NL
NL

Over ons

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek. Wil je meer weten over werken bij of via Trinamics? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Direct solliciteren als Recruitment Consultant? Klik dan hier. 

Werken bij Trinamics

Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. Gedreven door vooruitgang, zijn wij een hecht team dat kansen niet onbenut wil laten. Door de verschillende leeftijden, ambities en karakters binnen het team van Trinamics, hebben we een mooie mix weten te realiseren. Ben jij ook een ambitieuze doorzetter met teamspirit? Dan kun voor Trinamics aan de slag!

Over Trinamics

Trinamics is sinds 2005 actief als technisch advies- en detacheringsbureau in uiteenlopende branches. Wij koppelen technische professionals aan functies binnen branches als Automotive, (Hightech)industrie en Logistiek/Supply Chain, maar er zijn nog veel meer technische branches waarin wij professionals en opdrachtgevers bemiddelen.

Ben jij een technische professional in bijvoorbeeld de IT, Hightech of Machinebouw en wil je graag via detachering, deta-vast of projectmatig aan de slag? Bekijk dan op deze pagina hoe we jou verbinden met jouw droombaan. Of ga direct naar onze vacaturepagina.

Werken in recruitment

Wil je aan de slag binnen recruitment en heb je affiniteit met commercie en techniek? Kom dan werken bij Trinamics! Wij zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. Bekijk onze missie en visie of solliciteer direct.

Bij Trinamics staan we voor een no-nonsense aanpak. Iedere medewerker kent een grote mate van betrokkenheid naar zowel onze opdrachtgevers, als naar onze professionals en directe collega’s. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en de communicatie is helder en transparant. Ons team van Recruitment Consultants, Key Accountmanagers en Business Unit Managers bestaat inmiddels uit ongeveer 30 personen, verdeeld over vier vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Op het kantoor in Breda, wat dient als ons hoofdkantoor, vind je tevens het management, de administratie en de afdeling Marketing & Communicatie. 

De sfeer op onze kantoren kun je omschrijven als ondernemend en gedreven, maar op een gezellige en informele wijze. Met uiteraard verschillende teamuitjes per jaar. Denk aan een weekendje weg, etentjes, kerstborrels, voetbaltoernooien en natuurlijk een vrijdagmiddag borrel. Benieuwd hoe deze ondernemende, gezellige mensen eruit zien? Neem een kijkje op onze medewerkerspagina. Je vindt er tevens verhalen van medewerkers over het werken bij Trinamics.

Locaties

Met vier vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen, weten we wat er in de regio speelt en hoe we hierin kunnen bemiddelen. We kennen hier de bedrijven en de mensen met ieder hun eigen wensen. Op die manier zien wij ook de kansen liggen, voor zowel opdrachtgevers als professionals. Onze medewerkers werken geregeld op een andere vestiging. Zo zijn we altijd op de hoogte van elkaars werkzaamheden en versterken we het teamgevoel. 

In één van onze leuke vestigingen werken?

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan! Solliciteer op één van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar een van onze vestigingen.

Kom je bij ons werken?

Wil je meer weten over werken bij Trinamics? Hoe de sfeer in onze teams is en hoe jouw werkdag er uit ziet? Stel je vragen aan Rutger!

Rutger Helpt je graag verder!
Rutger Bartelink
Contact opnemen