NL
NL

Technische Vacatures

Bekijk hier onze technische vacatures op het gebied van Automotive, IT, (high)Tech, Machinebouw en nog veel meer branches.

Filters

Zoeken in vacatures

Functieniveau

Omgeving

Alles tonen (+3)

Functiegroep

Alles tonen (+7)

Vehicle Control Engineer (Focus on Cyber Security)

Automotive Senior Noord-Brabant

Are you an expert in vehicle control and Cyber Security? And do you have excellent skills in modeling and model based development? Then quickly check this vacancy!...

Solliciteer nu

TF LAB PE

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Wil jij bijdragen aan het creëren van complexe machines in een dynamische, hightech ontwikkel- en productieomgeving? Lees dan snel verder!

Solliciteer nu

System Performance Engineer

(Hightech) industrie Junior Noord-Brabant

Wil je deel uitmaken van de dynamische en innoverende werkomgeving en cruciaal zijn om ons productieproces verder te versterken? Lees dan snel verder!

Solliciteer nu

Starters Programma

Overig Starter Noord-Brabant

Ben jij een starter die op zoek is naar een technische of commerciële functie? Lees dan snel verder!

Solliciteer nu

Maintenance Manager

(Hightech) industrie Senior

Ben jij een manager die en strategisch en technisch ingesteld is? Lees dan snel verder!

Solliciteer nu

Hoofdconstructeur Driveline & Assen

Automotive Medior Noord-Brabant

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en altijd al voor een grote internationale organisatie willen werken? Twijfel niet langer en lees de onderstaande...

Solliciteer nu

CAE specialist

Automotive Medior Noord-Brabant

Do you feel at home in the automotive environment and are you looking for a new challenge? Our client is looking for an CAE specialist Frame and Components.

Solliciteer nu

Senior Electronics engineer

Automotive Junior Noord-Brabant

Do you feel at home in the automotive environment and are you looking for a new challenge?

Solliciteer nu

Field test engineer

Automotive Medior Noord-Brabant

Do you feel at home in the automotive environment and are you looking for a new challenge? Then read the information below and who knows, we may soon meet at the...

Solliciteer nu

Cloud Engineer

Software / IT Medior Zuid-Holland

Our client is one of the most innovative companies throughout the Netherlands. We develop high-tech simulation platforms. Currently due to growth we are looking for...

Solliciteer nu
Vorige pagina
Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. In onze uitgebreide database bieden we jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan.

bespreek het met

Anton Helpt je graag verder!
Anton Hooijmans
Contact opnemen