NL
NL

Over ons

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek. Ben jij een echte verbinder en wil je meer weten over werken bij Trinamics? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Werken bij Trinamics

Bij Trinamics doen we het op onze eigen manier. Gedreven door vooruitgang, zijn wij een hecht team dat kansen niet onbenut wil laten. Door de verschillende leeftijden, ambities en karakters binnen het team van Trinamics, hebben we een mooie mix weten te realiseren. Ben jij ook een ambitieuze doorzetter met teamspirit? Dan kun voor Trinamics aan de slag!

Over Trinamics

Trinamics is sinds 2005 actief als technisch advies- en detacheringsbureau in uiteenlopende branches. Wij koppelen technische professionals aan functies binnen branches als Automotive, (Hightech)industrie en Logistiek/Supply Chain, maar er zijn nog veel meer technische branches waarin wij professionals en opdrachtgevers bemiddelen. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek? Bekijk dan hoe Trinamics jou als technische professional kan helpen of ga direct naar onze vacaturepagina. 

Trinamics staat voor een no-nonsense aanpak. Iedere medewerker kent een grote mate van betrokkenheid naar zowel onze opdrachtgevers, als naar onze professionals en directe collega’s toe. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en de communicatie is helder en transparant.

Ons team van Recruitment Consultants, Key Accountmanagers en Business Unit Managers bestaat inmiddels uit ongeveer 30 personen, verdeeld over vier vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Op het kantoor in Breda, wat dient als ons hoofdkantoor, vind je tevens het management, de administratie en de afdeling Communicatie. 

De sfeer op onze kantoren kun je omschrijven als ondernemend en gedreven, maar op een gezellige en informele wijze. Met uiteraard verschillende teamuitjes per jaar. Benieuwd hoe deze ondernemende, gezellige mensen eruit zien? Neem een medewerkerspagina.

Locaties

Met vier vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen, weten we wat er in de regio speelt en hoe we hierin kunnen bemiddelen. We kennen hier de bedrijven en de mensen met ieder hun eigen wensen. Op die manier zien wij ook de kansen liggen, voor zowel opdrachtgevers als professionals. Onze medewerkers werken geregeld op een andere vestiging. Zo zijn we altijd op de hoogte van elkaars werkzaamheden en versterken we het teamgevoel. 

 

In één van onze vestigingen werken?

Wil jij onderdeel uitmaken van Trinamics? Dat kan! Solliciteer op één van onze openstaande vacatures (Recruiter/Recruitment Consultant) of stuur een open sollicitatie naar een van onze vestigingen.

Remco Helpt je graag verder!
Remco Droog
Contact opnemen