manier zien wij ook de kansen liggen, voor zowel opdrachtgevers als professionals.

Ons enthousiaste team van hoogopgeleide consultants maakt graag de best mogelijke matches. Betrokken en met oog voor details. 

Over Trinamics

Trinamics is als technisch detacheringsbureau actief in uiteenlopende branches. Zo koppelen wij professionals aan functies in de vakgebieden: Automotive, (Hightech)industrie, Installatie en Energie, Logistiek, Lucht- en Ruimtevaart, Machinebouw, Maritiem en (Petro)chemie.

Trinamics staat voor een no-nonsense aanpak, een grote betrokkenheidkenmerken ons door een no-nonsense aanpak, korte lijnen en heldere communicatie. Wij zijn namelijk erg transparant richting de opdrachtgevers en de professionals een zeer betrokken bij hun vooruitgang. Er is genoeg ruimte voor een persoonlijke en open samenwerking!

Ons team bestaat inmiddels uit ongeveer 30 personen, verdeeld over de 4 verstigingen in Zuid-Holland en Brabant. De sfeer op deze locaties kun je omschrijven als ondernemend en gedreven, maar op een gezellige en informele wijze. Benieuwd hoe deze ondernemende, gezellige mensen eruit zien? Neem een kijkje

In één van onze vestigingen werken?

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan. Solliciteer op één van onze openstaande vacatures (recruiter/recruitment consultant, recruitment consultant engineering) of stuur een open sollicitatie.

Remco Helpt je graag verder!
Remco Droog
Contact opnemen