Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 727 vacatures

Filters

Monteur unieke machinebouw

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant

Onze klant ontwerpt, bouwt en onderhoudt equipment en systemen voor de professionele duikindustrie. De organisatie wereldwijd aan onder andere in- en offshore duikbedrijven, defensie, bedrijven in de industriële reiniging en hospitalen. Deze organisatie heeft een zeer breed assortiment aan producten en diensten welke ontworpen zijn om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen en normen die in de industrie en de medische wereld van toepassing zijn. Het is een dynamisch bedrijf met een enthousiast team van professionals.

Power Supply Engineer

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant 3500,- / 7000,-

Ben jij technisch sterk onderlegd en heb jij interesse in power supply systemen en alles wat hierbij komt kijken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor Total Europe B.V. in Oosterhout zijn wij opzoek naar een Power Supply Engineer die naast zijn of haar technische werkzaamheden, het ook leuk vindt om zich bezig te houden met het onderhouden van bestaande klantrelaties.  

Lead Engine Diagnostic Robustness

Automotive Medior Noord-Brabant 5700,- / 7200,-

As a Lead Engineer specializing in engine diagnostic robustness within the Engine Development division, you'll be pivotal in shaping heavy-duty diesel engines with a strong emphasis on diagnostic reliability. Your role encompasses a wide array of responsibilities, ensuring robust diagnostic performance, exploring avenues for improvement, and contributing to the resolution of field issues.

Service Technician

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant 2800,- / 4000,-

Our client excels globally in creating advanced solutions for airport baggage handling, warehouse automation, and parcel logistics. Its innovative technologies enhance logistics and supply chain efficiency, benefiting various industries with optimized operations in airports, warehouses, and distribution centers.The Service Technician is a specialized professional in the control and electrical field, equipped to comprehensively understand and independently execute most tasks within a 3rd line organization. This role involves instructing and overseeing other Service Technicians, providing substantive training to enhance their skills.

Werkvoorbereider Hightec

(Hightech) Industrie Medior Zuid-Holland 2800,- / 3300,-

Ga aan de slag als Werkvoorbereider bij een bedrijf dat printplaten met daarbij de ontwikkeling van de bijbehorende testtools, hardware en embedded software produceert.  Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding van projecten. Je vormt de essentiële schakel tussen klanten, leveranciers, engineering en productie. Met jouw oplossingsgerichtheid en proactieve instelling zorg je voor gestroomlijnde processen. Je begrijpt dat een goede afhandeling en het nakomen van beloftes van het grootste belang zijn voor de klanten.

Werkplaats Monteur Hydrauliek

Machinebouw & Constructie Medior Zuid-Holland 2700,- / 3900,-

Wil jij aan de slag als Werkplaats Monteur, gespecialiseerd in de hydrauliek? Dat kan bij dit groeiend en vooraanstaand bedrijf in de regio Europoort! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van hydraulische systemen en de levering van hydraulische componenten en units. Met de focus op innovatie en klanttevredenheid is dit bedrijf op zoek naar een enthousiaste Werkplaats Monteur Hydrauliek, met een passie voor sleutelen, om het team te versterken.

Process/ Design engineer

Software/IT Medior Utrecht

Hey Process Engineer! Vind jij het leuk om jouw chemie, natuurkundige of scheikundige skills in te zetten en waarde toe te voegen aan de maatschappij? Je gaat meewerken aan de energietransitie en duurzaamheid van Nederland. Bij Standard Fasel krijg jij de ruimte om jouw eigen ideeën werkelijkheid te laten worden! Standard Fasel is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van ketelinstallaties en brandersystemen voor diverse industrieën en toepassingen. Daarnaast bieden we uitgebreide diensten op het gebied van onderhoud, reparatie en keuringen voor ketelinstallaties. Als Proces Engineer ben je een essentieel onderdeel van ons engineeringsteam, dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen en berekenen van ketelinstallaties en brandersystemen volgens klantspecificaties en conform geldende wetgeving en normen.

Optical Design Engineer - Zemax Software

(Hightech) Industrie Medior Gelderland 5000,- / 6000,-

Do you have proven experience as an Optical Design Engineer and are you looking for the next step in your professional career? We are looking for a Senior Optical Design Engineer (6+ years) with experience in Zemax software!

(Car) Technicians Wanted for High-Tech!

(Hightech) Industrie Junior Noord-Brabant 2700,- / 4000,-

Are you a skilled technician with a passion for technology and a desire to push the boundaries of your expertise? Trinamics is actively seeking dynamic individuals to join our team as High-Tech Technicians. In this role, you will have the opportunity to work in a cutting-edge production environment, collaborating with leading high-tech companies in your preferred region.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.