Nederlands

Kies jouw taal

Het belang van certificeringen: Trinamics staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Trinamics begrijpen we dat certificeringen essentieel zijn. Margo is enthousiast om te delen hoe we niet alleen onze reputatie als betrouwbare partner versterken, maar ook onze interne processen optimaliseren, met een focus op veiligheid, gezondheid en naleving van regelgeving. Deze certificeringen zijn niet alleen voor ons bedrijf van cruciaal belang, maar ook voor onze medewerkers, die bijdragen aan het handhaven van onze hoge standaarden en ons blijven stimuleren om naar het hoogst mogelijke niveau te streven.

topmonteurs banner[5]

Hi, Ik ben Margo, kwaliteitsmanager bij Trinamics, en ik ben enthousiast om jullie meer te vertellen over waarom certificeringen zo belangrijk zijn voor ons bedrijf. Bij Trinamics zijn we echt trots op wat we doen als detacheringsorganisatie. Een van de redenen waarom we zo'n vertrouwen hebben in ons werk is onze sterke focus op certificeringen. Ze zijn niet alleen van essentieel belang voor ons bedrijf, maar ook voor onze reputatie als een betrouwbare partner in de branche.

De NEN 4400-certificering is van groot belang. Deze financiële audit gaat niet alleen over het controleren of we de juiste loonheffingen betalen, maar het omvat ons gehele financiële proces, vanaf het moment dat we een medewerker plaatsen tot aan de salarisuitbetaling en het factureren van de juiste bedragen aan onze opdrachtgevers. Laten we eerlijk zijn, dat is een behoorlijke verantwoordelijkheid. Echter, het behalen van deze certificering toont onze opdrachtgevers dat ze met ons een betrouwbare keuze maken.

Maar dat is nog niet alles. Elk jaar ondergaan we ook een VCU-audit. Deze audit richt zich vooral op het controleren van ons algehele proces van voorlichting over veilig werken en het gezond blijven van onze medewerkers. Het houd bij ons niet op bij de plaatsing van een medewerker, maar ook de nazorg is iets wat wij heel serieus nemen. We willen er zeker van zijn dat ons hele proces, zowel intern als extern, voldoet aan de juiste normen. Veiligheid en gezondheid is een integraal onderdeel van wie we zijn en wat we doen.

En laten we de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) niet vergeten. Als lid dienen we te voldoen aan specifieke protocollen en regels. Dat betekent niet alleen dat we de juiste CAO moeten volgen van onze opdrachtgevers, maar ook dat we altijd moeten blijven innoveren en ons moeten aanpassen aan veranderende wet- en regelgeving.

Certificeringen zijn niet alleen maar een stempel van goedkeuring; ze spelen ook een cruciale rol bij het aantrekken en behouden van opdrachtgevers. Het laat zien dat we kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Certificeringen zijn niet alleen voor ons als bedrijf belangrijk maar ook voor onze medewerkers. We zorgen ervoor dat al onze teamleden goed op de hoogte zijn van de eisen die aan ons worden gesteld door middel van grondige inwerktrajecten, regelmatige trainingen en een toegankelijke leeromgeving genaamd Rakoo. Zo kunnen we garanderen dat ons hele team bijdraagt aan het behoud van onze hoge standaarden. Alle medewerkers doen ook een VIL-VCU examen zonder dit diploma mag je bij ons geen medewerkers voorlichten.

Hoewel we momenteel over alle benodigde certificeringen beschikken, worden ze wel steeds uitdagender en moeten we aan steeds meer eisen voldoen. We blijven openstaan voor het behalen van aanvullende certificeringen die onze kwaliteit en reputatie verder kunnen versterken. Want bij Trinamics streven we altijd naar het hoogst mogelijke niveau.

Overig nieuws

121222trinamicslaurenthunen 1378
Nieuws

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

blog schrijven techniek branche
Sollicitatietips

8 tips voor de opbouw van je motivatiebrief

foto cv
Nieuws Sollicitatietips

Hoe stel je een goed CV op?