NL
NL

Over ons

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat techniek verbindt met mensen. Ben jij een echte verbinder en wil je meer weten over werken bij Trinamics? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Werken bij Trinamics

Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. Gedreven door vooruitgang, zijn wij een hecht team dat kansen niet onbenut wil laten. We kijken per opdracht met een open blik waar kansen liggen en zetten daar op in. Ben jij ook een ambitieuze doorzetter met teamspirit? Dan kun voor Trinamics aan de slag!

Over Trinamics

Trinamics is als technisch detacheringsbureau sinds 2005 actief in uiteenlopende branches. Zo koppelen wij professionals aan functies in de vakgebieden: Automotive, (Hightech)industrie, Installatie en Energie, Logistiek/Supply Chain, Lucht- en Ruimtevaart, Machinebouw, Maritiem, (Petro)chemie, Software/IT en Technisch/Commercieel.

Trinamics staat voor een no-nonsense aanpak. Iedere medewerker kent een grote mate van betrokkenheid naar zowel onze opdrachtgevers, als naar onze professionals en directe collega’s toe. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en de communicatie is helder en transparant.

Ons team bestaat inmiddels uit ongeveer 30 personen, verdeeld over vier vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. De sfeer op onze kantoren kun je omschrijven als ondernemend en gedreven, maar op een gezellige en informele wijze. Benieuwd hoe deze ondernemende, gezellige mensen eruit zien? Neem een kijkje

Locaties

Trinamics is gevestigd in het zuiden van Nederland. Met vier vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen, weten we wat er in de regio speelt en hoe we hierin kunnen bemiddelen. We kennen hier de bedrijven en de mensen met ieder hun eigen wensen. Op die manier zien wij ook de kansen liggen, voor zowel opdrachtgevers als professionals.

Ons enthousiaste team van hoogopgeleide consultants maakt graag de best mogelijke matches. Betrokken en met oog voor detail.

In één van onze vestigingen werken?

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan! Solliciteer op één van onze openstaande vacatures (Recruiter/Recruitment Consultant) of stuur een open sollicitatie naar een van onze vestigingen.

Remco Helpt je graag verder!
Remco Droog
Contact opnemen