NL
NL

Professionals

Mensen en techniek verbinden, dat is waar wij bij Trinamics voor gaan. Wij bieden technische professionals een perfecte plek en geven de ondersteuning die zij nodig hebben om te ontwikkelen. Lees op deze pagina hoe wij te werk gaan of bekijk onze missie.

Wij verbinden mensen met techniek

Als professional in de techniek kun je nooit genoeg specialistische kennis van jouw vakgebied hebben! Waar je echter wel genoeg van hebt, is het zoeken naar de juiste baan. Wanneer weet je of een opdrachtgever écht een uitdagende opdracht heeft en of jij daarbij past?

De juiste verbinding

Trinamics helpt graag bij het vinden van een passende vacature voor technische professionals, zodat jij je alleen hoeft te richten op jouw specialisme. Wij leiden je door een doolhof van technische vacatures naar een baan om trots op te zijn. Omdat het bij een toonaangevend bedrijf is, omdat de nieuwe functie de eigen invloed vergroot of omdat het inhoudelijk beter aansluit op jouw wensen. De technische branches waarin Trinamics bemiddelt, hebben allen een eigen toepassing. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we al snel waar iemand het beste past.

Wanneer je solliciteert bij een gespecialiseerd technisch advies- en detacheringsbureau als Trinamics, dan gaat dat anders in zijn werk dan wanneer je direct bij een organisatie solliciteert. Wij leggen je graag uit hoe we te werk gaan.

Interessante vacature gezien?

Trinamics draait al 15 jaar mee in de technische branche. Door deze jaren heen hebben we een groot netwerk met goede relaties kunnen uitbouwen. We staan nauw in contact met verschillende opdrachtgevers en houden de lijntjes graag kort. Daardoor hebben wij een goed beeld van de cultuur binnen de organisatie en zijn wij altijd op de hoogte wat er intern speelt. Via de vacaturebank van Trinamics kun je middels het uploaden van je CV en het achterlaten van je persoonsgegevens solliciteren op elke gewenste functie.

Een match?

Wanneer de consultant een match ziet tussen jouw CV en de opdrachtgever, is het mogelijk dat er contact met je wordt opgenomen voor verdere toelichting op jouw opleiding en werkervaring. Wanneer alles al duidelijk is voor de consultant, wordt er direct een intakegesprek tussen jou en Trinamics gepland. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse kennismaking. Jouw wensen en voorkeuren worden besproken en er wordt dieper ingegaan op de functie en het type organisatie. Dit gesprek kan via Skype plaatsvinden, maar ook op het fysieke kantoor van Trinamics. Bekijk hier welke consultants werkzaam zijn bij Trinamics. 

Het kan zijn dat de consultant geen directe match ziet. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan het feit dat je niet voldoende werkervaring hebt of dat je niet in het bezit bent van de juiste diploma’s en/of certificaten. Het is mogelijk dat de consultant wel een andere vacature in beheer heeft waar jouw CV beter op aansluit, uiteraard wordt deze dan met je besproken. Wanneer dat niet het geval is, bewaren we jouw gegevens met jouw toestemming in onze database. Wanneer we in de toekomst een vacature beschikbaar hebben die beter aansluit op jouw profiel, nemen onze consultants contact met je op.

Voorstellen bij de opdrachtgever

Wanneer het intakegesprek succesvol is verlopen, zal de consultant (met jouw goedkeuring) jouw profiel voorleggen aan de betreffende opdrachtgever. Ook is het mogelijk dat je een aantal testen moet maken, afhankelijk van de zwaarte van de functie. 

Introductie

Een eerste gesprek bij de opdrachtgever vindt plaats wanneer zij ook zelf een match zien tussen jouw profiel en de eigen organisatie. Dit introductiegesprek, dat je vaak hebt met een HR-manager of iemand die eindverantwoordelijk is voor het team waar je in komt te werken, kun je vergelijken met een normaal sollicitatiegesprek. Voor expats geldt dat dit via Skype wordt gedaan, zodat zij niet voor één gesprek naar Nederland hoeven te komen.

De consultant waar je voorafgaand contact mee hebt gehad, is jouw contactpersoon in dit gehele proces. Hij/zij verzorgt de gehele communicatie tussen de opdrachtgever en jouw sollicitatietraject. Denk hierbij aan het voorzien van alle informatie over de organisatie en wat de feedback van de opdrachtgever is omtrent je introductiegesprek. De consultant zal jou vertellen of je op eventuele tweede gesprek mag, direct bent aangenomen of dat je bent afgewezen voor de functie. Wanneer je tussentijds vragen hebt, staan onze consultants graag voor je klaar. Heb je als expat een tweede gesprek, dan word je doorgaans wel op het kantoor in Nederland uitgenodigd. Onze consultants leggen jou graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

You got the job!

Wanneer je bent aangenomen feliciteren wij jou van harte en gaan we aan de slag met jouw contract. De eerste arbeidsovereenkomst die je voorgelegd krijgt, komt vanuit Trinamics in de vorm van detachering. Op onze dienstenpagina leggen we je uit hoe dat werkt. Daarna nodigen we je uit op ons kantoor om je contract te komen ondertekenen. Wanneer je niet woonachtig bent in Nederland, bedenken we een passende oplossing. 

Voor expats buiten Europa hebben we een relocation traject opgesteld. We brengen je in contact met het Holland Expat Center, waar je wordt ondersteund met het regelen formaliteiten als een BSN-nummer, omzetten van je rijbewijs, huisvestiging, verzekeringen etc. Vanuit Trinamics regelen we de 30%-regeling met betrekking tot belastingvoordeel en verzorgen we je visum aanvraag.

Eenmaal aan het werk blijven we betrokken, onder andere door het aanbieden van opleidingen en ontwikkeltrajecten via de Trinamics Academy. Talenten die huis en haard in een ander land verlaten om hier hun ambities waar te maken, bieden we extra begeleiding en een sociaal netwerk. Niet meer dan logisch in onze ogen!

Voor opdrachtgevers

Bij Trinamics bieden we niet alleen werknemers een podium, maar staan we ook klaar voor werkgevers. Zoekt jouw bedrijf een werknemer in de technische sector met bepaalde competenties? Dan staat Trinamics voor je klaar.

Perfecte baan voor jou?

Wij helpen je om hem te vinden. Zodat jij vooruit kan in specialistische kennis en je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste functie en plek.

Mathieu Helpt je graag verder!
Mathieu van Lieshout
Contact opnemen