Research and Development Engineer

Functieomschrijving

Je hebt een minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting Mechanical Engineering of Applied Physics. Ook heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent gespecialiseerd op het gebied van geautomatiseerde productieomgevingen en hebt kennis van Lean/Six Sigma principes. Verder wordt een uitgebreide talenkennis van minimaal Nederlands en Engels verwacht.

Eisen

Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Mechanical Engineering of Applied Physics;
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
Communicatief vaardig;
Je wilt jezelf ontwikkelen in de technische richting;
Kennis van Lean/Six Sigma principes;
Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen en kunt hiermee omgaan;
Woonachtig in de regio Oost Nederland

Aanbod

Wij bieden je de kans om door te groeien binnen een hightech organisatie. Vanuit de opdrachtgever worden er daarom diverse cursussen aangeboden om jezelf te ontwikkelen. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 024-202 26 22 of 06-18 77 81 18

Solliciteren bij

Klaas Wagener 024-2022622