Embedded Software Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt terecht in een dynamische en multiculturele omgeving waarin de corebusiness bestaat uit de productie en levering van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. De expertise is uniek in de wereld, dit geldt voor de standaardproducten als het geleverde maatwerk. Onze klant heeft naast een aantal vestigingen in Nederland, nog vestigingen in 11 andere landen. Het bedrijf is verder in totaal in 55 landen actief met sales-agentschappen.

Op de locatie van de betreffende vacature werken ruim 400 man. Onze klant concentreert zich niet alleen op de toepassing van de fysica, mechanica en elektronica (hardware én software) maar ook op het ontwikkelen van kennis. Onze klant is actief in een nichemarkt. Hierdoor heeft het de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf is zeer internationaal gericht en er heerst een open en informele werksfeer.

Functieomschrijving

Voor onze klant op zoek naar een embedded software engineer. Een afwisselende baan waarin je diverse werkzaamheden oppakt, uiteenlopend van embedded software ontwikkeling, onderhoud aan het onderliggende datamodel, en ondersteuning bij de introductie in productie. Hierbij werk je samen met elektronica, natuurkunde en mechanische engineers. Ook lever je een bijdrage in het onderzoeken van de technische haalbaarheid van nieuwe product requirements. Je ondersteunt de project manager bij het opzetten van een gedetailleerde project planning.

Eisen

Je achtergrond:

- HBO of WO opleiding in (embedded) software of vergelijkbare richting

- Bij voorkeur enkele jaren ervaring in de ontwikkeling van embedded software (>1 jaar)

- Je beheerst de programmeertaal C tot in de puntjes (C++ is een mooie bijkomstigheid)

- Basis kennis van analoge en digitale elektronica

- Bij voorkeur ervaring met projecten in een industriële en multidisciplinaire omgeving

- Je bent geïnteresseerd in andere technische disciplines zoals elektronica, natuurkunde, mechanica.

- Jouw Nederlands en Engels zijn prima in woord en schrift, Duits is een pré

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar j.gartz@trinamics.nl of bel naar 076 – 548 73 73 en vraag naar Jeffrey Gartz