Nederlands

Kies jouw taal

Onze nieuwe Manager Global Sourcing

Lees hier meer over hoe onze medewerkers Trinamics ervaren. Zij vertellen je graag over de bedrijfscultuur, de verschillende werkzaamheden en hun doelen.  

danijankoviclinkfotografie1906 105754

Wie ben je?
Ik ben Dani Jankovic, 31 jaar uit Den Bosch. Sinds november (weer) aan de gang bij Trinamics. Ik werk sinds 2017 in de detacheringsbranche, waarvan ik 2,5 jaar bij Trinamics heb gewerkt. In die periode werkte ik als Recruitment Consultant en daarna als Key Accountmanager. Na een mooie reis van een paar maanden door Zuidoost-Azië ben ik weer terug bij Trinamics.

Hoe ben je bij Trinamics terecht gekomen?
Mijn broer is vestigingsmanager geweest van kantoor Breda. Hij was op dat moment niet meer werkzaam bij Trinamics, maar heeft mij wel in contact gebracht met Philippe en Paul zo’n 5 jaar geleden. Tijdens mijn reis kwam ik weer in contact met Philippe. Na een aantal gesprekken vanuit Vietnam en Cambodja, waar het internet het vaker niet dan wel deed, ben ik sinds november weer terug bij Trinamics in een andere rol.

Wat zijn je werkzaamheden binnen de organisatie?
Als Manager Global Sourcing ben ik verantwoordelijk voor het internationale werving- en selectieproces en het uitbouwen van onze internationale relaties. Voornamelijk gaat dit over de samenwerkingen met bestaande en nieuwe partijen zoals recruitment partners en universiteiten. Zodra er hier een goede basis voor staat, wil ik mij gaan richten op recruitment events in het buitenland.

Hoe ervaar je de functie?
Het is een nieuwe positie en hierdoor krijg ik veel vrijheid om daar zelf invulling aan te geven. Het is een mooie uitdaging om iets op te bouwen en er van het begin bij te zijn. Het is een positie met een solistisch karakter, maar ik merk ook zeker dat ik veel samenwerk met collega’s. Daarnaast ben ik ook al in het buitenland geweest voor een aantal afspraken en aangezien ik graag reis, is dit natuurlijk een mooie bijkomstigheid van deze rol.

Waarom heb je voor Trinamics gekozen?
Ik heb voorheen altijd met plezier bij Trinamics gewerkt, de mensen die er werken is voor mij de belangrijkste reden. Daarnaast heb ik ook nog eens het geluk dat de positie aansluit bij mijn interesses. 

Hoe is de eerste maand je bevallen?
De eerste maand stond vooral in het teken van onderzoek doen. Het was mooi om weer een kleine reünie te hebben gehad, met de collega’s waarmee ik in het verleden al heb samengewerkt en daarnaast nieuwe collega’s te leren kennen. Dit is mij zeker goed bevallen!

Overig nieuws

121222trinamicslaurenthunen 1378
Nieuws

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

lynn recruitment consultant
Nieuws

Onze nieuwe Recruitment Consultant!

image00003
Trinamics Inside

Ondersteuning van Kennismigranten: Een kijkje achter de schermen bij Trinamics