Nederlands

Kies jouw taal

Geef betekenis aan maatschappelijke betrokkenheid: Samen voor een sterkere samenleving!

Bij Trinamics geloven we in het belang van het tonen van maatschappelijke betrokkenheid. Met inspirerende initiatieven zoals het organiseren van een bingo-middag voor ouderen en het verzorgen van een lunch in samenwerking met onze opdrachtgever Beko Europe, tonen wij onze toewijding aan het ondersteunen van de meest kwetsbaren in de samenleving.

ESG

Bij Trinamics geloven we in het belang van het tonen van maatschappelijke betrokkenheid. We zijn verheugd aan te kondigen dat we de komende tijd onze inzet zullen vergroten door middel van de vrijwillige uren van onze gewaardeerde collega's. Twee initiatieven staan al op de planning, en we zijn enthousiast om ze met jullie te delen!

 

  1. Bingo-middag bij Zorgcentrum De IJpelaar in Breda: Op 31 mei zal onze collega Arjan zijn hart voor ouderenzorg laten zien door het organiseren van een speciale bingo-middag in samenwerking met Zorgcentrum De IJpelaar. Bijgestaan door zijn team Engineering & Operations en ondersteund door collega's van Team Software/IT en de marketingafdeling, zal Arjan niet alleen de ouderen begeleiden, maar ook de bingo verzorgen. Laten we met zijn allen deze middag tot een groot succes maken en de ouderen een glimlach bezorgen die ze niet snel zullen vergeten!
  2. Lunch voor ouderen in de showroom van Beko Europe: Ruben, onze collega, heeft een inspirerend initiatief voorgesteld om een sociale activiteit te organiseren door een lunch te verzorgen voor ouderen van het Zorgcentrum Surplus. Trinamics zal het voortouw nemen in het organiseren van de maaltijd en het vervoer voor de groep, terwijl Beko Europe hun locatie ter beschikking stelt.

 

Maatschappelijke donatie in april:
Naast deze initiatieven willen we ook benadrukken dat we onze betrokkenheid tonen door middel van financiële steun. Voor elke plaatsing die in de maand april is gedaan, doneren we aan het goede doel. We hebben inmiddels al gedoneerd aan de goede doelen KiKa, Oogfonds en Spieren voor Spieren. Gezamenlijk kunnen we een groot verschil maken!

We zijn ontzettend trots op de toewijding van onze collega's om een positieve impact te hebben in onze gemeenschap. Laten we samen deze initiatieven omarmen en laten zien dat bij Trinamics niet alleen zakelijk succes belangrijk is, maar ook het welzijn van anderen.

Overig nieuws

danijankoviclinkfotografie1906 105754
Nieuws

Onze nieuwe Manager Global Sourcing

foto cv
Nieuws Sollicitatietips

Hoe stel je een goed CV op?

remco
Nieuws

Nationale Complimentendag