R&D Projectmanager

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Deze organisatie richt zich op de ontwikkeling, productie en service aan meetapparatuur die gebruikt wordt door laboratoria in diverse branches. De organisatie is volledig zelfvoorzienend en groeit sinds de afgelopen jaren enorm door een toename van het aantal producten wereldwijd. Om de vraag en klant specifieke wensen bij te houden is zij druk bezig met nieuwe ontwikkelingen voor haar apparatuur.

Functieomschrijving

Als Projectmanager R&D ga je aan de slag op de afdeling: Research & Development.
Je werkt hier met multidisciplinaire teams aan de ontwikkeling en verbetering.
Dit is een nieuwe functie waarin je meerdere R&D verbeter en wijzigingsprojecten op de afdeling leidt.
Het coördineren van de complexe R&D supportvragen van de helpdesk en de leiding nemen in het oplossen van supplier-quality issues behoren ook tot je taken pakket.
Je werkt nauw samen met de manager R&D aan wie je rapporteert maar ook, waarmee je de planning en prioriteiten vaststelt.

Eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde, elektronica, elektrotechniek of mechatronica, aangevuld met een opleiding in de richting projectmanagement
  • Minstens 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring binnen een multidisciplinaire productontwikkelingomgeving
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibel, en daarnaast een echte team-player.
  • Je kunt zonder moeite het overzicht behouden.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar j.gartz@trinamics.nl of bel naar 076 – 548 73 73 en vraag naar Jeffrey Gartz.

Solliciteren bij

Jeffrey Gartz
+31 (0)76 548 73 73
j.gartz@trinamics.nl