Junior Project Manager / Trainee Supply Chain

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze klant ASML, een snelgroeiend, dynamisch en technisch bedrijf dat hoogwaardige machines levert voor de halfgeleiderindustrie, zijn we op zoek naar een Junior Project Manager Supply Chain. 

De Junior Project Manager Supply Chain maakt deel uit van de afdeling Supply Chain Management.  Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verzekeren en garanderen van de (logistieke) kwaliteit van de onderdelen en modules, zodat de beschikbaarheid van deze materialen kan worden verzekerd. 


Functieomschrijving

Als Junior Project Manager Supply Chain houd je je globaal gezien bezig met een tweetal taken. Ten eerste draag je zorg, voor diverse projecten, voor een optimale toelevering van producten en materialen tijdens de productiecyclus (inkomend, productie, uitgaand). Hierbij coördineer je continue de bijbehorende kosten, kwaliteit, risico’s en doorlooptijd.

Daarnaast ben je in deze functie verantwoordelijk dat alle materialen en producten op het juiste moment beschikbaar zijn, zodat de productiecyclus door kan blijven lopen.

Als Junior Project Manager Supply Chain werk je op de afdeling Supply Chain Management die verantwoordelijk is voor alle inkomende en uitgaande stromen van en naar de fabriek. Je rapporteert binnen deze functie aan de Manager Product Lifecycle Management.


Hierbij heb je een aantal taken en verantwoordelijkheden:

Het vertegenwoordigt de “afdeling” supply chain binnen het projectteam. Je beoordeelt voorstellen en  de logistieke gevolgen van voorgestelde planwijzigingen en gerelateerde acties op project- en programmaniveau.

Je draagt zorg dat aan de logistieke vereisten wordt voldaan met het oog op productontwerp, ontwikkelingen binnen de supply chain en gerelateerde kwaliteitseisen.

Rapporteren over de (tijdige) beschikbaarheid van product documentatie en materialen. 

Verantwoordelijkheid dragen voor de beschikbaarheid van implementatieplannen voor technische veranderingen en voorbereid zijn op de impact van tijd op de totale supply chain. Daarbij zorg je ook dat het implementatieplan goed uitgevoerd wordt.

Het plannen, beheren en coördineren van de materiaalstroom voor niet-volume materialen (zoals onderdelen, proto's, gereedschappen en verpakkingen) in samenwerking met Procurement, Material Planning en Service Logistics.

Het ondersteunen van de Projectleiders bij het beheren en managen van de productcyclus en daarbij rekening houden met kwaliteit, tijdsduur en kosten.


Eisen

Een afgeronde Master-opleiding op het gebied van Supply Chain Management, Business administration, Strategic management,   Operations Management & Logistics of Industrial Engineering.

0-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een bijbaan of stage.

Ervaring met planning, logistieke processen en kwaliteitsnormen binnen een high-tech omgeving is een pré.

Ervaring in een low-volume omgeving en het ontwikkelen en verbeteren van automatiseringsprocessen is een pré

Uitstekende kennis van de Engelse taal

Je bent flexibel ingesteld en je kunt je aanpassen aan constant veranderende omstandigheden

Je lost pro-actief problemen op, kunt snel handelen en je bent analytisch sterk

Een teamplayer die medewerkers kan aansturen 

Je kunt onder druk presteren en je kunt je tegelijkertijd op meerdere taken concentreren


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Victor Addotey 076-5487373

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar v.addotey@trinamics.nl en/of bel naar 076 548 7373 en vraag naar Victor Addotey