Project Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler als het gaat om het behandelen van (drink)water. Wereldwijd hebben zij dan ook al duizenden installaties verkocht, en zij willen dan ook verder blijven groeien. Op de locatie in Nederland werken er momenteel meer als 100 medewerkers.

Functieomschrijving

Als Project Engineer heb je een zelfstandige baan waarbij je onder het bedrijfsbureau valt. Je begeleid projecten gedurende de ontwerp tot bouwfase. Je werkt procesontwerp concepten voor waterbehandelingsinstallaties uit naar een definitief concept ter voorbereiding van inkoop en het CAD ontwerp. Je schrijft en verzorgt de technische handleiding van de installaties. Je onderhoud contacten met klanten over de uitvoering van het project. Intern heb je contacten met de afdelingen in- en verkoop.

Eisen

  • MBO+/HBO/WO-niveau technische opleiding bij voorkeur procestechnologie of werktuigbouwkunde
  • Je hebt ervaring op het gebied van Project Engineering
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de maritieme of offshore en beschikt over de daarbij behorende technische eisen.
  • Je beschikt bij voorkeur over enige kennis van waterbehandeling

Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen bij

Dennis Hofman 010-3072727

Solliciteren bij

Zie je jezelf terug in deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan je CV naar d.hofman@trinamics.nl of bel naar 010-3072727 en vraag naar Dennis Hofman