Enthousiaste Werkvoorbereider / Tekenaar WTB

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Trinamics Nijmegen is op zoek naar Tekenaar/Werkvoorbereiders binnen de technische branche. De functie is zowel voor starters als de wat meer ervaren doelgroep. Samen met collega’s van andere afdelingen, zorg jij bij ieder project vanaf de eerste stap voor geschikte tekeningen en houd je jezelf bezig met inkoop, verkoop en kostencalculatie. Jij zorgt ervoor dat het uitvoerende team aan de slag kan en dat het management weet wat er gebeurd.


Functieomschrijving

Je hebt een technische achtergrond en kunt overweg met Solidworks, Autocad of andere aanverwante tekenprogramma’s. Je werkt vaak in projectvorm aan verschillende projecten, ondersteund door deskundige collega’s. Vanwege het benodigde klantcontact moet je een communicatief vaardig persoon zijn met een proactieve en klantgerichte houding. Ook moet je goed kunnen plannen en goed onder tijdsdruk kunnen functioneren.  

Eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting werktuigbouwkunde of;
  • Een afgeronde MBO4 WTB opleiding met een aantal jaar ervaring;
  • Kennis van Solidworks, AutoCad 2D / 3D of andere aanverwante tekenprogramma’s met minimaal 1 jaar ervaring;
  • Kennis van werktuigbouwkundige installaties;
  • Proactieve, flexibele en ondernemende houding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie. Vanuit de opdrachtgever worden er diverse ontwikkelingscursussen aangeboden om jezelf te ontwikkelen. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Of twijfel je of je helemaal voldoet aan de beschrijving? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 06-18 77 81 18 dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Solliciteren bij

Klaas Wagener 024-2022622