Nederlands

Kies jouw taal

meeting kantoor techniek

Professionals

Mensen verbinden met techniek

In verschillende technische branches en op elk opleidings- en ervaringsniveau, vind je de eerste of volgende stap in jouw loopbaan. Met een persoonlijke consultant bespreek je jouw ambities en wensen, zodat we jouw droombaan vinden. 

Wil je meer weten?
rutger divisiemanager

Rutger Bartelink

Performance & Recruitment manager

Jouw droombaan

Als professional in de techniek kun je nooit genoeg specialistische kennis van jouw vakgebied hebben. Waar je echter wel genoeg van hebt, is het zoeken naar de juiste baan. Wanneer weet je of een werkgever écht een uitdagende functie te bieden heeft en of jij daarbij past?

Onze consultants leiden jou door het doolhof van technische vacatures en helpen jou bij het vinden van die ene droombaan. Of je nu starter bent of ervaren, je kunt bij ons terecht voor talloze banen. Van Automotive tot Hightech en van Machinebouw tot Installatie en Energie. 

Met elkaar in gesprek

In een persoonlijk gesprek leren we je graag goed kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Omdat we persoonlijk contact erg belangrijk vinden, nodigen we je altijd uit op een van onze kantoren voordat je op gesprek gaat bij een opdrachtgever. Wanneer je in het buitenland woont, zoeken we naar een andere passende oplossing. 

We leggen een aantal vacatures en opdrachtgevers aan je voor, zodat jij kunt bepalen waar je graag op gesprek gaat. Alle communicatie rondom het sollicitatieproces worden verzorgd door jouw persoonljke consultant. 

Eenmaal aan het werk

Ben je eenmaal aan het werk? Dan hebben we regelmatig contact en staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook helpen we je met je persoonlijke ontwikkeling. Middels de Trinamics Academy bieden we verschillende trainingen aan. Deze zijn onder andere gericht op de Nederlandse taal, soft- en business skills en technische skills.

rutger divisiemanager

Wil je meer weten?

Rutger helpt je graag!