Nederlands

Kies jouw taal

close-up-business-team.jpg

Werken bij trinamics

Team Trinamics

Het team van Trinamics bestaat uit zo'n 35 jonge, gedreven en gezellige collega’s. Technisch talent van over de hele wereld helpen aan hun droombaan in Nederland, dat is wat we doen. Weet jij de verbinding te leggen tussen technische professionals en opdrachtgevers? Dan zien we jou graag in ons team!

Kom jij bij ons werken?

Remco Droog

Operationeel Manager

Over Trinamics

Trinamics is opgericht in 2005. We zijn begonnen met slechts één kantoor in Oosterhout en in 2010 verhuisd naar Breda. Vanuit daar zijn we gegroeid met drie vestigingen: Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen. Dagelijks werken zo’n 40 medewerkers, verdeeld over de vestigingen en verschillende disciplines, aan het succes van Trinamics. We hebben ambiteuze groeiplannen en kunnen daarbij altijd nieuwe collega's gebruiken. 

Technische professionals verbinden met functies binnen verschillende branches, dat is wat we doen. Met een jong, gedreven en gezellig team helpen we technici van over de hele wereld aan hun droombaan in Nederland. Ons netwerk van opdrachtgevers bestaat uit grote internationale multinationals en lokale mkb-bedrijven, met name in regio Zuid-Nederland. 

Werken bij Trinamics

Recruitment Consultant

Corporate Starter Zuid-Holland

Maandagochtend, je pakt een bakje koffie of thee en kletst nog wat met een collega over hoe je weekend was. Eenmaal op je plek start je je laptop op en werk ...

Recruiter

Corporate Starter Noord-Brabant

Voor onze vestigingen Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen zijn wij op zoek naar nieuw recruitment talent!Elke kandidaat die je spreekt heeft een eigen ve...

Traineeship Accountmanagement en (Internationaal) Recruitment

Corporate Starter Noord-Brabant

Wil jij werken als accountmanager & recruiter voor met name internationale kandidaten? Trinamics biedt jou een doelgericht en overzichtelijk introductie-...

Ons Team

Bij Trinamics staan we voor een no-nonsense aanpak. Iedere medewerker kent een grote mate van betrokkenheid naar zowel onze opdrachtgevers, als naar onze medewerkers en directe collega’s. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en de communicatie is helder en transparant.

Ons team van Recruiters, Recruitment Consultants, Key Accountmanagers, Teamleads en Divisiemanagers bestaat inmiddels uit ongeveer 35 personen, verdeeld over vier vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Op het kantoor in Breda, wat dient als ons hoofdkantoor, vind je tevens de afdelingen Administratie en Marketing & Communicatie. 

Het Trinamics Gevoel

Door de verschillende leeftijden, ambities en karakters binnen het team van Trinamics, hebben we een mooie mix van medewerkers weten te realiseren. 

De sfeer op onze kantoren kun je omschrijven als ondernemend en gedreven, maar op een gezellige en informele wijze. Je komt terecht in een open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht en er zijn genoeg ontwikkelkansen. Uiteraard hebben we met ons gezellige team verschillende uitjes. Zo gaan we ieder jaar een weekendje naar het buitenland, vieren we onze successen met borrels en etentjes (of gewoon zomaar) en hebben we een vrijmibo. Regelmatig wil daar een karoakesessie aan te pas komen of belanden we in de stad.  

Benieuwd hoe deze ondernemende, gezellige mensen eruit zien? Neem een kijkje op onze medewerkerspagina. Je vindt er tevens verhalen van medewerkers over het werken bij Trinamics.

Werken in Recruitment

Wil je aan de slag binnen recruitment en heb je affiniteit met commercie en techniek? Kom dan werken bij Trinamics! Wij zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. Misschien weet je al een beetje hoe de recruitmentwereld in elkaar steekt door de eerdere ervaring die je hebt opgedaan. Als dat niet het geval is, leren wij het je graag.

Dat geldt ook voor je kennis van de wereld van techniek in het algemeen. Je kunt dus op elk niveau aan de slag binnen Trinamics. Dagelijks werk je aan je soft-, hard-, en business skills en krijg je training/coaching on the job. Je wordt altijd persoonlijk ingewerkt door een van onze consultants. 

Werken op onze kantoren

Met kantoren in BredaEindhovenRotterdam en Nijmegen, weten we wat er in de regio speelt en hoe we hierin kunnen bemiddelen. We kennen hier de bedrijven en de mensen met ieder hun eigen wensen. Op die manier zien wij ook de kansen liggen, voor zowel opdrachtgevers als professionals. Onze medewerkers werken geregeld op een ander kantoor. Zo zijn we altijd op de hoogte van elkaars werkzaamheden en versterken we het teamgevoel. 

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan! Solliciteer op één van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar een van onze vestigingen.

Remco helpt je graag!

Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met hem op.